Kul Ahmet'in ceketi uyan artık...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Kulüp dingonun ahırına döndü
Ben bu yönetim kadar kendi başarısını baltalamaya çalışan bir yönetim görmedim
Resmen azıcık umut verdiler, azıcık gözümüz açıldı diye yapmadıkları kalmadı...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Ya yok ne istifası, bu işin sonunu görecek yönetimler kardeşim. 3 yıl görev süresi yok mu bu adamların? 2021 yazına kadar Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu'dur. Sonra karar kongrede verilir. Her başkan görev süresini tamamlamalı. Usta'ya da aynısı yapıldı. Bir başkan geldiğinde 3 sezon hakkı olur, yarım sezon da buna dahil değildir, kongre yaz aylarında olmalıdır. Gelir, 3 tam sezon baştan sona, yani 6 transfer dönemi kulübü yönetir, sonra çıkar doğrusuyla yanlışıyla, borcuyla alacağıyla, aldığıyla bıraktığıyla hesabını verir. Aday olacaksa olur, oy toplarsa seçilir. Bu iş böyle olmalıdır. Yoksa hiç kimse işini yapamaz. Ocak ayında gel, yarım sezon devral, 1 sezon yönet, 2.nin yarısında istifaya zorlan. Ne ara bu adamlar işlerini yapacak? Zaten şu istifa lafı bir gündeme geldi mi kulübün top oynaması mümkün değil. Taraftar sürekli tetikte, yönetim huzursuz, teknik direktör huzursuz, futbolcular huzursuz. Böyle olmaz. Bu adam da girdi bir yola, ben başından beri eleştiriyorum, fakat belki ben hatalıyım, nasıl emin olabiliriz? İlk defa bu sezon 3-4 istisna hariç neredeyse tam olarak kendi oluşturduğu kadroyla sahaya çıkacak. Çok iyi olacağını iddia eden arkadaşlar var, çok kötü olacağını iddia edenler var. Bu iş sahada çözülür. Yalnızca Ağaoğlu değil, bundan sonra görev alacak bütün başkanlar 3 tam sezon kulübü çalıştırmalıdır, bu sürede taraftar onları rahat bırakmalıdır. Yoksa hiçbir ilerleme mümkün değil.
Yorum
-
İstifa falan yok kardeşim başkandan tek isteğim trabzonsporlu gibi davransın. Takıma sahip ciklsin. Birilerinin dümenine girmesin.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle28 Temmuz 2020: ...sağlam sinir harbine hazırlıklı olun derim
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Ben agaoglu hakkinda burda agir konusunca hayatimda ilk defa ban yedim yasim 40
cok agirima gitti o gundur artik yazmiyorum
nerdeyse
agaoglu dan ben cok umutluydum fakat pandemiden sonra trabzonsporun hali ortada
emin adimlarla tepe takla geriye dogru gidiyoruz
Niyet belli oldu
sorloth ugurcan ve omuru de satsin bari de misyon tamamlansin kasa dolsun biz yine ilk 5 e girebilmek icin oynariz
sosa novak gitmesi bizi fazla sarsmaz fakat bu kadar kotu transfer ve ne yaptigini bilmeyen bir yonetim ve baskan
Rezalet
sorloth bjk macina cikmassa muhtmel bir yenilgi yuksek ve sarsiliriz
Yorum
-
Arkadaş istemiyosan çek git. 6-7 aydır TV programlarina katılıp yaptığı kibirli ve tutarsız açıklamalar dışında hiçbir şey yok ortada.
Hangi süreci yonettin?
Hangi olumsuzluğu bertaraf ettin?
Hangi oyuncunu elinde tutabildin? Hangi verdiğin sözü yerine getirdin?
Avrupa cezası kalkacakti?? transferler tamamdı??
Yahu açıkladığın hocanin tek bir basın toplantısı bile olmadı merhaba ben yeni hocanız dediğini bile duymadık, kendisi nedir ne oynatacak ekibi kim?
Yer sofrasında poz vermek, antremanda oyuncuya sarılmak mi kulüple ilgilenmek?
Naaapiyorsunuz arkadaş siz aylardır?
Lig bitmeden 2 stoper 2 ortasahayi ihtiyaç vardı.
Lig basliyor 3 stoper 3 ortasahayi ihtiyaç var.
Yıldız forvetin var 6 aydır buy out konuşuyoruz. Konuşulmayan senaryo yapılmayan hesap kalmadı. Yaptığınız sözleşmeye deeee becerip revize edemediğiniz anlaşmaya daaa, orta yolu bulup düzgünce satışını gerçekleştirip veda edememenize deeee.
Yarın lig basliyor, beklenti, heyecan, kenetlenmislik olması gerekirken tüm camiada bitkinlik, belirsizlik, stres dışında bir şey yok.
Bak kasıtlı olarak zorlasaydiniz, pandemi öncesindeki camiayı bu hale getiremezdiniz. Kasti olarak bu noktaya getirilemezdi bu kulüp.
Anca bu kadar olur.En son must61 tarafından düzenlendi; 12.09.2020, 10:03.#Dik oyna
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum