İstediğin kadar hoca gönder, istediğin kadar futbolcu kadro dışı bırak artık kaçacak yerin kalmadı Kul Ahmet. Bahaneler,krediler tükendi. Zaman kazanmaya çalışma. Sıra sende..
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Yorum
-
-
Delikanlı adam lafının arkasında durur,Ustadan talep ettiğin paraları şimdi bizde senden talep ediyoruz. Yanlış transferlerin parasını kulübe ödeyin.Yorum
-
3 ay önce aldığı adamları performans nedeniye kadro dışı bırakıyor.
Muhteşem bi başkanlık örneği.Yorum
-
Başganım çok başarılısın. Transferler tam isabet. Böyle devam et dik dur arkandayız.
Hiç yemediyseniz 5m euro cukkaladınız bu transfer döneminde afiyet olsuntrabzonspor bir sevdadir...Yorum
-
Bu filmi daha önce izlemiştik
Bakınız
Onur ve Burak kadro dışı bırakıldıNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.Yorum
-
Stalin Sendromuİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
hazır eldeki oyuncuları satar başarı der
ego bin beşyüz milyon tane var yönetmde ben sayamadım
uğurla abdüşü satarlar osuruktan kadro kurarlar başarı derler
ya da yeni gelen yönetim aynı haltı yer orası kesin
abdüşle uğuru satıp oyuncu alıp bir iki sene sonra kritik oyuncuları elden çıkarırlar maaşı bahane edip
yeni gelen yönetim de aynı haltı yer eminim buna...
klup acilen yabancı bir yatırımcıya satılmalıdır..Yorum
-
-
Bu adamı enaniyet ve ego bitirecek demiştim Allahın izniyle öyle de olacak. Eninde sonunda gidecek. İho vol2Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
-
İhodan sonraki en kötü başkan olarak tarihe geçeceksin borçta gram azalma yok elde kadro olarak bir çöplük var.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Dün Tur atlasaydik Kameralarin karsisina gecip Hugo Transferini öve öve bituremezdi. Öyle bir karakter
Gesendet von meinem SM-G960F mit TapatalkHY67...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum