Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Anladığım kadarıyla koltuğa tutunma amacıyla her başkan gibi son transfer dönemi diye olmayan paraları saçmayı planlamıştı ama buna çevresinden onay çıkmadığı için kaldı ortada..
    Ağaoğlu öyle bir başkan olmadığı için sevilmiyor.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yani Trabzonspor'da bugüne kadar başarılı bir başkan olmamıştır. Doğru mu anladım? Her ne kadar "Ve Trabzonsor Başkanı belli bir maddi gücü olması gereken,hem ülke içinde hem de uluslararası arenada sözünün ağırlığı olan,geleceğe dönük vizyonu olan biri olmalı." derken birini işaret ettiğinizi düşünsem de soruma cevap alamadım sanırım.
      Başarılı olan başkanlar olmuştur Şamil Ekinci,Faruk Özak ve Özkan Sümer şartlara bakarsak başarılıdır,Sadri Şener de kulübü iyi yönetmiştir ama hiç biri kulübün bir sistem takımı olmasını sağlayamamıştır,istemişlerdir ama yapamamışlardır.

Şu anda kulübün geldiği nokta elinde iyi sayılabilecek bir Hoca var ama ona iş yapabileceği ve istediği malzemeyi sağlayamayan bir yönetim.

Bakın bırakın saha sonuçlarını,daha asli görevini bile yerine getiremeyen,elindeki kısıtlı imkanları önce iskelet kadroyu bozarak,sonra takımın başına Eddie Newton'u getirerek ve onun istediği yetersiz transferleri yaparak tüketen bir başkan ve yönetim var.

Trabzonspor Başkanı ve yönetimi sezon başında doğru hamleleri yapıp anlaşmadığı,sonra kerhen görev verdiği Abdullah Avcı'nın esiri durumuna getirdiler kendilerini,şu anda para verdikleri bir profesyonelin elinde kaderleri.
      Adam çıkıp istifa ediyorum dese ki bu gidişle yakındır bu tür haberler kadro dışıların bo.unu çıkarmasınlar skandalından sonra olası bir yetersiz transfer durumu ile her an kapıda bu durum.

İşte bu başkan ve yönetim aklını eleştirmeyecek miyiz?3 yıl geçti takımın üzerine koyduğu bir şey yok,transferler ve takımın başına getirilen Hoca ve getirilme süreçleri skandal.

En azından biraz gerçekçi olun,10 yıl aidatını yatırmamış,Trabzonspor'un bir kongresine veya başka bir şeyine katılmamış,Trabzonspor'u umursamamış bir adamı kurtarıcı ve Trabzonspor'u geleceğe taşıyacak başkan olarak görmek yerine olaylara objektif yaklaşın.

Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin visyonsuzluğu,yetersizliği ve beceriksizliği ortada,neyini savunacaksın?

İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ağaoğlu öyle bir başkan olmadığı için sevilmiyor.
      Sezon başında ve kulübe faydası olmayan ve/veya Abdullah Avcı'nın kadro dışı bıraktığı adamların maliyeti para 6 milyon euro.

Daha ne kadar para saçabilir,pahalı transfer ayrı bir olay,transfer edersin,sonra o maliyete rağmen katkı alırsın ama hem para verip hem de katkı almadın mı bunu 3 ile çarpman gerekir.

Ödenen bonservis ve yıllık ücret
      Başarısızlık nedeniyle oluşan gelir kaybı
      Ve bu yetersiz transferlerin yerine yapılmak zorunda olan yeni transferler.

Toplam 15 milyon euro yarım dönem zararı var,daha ne kadar para saçmalı?
      En son sasone tarafından düzenlendi; 21.01.2021, 15:23.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        elestiriyi 7/24 kendine gorev yapmis kisilerin basarili bulma olasiligi var mi?on sayfalarda adamin teki en kotu baskan siralamasinda atay aktug,sadri sener ve ahmet agaoglu'nu yazmis.ucunun ortak noktasi son 20 senede takimin sampiyonluga oynadigi donemlerde baskan olmalari.o listede adam tarihin en kotu iki baskanindan biri olan usta'yi en basarili olarak gostermis.
        atay aktug,sadri sener(sike surecinden sonra dagitmasina ragmen),ahmet agaoglu gayet basarili donem gecirdiler geciriyorlar.

bu adamlarin beklentisi takimin zirvede olmasi degil kendi destekledikleri adamin basarili olmasi.ahmet agaoglu bu sezon yanlis transferler yapti,unal gittikten sonra yanlis hoca tercihleri de oldu bunlara eyvallah ama bu adam gorev yaptigi 2 sezon boyunca oldukca basarili olmustur.bu sezonun faturasini sezon sonunda gorecegiz.
        millet bol keseden sallamaya bayiliyor.turkiyenin en zengin adami ali koc'un febede yaptiklarini gorunce ahmet baskan'a olan saygim daha da artiyor.neredeyse 5te 1 maliyetine bu takimi sampiyonluga oynatti zirveye yerlestirdi iyi kotu kupa aldi.ayni donemde goreve gelen ali koc'un febeyi icine soktugu durum ortada.
        vizyonerlerin goygoyuna aldirmayin.gorevini tamamlayamadan ben yapamiyorum deyip kacan buyuk vizyonerleri bu kulube yanastirmamak lazim.essek yukuyle bonservis harcayip,essek yukuyle maas verip bunlardan verim alamayinca biraktigi kadro diye alt yapidan cikan cocuklari sayan ikiyuzluler bunlar.cunku niye?kendi biraktiklari kadroda para edecek kimse yoktu,olanlarda son transferini bize yapmisti.

cok degil bu devre arasinda 2-3 net transfer yapmayi becerebilirsek ahmet agaoglu bu sezonda oyle veya boyle basarili olacaktir.
        Aslında biraz da bunu anlatmaya çalışıyorum. Elbette herkesin hataları var. Yaşım 30, eski başkanları düşünüyorum ve Ağaoğlu'nu başarılı buluyorum.

Yorum

• Herkes hata yapmıştır Ağaoğlu'nun da özellikle son transfer döneminde hataları oldu. Ama son 2 yönetimle kıyaslamak bile Ağaoğlu'na edilmiş büyük bir küfürdür. Bir oyuncuya 5m euro bonservis yıllık 3 m euro garantiden 4 yıllık sözleşme 17 m euro bağlandı ki bu sadece bir oyuncu için örnek bunun gibi en az 5-6 transferleri oldu geçen yönetimin İho dönemine hiç girmiyorum bile. Şimdi Ağaoğlu'nun 1.5 m euro bonservis ödediği oyuncu kötü çıktı diye yerin dibine sokuluyor, hata mı tabi ki hata ama bu hataysa önceki yapılanlar neydi?

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkes hata yapmıştır Ağaoğlu'nun da özellikle son transfer döneminde hataları oldu. Ama son 2 yönetimle kıyaslamak bile Ağaoğlu'na edilmiş büyük bir küfürdür. Bir oyuncuya 5m euro bonservis yıllık 3 m euro garantiden 4 yıllık sözleşme 17 m euro bağlandı ki bu sadece bir oyuncu için örnek bunun gibi en az 5-6 transferleri oldu geçen yönetimin İho dönemine hiç girmiyorum bile. Şimdi Ağaoğlu'nun 1.5 m euro bonservis ödediği oyuncu kötü çıktı diye yerin dibine sokuluyor, hata mı tabi ki hata ama bu hataysa önceki yapılanlar neydi?
            Neyini savunuyorsun Ahmet Ağaoğlu'nun bak hiç transfer olaylarına girmeden aşağıdaki yazdığım konulara cevap verirsen,olayı aydınlatırsan çok net konuşuruz bundan sonrasını.

Aşağıdaki olaylar kadar kulübe kim zarar verdi?

1.Bir önceki başkanın Burak,Kucka ve Sosa için teklif ettiği 13 milyon euro tutarındaki satn alma teklifi neden kabul edilmedi?
            2.Sturidge gibi kronik sakatlığı ve şike sorunu olan bir futbolcuya neden resmi sağlık sponsorumuzun hastanesinde değil de bir tanıdığın hastanesinde rapor alındı?Neden bu durumdaki bir futbolcuya 3.5 milyon euro verildi?
            3.UEFA ile yapılan anlaşma gereği denk bütçe hazırlanması gerekirken neden önceki başkanın borçlarını genel kurul kararı ile borç olmaktan çıkarıp,bu yasal olmayan karar ile denk bütçe sahtekarlığına gidildi ve Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımına engel olundu,borcu azaltmayı düşünen bir yönetim en az 25 milyon euro geliri riske atar mıydı?
            4.Önceki yönetimden kalan futbolculardan 34 milyon euro ve kendi dönemlerinde aldıkları Sörloth'un satışından da 10 milyon euro,yani 44 milyon euro futbolcu satışı,Bankalar Birliği ile olan anlaşma ile önceki dönemden kalan döviz borcunun TL'ye dönüştürülmesine rağmen borç neden 916 milyon TL'den,928 milyon TL'ye yükseldi?
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neyini savunuyorsun Ahmet Ağaoğlu'nun bak hiç transfer olaylarına girmeden aşağıdaki yazdığım konulara cevap verirsen,olayı aydınlatırsan çok net konuşuruz bundan sonrasını.

Aşağıdaki olaylar kadar kulübe kim zarar verdi?

1.Bir önceki başkanın Burak,Kucka ve Sosa için teklif ettiği 13 milyon euro tutarındaki satn alma teklifi neden kabul edilmedi?
              2.Sturidge gibi kronik sakatlığı ve şike sorunu olan bir futbolcuya neden resmi sağlık sponsorumuzun hastanesinde değil de bir tanıdığın hastanesinde rapor alındı?Neden bu durumdaki bir futbolcuya 3.5 milyon euro verildi?
              3.UEFA ile yapılan anlaşma gereği denk bütçe hazırlanması gerekirken neden önceki başkanın borçlarını genel kurul kararı ile borç olmaktan çıkarıp,bu yasal olmayan karar ile denk bütçe sahtekarlığına gidildi ve Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımına engel olundu,borcu azaltmayı düşünen bir yönetim en az 25 milyon euro geliri riske atar mıydı?
              4.Önceki yönetimden kalan futbolculardan 34 milyon euro ve kendi dönemlerinde aldıkları Sörloth'un satışından da 10 milyon euro,yani 44 milyon euro futbolcu satışı,Bankalar Birliği ile olan anlaşma ile önceki dönemden kalan döviz borcunun TL'ye dönüştürülmesine rağmen borç neden 916 milyon TL'den,928 milyon TL'ye yükseldi?
              Hocam yanlış anlamayın sizinle kişisel bir problemim yok olamaz da zaten yalnız arada girip okuyorum bu başlığı sizinle ortak noktada buluşmamız imkansız ne siz beni ikna edebilirsiniz Muharrem Usta yönetiminin başarılı olduğuna ne de ben sizi tersine ikna edebilirim, o yüzden izin verirseniz bu yönetim ve başkan hakkında düşündüklerimi aktarmaya çalıştım. Böyle madde madde soruları sormaya kalkarsak Muharrem Usta yönetiminin döneminde olanları yazmaya bu sayfalar yetmez.

Yorum

Hocam yanlış anlamayın sizinle kişisel bir problemim yok olamaz da zaten yalnız arada girip okuyorum bu başlığı sizinle ortak noktada buluşmamız imkansız ne siz beni ikna edebilirsiniz Muharrem Usta yönetiminin başarılı olduğuna ne de ben sizi tersine ikna edebilirim, o yüzden izin verirseniz bu yönetim ve başkan hakkında düşündüklerimi aktarmaya çalıştım. Böyle madde madde soruları sormaya kalkarsak Muharrem Usta yönetiminin döneminde olanları yazmaya bu sayfalar yetmez.
                Hocam ben makul bir insanım,eğer bu şekilde bariz bir zarar verdiyse Muharrem Usta neden kabul etmeyeyim.Muharrem Usta'nın en eleştirilen konusu takımın tecrübeli ve sağlam bir iskeltee sahip olması için getirdiği Burak,Sosa ve Kucka.
                Ben bundan daha ciddi bir eleştiri konusu okumadım bugüne kadar,ki adam giderken bunlar size yük olacaksa bana 13 milyon euroya satın,fazlasına satarsam aradaki farkı alacağımdan düşersiniz,aza satarsam zarar zaten benim diye kulübün önünü açtı.

Başka hangi konuda eleştirildi ki?
                Deniz Ateş Bitnel?
                Sponsorluk
                Kulübe finansal kaynak bulma?

Bak ben işimden gücümden zaman ayırıp,her gün en az yarım saat bu konularda yazıyorum amacım taraftarın olaylara daha net bakması,iyi yapılan ile kötü yapılanı ayırarak bilinçlenmesi sen de bunu yap bir zahmet.
                • Memento mori

Yorum

Herkes hata yapmıştır Ağaoğlu'nun da özellikle son transfer döneminde hataları oldu. Ama son 2 yönetimle kıyaslamak bile Ağaoğlu'na edilmiş büyük bir küfürdür. Bir oyuncuya 5m euro bonservis yıllık 3 m euro garantiden 4 yıllık sözleşme 17 m euro bağlandı ki bu sadece bir oyuncu için örnek bunun gibi en az 5-6 transferleri oldu geçen yönetimin İho dönemine hiç girmiyorum bile. Şimdi Ağaoğlu'nun 1.5 m euro bonservis ödediği oyuncu kötü çıktı diye yerin dibine sokuluyor, hata mı tabi ki hata ama bu hataysa önceki yapılanlar neydi?
                  Bu sene dünyanın en kötü başkanıdır , gram iyi niyetli olduguna inanmıyorum , kim para yiyorsa cebını düşünüyorsa Allah belasını versin
                  bu adama tepki veremeyen her Ts taraftarına da yazıklar olsun

Yorum

Daha ne kadar para saçabilir,pahalı transfer ayrı bir olay,transfer edersin,sonra o maliyete rağmen katkı alırsın ama hem para verip hem de katkı almadın mı bunu 3 ile çarpman gerekir.
                    Pahalı transferler ile de başarılı olacağının garantisi yok(örn.M.Usta) ve başarılı olsan dahi zarar edersin. (Örn.Fikret Orman,Ünal Aysal). 3 ü de haindir.

Yorum

• Sana lanet olsun bir kez daha.

Yorum

• Kulupleri dernekler yönettiği sürece Ahmet Ağaoğlu gibi başarısız ve amatör yöneticiler hep başımıza gelecektir.

Bakkal defteri gibi M.Usta'nın borcunu sildiler, Uefa Şamarı yapıştırdı.
                        Şampiyon olacak takımın başına Hüseyin Çimşir 'i getirdiler Hüseyin'i gönderip yardımcısı Newton'u getirdiler.. neymiş ? Mourinho'nun yardımcılığını yapmış. Ama Hüseyin Çimşir'in de yardımcılığını yaptı . Hocalık deneyimi olmayan 2 ismi getirip önümüzdeki 3-5 yılın içinden geçtiler. Günümüzde borsaya açık her hangi özel şirkette bunları yapsanız kan alırlar kan....

Kurumsal bir yapı beraberinde finansal istikrarı ve kadro mühendisliğini getirir. Başka çözüm yolu yok.
                        En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 21.01.2021, 17:44.

Yorum

• 10 gün sonra beşiktaşla maçımız var başkan

Yorum

Hocam ben makul bir insanım,eğer bu şekilde bariz bir zarar verdiyse Muharrem Usta neden kabul etmeyeyim.Muharrem Usta'nın en eleştirilen konusu takımın tecrübeli ve sağlam bir iskeltee sahip olması için getirdiği Burak,Sosa ve Kucka.
                            Ben bundan daha ciddi bir eleştiri konusu okumadım bugüne kadar,ki adam giderken bunlar size yük olacaksa bana 13 milyon euroya satın,fazlasına satarsam aradaki farkı alacağımdan düşersiniz,aza satarsam zarar zaten benim diye kulübün önünü açtı.

Başka hangi konuda eleştirildi ki?
                            Deniz Ateş Bitnel?
                            Sponsorluk
                            Kulübe finansal kaynak bulma?

Bak ben işimden gücümden zaman ayırıp,her gün en az yarım saat bu konularda yazıyorum amacım taraftarın olaylara daha net bakması,iyi yapılan ile kötü yapılanı ayırarak bilinçlenmesi sen de bunu yap bir zahmet.
                            Kucka zaten benzer bir meblağa satıldı, Sosa takımda kaldı (kötü mü oldu?), Burak Yılmaz da kulübün tapusunu tekrar kulübe bırakarak ayrıldı. Bunları bana sat dedi diye satmak zorunda mıyım? Kulüp bu paraları, maaşları ödedi sonuçta. Yapılan anlaşmalar rezalet ötesi. Muharrem Usta da iyi şeyler yapmaya çalıştı, burada birkaç defa yazdım. Kendi adıma Usta geldiğinde çok mutlu olmuştum. Özellikle IHO'dan sonra cennet gibi gelmişti kulübe ama onun da yanlışları oldu. Bugün Ağaoğlu'nun da yanlışları var ama en tehlikeli konu olan ekonomiyi iyi idare ettiler.

Kelle almayı seviyoruz biraz, tamam bıraksın gitsin Ağaoğlu. Sonrası için nasıl bir planımız var? Sakat Sturridge neden Usta'nın hastanesinden muayene olmamış. Doğru. Sakat olmayan Ceceres'e sakat raporunu kim verdi? Eh ihtiyacımız olan bölgeye transfer yapamadık, Hubocan diye bir salağa milyon eurolarca ödeme yaptık. Usta'nın güzelliklerini, Ağaoğlu'nun da yanlışlarını masaya koyuyorsun sadece. Taraflısın. Başka da bir sözüm yok.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              10 gün sonra beşiktaşla maçımız var başkan
                              O maça bay gözüyle bakmak lazım. 45 gol atan lig liderinin hocası elinde 22 gol atmış 2 forveti olmasına karşılık bize forvet lazım diyor. Önce Mandzukic'le ilgilendiler şimdi de Hulk. Ha alamayabilirler ama 23 gol atan takımın ne başkanı ne hocası bize acil forvet lazım diyemiyor. Hoca mutlaka yönetimden talep etmiştir ama ilişkileri zedelememek adına da kamuoyunda açık açık bunu dillendiremiyor...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Baskan transfer yapamiyorsa istifa etsin onu en azindan yapar bu çöp kadro ya hala iyi gözle bakiyorsa lutfen Baskanlik yapmasin artik. Hayali transfer dedikodu degil gercek transfer istiyoruz. Lig başında kaybettiğimiz sosa novak sorloth simdi A. OMUR VE Jp bunlar ya gol atiyordu yada asist. Elimizde bir nwakeme ve ekuban kaldi
                                En son Sefaenes tarafından düzenlendi; 21.01.2021, 19:15.
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X