Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkan olabilecek kaliteli insanlar her zaman var olacaktır.

Para suyunu çekmediyse görev seni çağırıyor

Allah iyiliğini versin ))

Nerden buldun bunu yaaa hahahhahahahha
    Ben tamamen unutmuşum bu mesajımı ahahahhaha

Daha sonra şöyle yazmışım ama
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Konsensus yine bir roportaj ile olaylari geçistiriyorlar. Ucak umrumda degil olaylar. Artik sona gelinen hikaye , taraftarın yaka silkmesi var...

O gencecik çocuklari dusun ve camianin huzuru icin kongre karari al..

Artik bıktık..

Senin bütün derdin bu. Uçak olayı falan hikaye zaten biliyoruz umrunda olmadığını.

İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Et be kardeşim. Bu taraftar işkenceyi haketmiyor. Zıtız sana. Kinliyiz.

Şu takimdaki gencecik cocuklara bile zararın var bu huzursuz ortamdan dolayi.
      CL şampiyonluğu bile getirse mutlu olmayacaksın. Çünkü önceliğin farklı.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Devre arasında üst düzey 7 tane adam alırsa allem edip kallem edip en kral oyuncuları alıp susarsa ağaoğlunun olumsuzluklarını herkes unutur zaten ama böyle bir şey yapmayacak yönetim çünkü Trabzonsporun başarısını ve avrupada hem de ligde başarılı olmasını isteyen yönetim bunu yapardı.

bizim başarısızlığımız için uğraş veriyorlar başarılı olmamız için değil.

bu tarz amatör bakış açısından oluşan klup yöneticileriyle bir arada olmak rezilliktir.
        hatalarını düzeltmesi için geç değil ama o bakış açısına sahip bir yönetimimiz yok kendisine güle güle deriz belli bir süre daha görev alır sonra tüm yönetim topluca giderler.

twitter açıklaması ise avcı istifa etmesin diye yapmıştır olay büyümesin kapansın diye

tek kozu kaldı devre arası alacağı nokta atışı transferler ve alacağı adam sayılarının tam olması ve güçlü oyuncular olması a kalite olması.

7 adam alacak

bir iki si iyi beşi tırt alırsa gene koltuğu sallantıda.

şu anda da sallantıda zaten

7 adam için aşağı yukarı 40-50 milyon euro gibi transfer bütçesi lazım 7 kaliteli adam için bu dediğim tabi

tırt adamlar alırlar şaşırmam...

yani bir halt alamaz bunlar ..

scoutların araştırma yaptığına da inanmıyorum daha yeni başlamışlardır araştırdıkları adamları plansız araştırtan yönetim sayesinde başarısız olacak transferlerin bir kısmı alsalar bile

hadi bir kısmını kiralık alsak bir kısmını da satın alsak bile gene 30 milyon euro gibi bir rakam lazım.

sıfırdan gerçekten kaliteli bir kadro kurmak için 50 milyon eurodan daha fazlasına ihtiyacın var tabi .
        En son erenslash tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 21:02.
        "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şahsen başkana güveniyorum. Devre arası transfer dönemi ile son 3 aydır yaşanan tüm olumsuzluklar unutulur.
          Ağaoğlu dönemini iyi analiz etmek lazim.
          Ağaoğlu gelmeden önce klüp bataktaydi.
          Buna rağmen diğer takımlara ve bizim eski takımımıza göre cok daha az rakamlarla şampiyonluğa oynattı bizi.bu konuda ve ekonomik anlamda cok büyük teşekkürü hak ediyor ağaoğlu.
          Geçen sene şampiyonluğu sattı söylemi tamamen saçmalık,üzerinde durmaya bile değmez.
          2.konu birçok taraftar ünal gitti şampiyonluk ondan gitti diye saçmalıyor.iyi hatırlayın unalin gittiği dönemi.o dönemde 3.sıradaydık ve cok kötü bir oyunumuz vardi.konya maçı 10 kişiye ezilmistik. Ayrıca ünal kendi ipini çekti ve gitti.malesef kör öldü madem gözlü oldu.
          Gelelim agaoglunun hatasına. Hüseyin çimşir ve newton tercihleri büyük hata idi. A.avci veya gerçek bir antronor gelmeliydi.
          2.büyük hatası da bu seneki transferleri hugo ve edgar hariç karavana.cikip bu konuda özeleştiri yapmalı.
          Bundan sonra hatasını anlayıp, avcının istediği transferleri yapmalı.
          Ağaoğlu giderse emin olun daha iyi bir başkan gelmeyecek.(s.sener,iho ve m.usta takimi ekonomik olarak batırmıştır.).

Yorum

• Beyler bu camia 2010-11 yaşadı ders mi çıkarıldı ? Umut satıldı- Jaja satıldı - Engin satıldı - Ceyhun sözleşme uzatılmadı- Egemen sözleşme uzatılmadı - Selçuk sözleşme imzalamadı - cale gönderildi - yattara gönderildi ( diğer ıvır zıvırları saymıyorum bile) yerlerine barış özbekler,zokora,adrian vs dolu dünya adam

Sene başı Teofilo ile başlamıştık sonra gitti hayırdır ne oluyor ne bitiyor kimse açıklama yapmadı.

Sene 2019-2020 başladık. pereira- novak - sosa'nın son senesi herkesin on sene öncesinden travması var zaten. Bir anda yapboza dönmesinden korkuluyor. Yönetim 3-5'in hesabını yapıp bu üçlüden ikiyle uzatmadı. Aynı teofilo olayı çözülemediği gibi mikel olayı da yönetilemedi adam gitti. Üstüne Sörlothda gitti. İyi kötü takıma alışmış Ndiaye kiralanabilirdi Baker- flavio riskli alındı.

Sosa eder miydi etmez miydi de değilim ben. Sadece içlerinden biri gitse tolere edebilirdin durumu ama yapılmadı. Sen sosanın yerine adamını alırsın yavaş yavaş yerine hazır edersin bir kişi 10 ya da 9 adama adapte olur rahat. Ama geçen dediğim gibi bir sene üstünden geçmeden Sivas maçına çıkılıyor ilk 11 de Uğurcan sadece aynı diğer herkes farklı. Ayıptır hep aynı hatalar ders çıkarmamalar.

10-11 de asbaşkan şampiyonluğa giderken gidiyor 19-20 de hoca. Zorunuz ne amacınız Trabzonspor'un başarısı ise dişinizi az daha sıkamıyor ya da ağzınızı bir az olsun tutamıyor musunuz. Bu takım bu kafalarla bu günlere iyi geldi yine ne diyeyim

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ağaoğlu dönemini iyi analiz etmek lazim.
              Ağaoğlu gelmeden önce klüp bataktaydi.
              Buna rağmen diğer takımlara ve bizim eski takımımıza göre cok daha az rakamlarla şampiyonluğa oynattı bizi.bu konuda ve ekonomik anlamda cok büyük teşekkürü hak ediyor ağaoğlu.
              Geçen sene şampiyonluğu sattı söylemi tamamen saçmalık,üzerinde durmaya bile değmez.
              2.konu birçok taraftar ünal gitti şampiyonluk ondan gitti diye saçmalıyor.iyi hatırlayın unalin gittiği dönemi.o dönemde 3.sıradaydık ve cok kötü bir oyunumuz vardi.konya maçı 10 kişiye ezilmistik. Ayrıca ünal kendi ipini çekti ve gitti.malesef kör öldü madem gözlü oldu.
              Gelelim agaoglunun hatasına. Hüseyin çimşir ve newton tercihleri büyük hata idi. A.avci veya gerçek bir antronor gelmeliydi.
              2.büyük hatası da bu seneki transferleri hugo ve edgar hariç karavana.cikip bu konuda özeleştiri yapmalı.
              Bundan sonra hatasını anlayıp, avcının istediği transferleri yapmalı.
              Ağaoğlu giderse emin olun daha iyi bir başkan gelmeyecek.(s.sener,iho ve m.usta takimi ekonomik olarak batırmıştır.).
              Net olarak olay budur dostum.
              Eklemek gerekirse Ünal hoca zamanında da doğru düzgün top oynamıyorduk, yıldızların bireysel gayretleriyle şampiyonluğa oynadık. Bir evvel ki sezon Yazıcı, Rodagella, Toure, Hosseini, Nwakaeme'li kadro bile daha efektifti, başarılı geçen transfer döneminden sonra Ünal hocadan oyun olarak üzerine koymasını beklediğimiz yer de geriye gidiş ve kopmalar yaşadık, öne geçtiğimiz maçlarda 20 küsür puan kaybettik, rahat şampiyon olacağımız yer de ellerimizle hediye ettik.
              Abdullah hoca hepimizin bildiği gibi sistem hocasıdır ve bu konuda kendini defalarca kanıtlamıştır. Hocaya gerekli takviyeler sağlansın, zamanla efektif oyunu izleyeceğimizden eminim. Bu ligde her şey olur, yol çok uzun, zirveyede oynarız.

Yorum

• İlk olarak fatih öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şahsen başkana güveniyorum. Devre arası transfer dönemi ile son 3 aydır yaşanan tüm olumsuzluklar unutulur.
                kim gelecek bir kişi geliyor o da hekimoğlu o da başkan seçimlerinde küçülmeden bahsetti. Gençlere yönelecek hatirliyorsunuz. Bir dönem alt yapi ile çiktiğimiz dönemleri gelen 6 giden 7 atiyordu. Tez elden uçurur bu taraftar. Diğerleri bu külün fişini çeker gider

Yorum

• Çare iho hazırlaniyormus bu sefer kulübü batırıp tamamen bizi bu dertten kurtaracak oylar ihoya.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kim gelecek bir kişi geliyor o da hekimoğlu o da başkan seçimlerinde küçülmeden bahsetti. Gençlere yönelecek hatirliyorsunuz. Bir dönem alt yapi ile çiktiğimiz dönemleri gelen 6 giden 7 atiyordu. Tez elden uçurur bu taraftar. Diğerleri bu külün fişini çeker gider
                    Hacıosmanoğlu geldiği sezon 1461 takımından onlarca oyuncuyu A takıma aldı da noldu, yarısından fazlası bu ligi kaldıramadı. Mevcut başkana görev süresi bitene kadar sabretmeliyiz. Kulübü ayağa kaldıran bunlardı, işlerin yolunda gitmemesi yine yönetime yazar, yine ayağa kaldırması gereken de bunlar.

Yorum

• bir kayıpla şer ordusu harekete geçmiş bunlar hoca içinde aynı güültüyü çıkaranlardır

Trabzonsporun normali budur ve bir süre daha bu olmalıdır

açılmadan borçları bitirmek adına

Ünal hoca başararak Trabzonspora maddi yardımda bulunmuştur ama bir nevi kötü bir argüman vermiştir

açlar artık Trabzonsporun parasına çökmek için harekete geçmişlerdir

yönetim eski başkanlardaki hataya düşüp açılmamalıdır

son ve en önemli not

Trabzonspor bu camia biçimi ve taraftar profili ie kaybetmeye mahkümdür

doğrusu budur..

sürdürülebilir başarının tek yolu oyuncu parlatıp satmak şampiyonluğa oynamamak ve borçsuz hale gelince yarışmacı bir takımı oluşturacak şekilde bir takım oluşturmaya çalışmaktan geçer

geri kalan şu hocaa bu hoca şu topçu bu topçu tuttuğunu koparan istediğin getiren başkanla olacak iş değildir

b,r ayrıntı daha Trabzonsporun istanbul medyasının aklından da uzak durması gerekir

buna Trabzonlu spor yazarları da dahildir

ha bunlar düzgün bir camia ve taraftar gerektirirki

önemli olduğu için altını tekrar çiziyorum

Trabzon bu tür bir taraftar biçimine malesef sahip değidir

bir sürü asalak taraftar yerini almış gövdeyi içten içe yemek peşindedirler

hepsi bu
                      En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 22:27.
                      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                      RİLKE

Yorum

• Kadroyu koruyup 3 takviye yapmak çok zor imkansız değildi. Eze eze şampiyon olurduk ve ekonomi olarak da bayağı rahatlardik

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir kayıpla şer ordusu harekete geçmiş bunlar hoca içinde aynı güültüyü çıkaranlardır

Trabzonsporun normali budur ve bir süre daha bu olmalıdır

açılmadan borçları bitirmek adına

Ünal hoca başararak Trabzonspora maddi yardımda bulunmuştur ama bir nevi kötü bir argüman vermiştir

açlar artık Trabzonsporun parasına çökmek için harekete geçmişlerdir

yönetim eski başkanlardaki hataya düşüp açılmamalıdır

son ve en önemli not

Trabzonspor bu camia biçimi ve taraftar profili ie kaybetmeye mahkümdür

doğrusu budur..

sürdürülebilir başarının tek yolu oyuncu parlatıp satmak şampiyonluğa oynamamak ve borçsuz hale gelince yarışmacı bir takımı oluşturacak şekilde bir takım oluşturmaya çalışmaktan geçer

geri kalan şu hocaa bu hoca şu topçu bu topçu tuttuğunu koparan istediğin getiren başkanla olacak iş değildir

b,r ayrıntı daha Trabzonsporun istanbul medyasının aklından da uzak durması gerekir

buna Trabzonlu spor yazarları da dahildir

ha bunlar düzgün bir camia ve taraftar gerektirirki

önemli olduğu için altını tekrar çiziyorum

Trabzon bu tür bir taraftar biçimine malesef sahip değidir

bir sürü asalak taraftar yerini almış gövdeyi içten içe yemek peşindedirler

hepsi bu
                          Evet.
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Niye istifa etsin adam? Batmış kulubü mali açıdan idare edilebilir bir kıvama getirdiği için mi? Her sene başa oynayan bir takım mıyız? Geçen sene oynadık ve yapamadık, birkaç sene daha böyle gidecek ve tekrar güç toplayıp iyi bir kadro kurmaya bakacaksın.
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Koltukta durduğu her saniye zarar.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O uçakta kendi takımına bunları söyleyen şahsiyetin Sosa ve Novakı fenere peşkeş çekmediğine gel de inandır milleti.
                                bu adamın ezik davrandığını daha önce defalarca söylemiştim..
                                kOÇ'unun yanında kih kih yapmasından belliydi..

ama hala güveniyor ve inanıyordum ama İYİCE İSPATLANDI..
                                bu adam EZİK..
                                güce ve paraya zaafı var..
                                muhtemelen beleş diye o uçağa binmiştir..

karaktersiz-salak..
                                takımı bozmasan daha az para harcamış olurdun..
                                başkalarının parası ve gücüne imrenmesen..
                                bu taraftarın sevgisi seni zaten yüceltecekti..

para para para şimdi o paraları ...biyerine sok itibarın yerle bir..
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X