Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2018 Nisan... "Yusuf ve Abdülkadir'i 870 Milyon getiren alır."

Trabzonspor'un yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu, katıldığı canlı yayında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2019 Nisan... "Yusuf ve Abdülkadir'in toplam değeri 30-40 Milyon Euro."

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yan Hakem Tepkisi...

Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşmasında yan hakem Bahattin Duran'ın, topu oyuna sokması çok konuşulurken Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da konuyla ilgili konuştu.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2018 Nisan... "Yusuf ve Abdülkadir'i 870 Milyon getiren alır."

Trabzonspor'un yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu, katıldığı canlı yayında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2019 Nisan... "Yusuf ve Abdülkadir'in toplam değeri 30-40 Milyon Euro."

https://www.trtspor.com.tr/haber/fut...ra-182164.html
        2020'de 3-5m euroya satarız bu gidişle...

Yorum

• Asıl olay önümüzdeki sezon. Söylemleriyle ortaya çıkan arasında ciddi fark var. Her anlamda bu yani. Söylemlere bakarsak amatörce açıklamalar felan ama ortaya çıkan sonuç herkesin beklentisinin çok üzerinde. Dolayısıyla hala kafalarda tonlarca soru işareti. Ben güvenemiyorum açıkçası bu başkan ve yönetime. Önümüzdeki yılın yapılanmasında saçma sapan işlere imza atmalarından da korkuyorum. En basitinden elimizdeki değerli futbolcuları satıp yerlerini dolduramamak gibi. Güç bela iyi bir takım yakalandı yıllar sonra. Bunda Usta'nın da katkısı var bu yönetiminde. Kolay olmadı bu ama. İnşallah ne yaptıklarını biliyorlardır.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Ben kendi adıma yönetimleri 5 aşamada değerlendiriyorum.
            1 şike davası: Herkes unutturmaya çalışıyor ama aslında bu dava o kadar önemli ki. Şuan istanbul takımları şöyle düşünüyor “lan biz her türlü şikeyi yapsak da bizim şampiyonluğu almaya kimsenin gücü yetmez”. Ama bu dava sonucunda şikecilerin alacağı ceza bundan sonra tüm klüplerin acaba diye düşünmesine neden olur.
            2.Trabzonspor un hakkını savunabilme:Hakem hatalarına karşı ciddi yaptırımlar yapabilecek bir yönetim Trabzonsporun lig yarışında rakipleri ile aynı seviyede yarışmasını sağlar. Her sezona -10,-15 ile başladığımızı düşünürsek bu bizim için ciddi bir avantaj olur.
            3.Avrupa Kupaları:Ben açıkcası süperlige ve türk futboluna olan inancımı yitirdim. Bu yüzden Avrupa kupalarında mücadele etmek ve orada başarılar yakalamaktan çok daha mutlu olurum. Ayrıca bunun ekonomik ve prestij, tanıtım açısından klübe çok ciddi katkısı olur.
            4.Ekonomi: Sürekli taraftardan para isteyen ama saçma sapan oyunculara para veren( yani menejerlerle paraları cebe indiren) yönetimlerden artık bıktık. Klübümüzün artık kendi kendini bir şekilde cevirmesi gerekiyor. Bu kadar büyük paraların kazanıldığı, Avrupa daki 800 den fazla klübün kar ettiği bir ortamda Türk klüplerinin zarar etmesi akıl alır gibi değil. Adamlar göz göre göre taraftarlar üzerinden para kazanıyor ve kimsenin umrunda değil.
            5. Sportif Başarı: Aslında sportif başarı her klübün olmazsa olmazıdır. Ama ben bu ligden umudumu kestiğim için sıralama beni çok rahatsız etmiyor artık. Türkiye de baştan aşağıya adalet sisteminin değişmesi lazım ama halk bu durumdan memnun olduğu için bir 50 yıl daha ben Türkiye de bu sistemin değişeceğini düşünmüyorum. Bu yüzden Avrupa kupalarına katılmak benim için yeterli, hiç öyle şampiyonluk için savaşıp hakem hatalarından kanser olmayı istemiyorum.

Şuanki yönetimi değerlendirirsek
            1.Henüz belli değil
            2.Kötü
            3.Henüz belli değil
            4.Çok iyi
            5. İyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
            https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Yönetim iyi yolda ancak bazı şeyleri gözden kaçırıyor. Öze dönüş sloganın altını alt yapı ve 1461 hamleleri ile doldurması gerekli. Burada da sıklıkla yazıldı, sadece 1461 meselesi değil. Hatta gerekirse 1461 den vavgeçilebilir çünkü şu an elimizin altında Hekimoğlu TS gibi ne yaptığını bilen ve amacı TSye destek olmak olan bir kulüp var. 1461e verilecek enerji Almanyada oluşuturulacak yeni başka bir kulübe harcanmalı bence. İstanbulspor gibi diğer bir alternatif de mevcut. Bence Osman Özköylü İstanbulspor başına geçmeli ve 1461 fonksyonunu orada icra etmeli. Yine Nevzat Aydının satın aldığı Beylerbeyi diye bir futbol kulübü vardı. Trabzonspor doğru bir yaklaşımla tüm bu networkleri etkin bir şekilde kullanmalı.

Bunun için sadece yönetimin kendi çabası yetmez. Bu işlerden sorumlu, futbolun içinden gelen ve tüm bu yönlendirmeyi ve planlamayı Ünal hoca ile beraber yapabilecek bir sportif akıl lazım. Hem bu kulüplere destek olacak hem oralardan TSye doğru oyuncu gelmesi konusunda program hazırlayabilecek bir isim. Aklıma hep nedense duyduğum sempatiden ötürü Şota geliyor.

Altyapı meselesi de popülizme kurban edilecek bir mesele değil. Doğru isim, doğru yapı doğru sistem şart. Özkan Dedenin başında olduğu istişare kurulu asıl bununla ilgili kapsamlı bir çalışma yapmalı. Trabzonun genel oyun sisteminden, nasıl oynaması gerektiği ve hangi pozisyonların hangi türden bir gelişiminin şart olduğunu gösteren geniş kapsamlı bir çalışma olmalı. Eski oyuncu, teknik direktör ve yönetimlerden geniş katılımlı görüşler alınmalı. Tabiri caizse Trabzonspor anayasası oluşturulmalı bu şekilde.

Bunlar yapılabilirse en son kafamızı yoracağımız şey hocanın, yönetimin veya futbolcunun ismi olur. EKonomi asıl bu şekilde toparlar. Bu saydıklarımın toplam maliyeti bir Amiri transferi kadar bile tutmaz.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ...
                Önümüzdeki yılın yapılanmasında saçma sapan işlere imza atmalarından da korkuyorum. En basitinden elimizdeki değerli futbolcuları satıp yerlerini dolduramamak gibi.
                ...
                Umarım bu hatayı tekrar etmeyiz...

Yorum

• Çok fazla ekranda görünüyor. Bana göre gereksiz.

Ne zaman tv programlarina katilsa hafizam yaniltmiyorsa o hafta puan kaybi yasiyoruz.
                  Isini yapsin yeter. Anlatmaya gerek yok. Anlattikca oldugundan fazla gorunuyor bazi seyler. Şu altyapi isini de denge de tutmasini bilmeli. Altyapiyla sadece basari gelmez.
                  "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Güzel gidiyor tebrik etmek lazım futbolcularla ilgileniyor belli ki futbolcularda onu seviyor ve güzel bir hava oluşturdu kaynak bulabiliyor bunlar artı hanesine yazılabilecek şeyler ama transferde çok başarılı oldu diyemem bu konuda çok fazla iyi sayılmaz
                    bu yıl transfer ettiği 5 adam var isterseniz tek tek irdeleyelim
                    Nwakame :belkide transferde en isabetli kararıydı takıma çok iyi katkısı oldu belkide para kazanabileceğimiz bir topçu olacak
                    Huseyni : Çok iyi bir stoper olmasa da genç ve geleceği olan bir adam okuduğumuza göre dışarda piyasası da var umarım satabiliriz çünkü bize ondan daha iyi bir stoper lazım
                    Zargo : Bu adama verilen paraya yazık bunu seyredip aldıranlara da yazıklar olsun tam bir çöp Ünal hoca onu oynatacağına genç bir isme şans verse daha iyi olur bizim için
                    Amiri : Yavuz Selimde bunlardan çok var herkesle iddiaya girerim
                    Ekuban : Israr etmek lazım ve bazı pozisyonları çalıştırmak lazım daha çok eksiği var hala bizim kadroya bile giremedi

velhasıl 5 de 2 veya 5 de 3 diyebilirim buda çok büyük bir başarı değil
                    @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güzel gidiyor tebrik etmek lazım futbolcularla ilgileniyor belli ki futbolcularda onu seviyor ve güzel bir hava oluşturdu kaynak bulabiliyor bunlar artı hanesine yazılabilecek şeyler ama transferde çok başarılı oldu diyemem bu konuda çok fazla iyi sayılmaz
                      bu yıl transfer ettiği 5 adam var isterseniz tek tek irdeleyelim
                      Nwakame :belkide transferde en isabetli kararıydı takıma çok iyi katkısı oldu belkide para kazanabileceğimiz bir topçu olacak
                      Huseyni : Çok iyi bir stoper olmasa da genç ve geleceği olan bir adam okuduğumuza göre dışarda piyasası da var umarım satabiliriz çünkü bize ondan daha iyi bir stoper lazım
                      Zargo : Bu adama verilen paraya yazık bunu seyredip aldıranlara da yazıklar olsun tam bir çöp Ünal hoca onu oynatacağına genç bir isme şans verse daha iyi olur bizim için
                      Amiri : Yavuz Selimde bunlardan çok var herkesle iddiaya girerim
                      Ekuban : Israr etmek lazım ve bazı pozisyonları çalıştırmak lazım daha çok eksiği var hala bizim kadroya bile giremedi

velhasıl 5 de 2 veya 5 de 3 diyebilirim buda çok büyük bir başarı değil
                      Zargo ve Amiri tam bir hayal kırıklığı, katkıları %0
                      Vakeme (kendi sözüyle böyle okunuyor) katkı çok yüksek
                      Ekuban son vuruşlarını geliştirirse iyi yolda
                      Hüseyin TÜRKMEN pişmesi lazım, umutluyum
                      Hosseini vasatı aşamadı
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Eyvallah, başkan iyi gidiyor şuana kadar. Ancak bu yeni düzen yine kaliteli oyuncularımızı istanbul takımlarına kaptırma durumunu oluşturacak endişesi de yok değil bende. Güncel örnek verirsek, 100 bin euro extra için 19 gole katkı vermesi gereken nwakaeme 1 milyon maaş almış oldu. İstanbul klüpleri 3 milyondan açarsa kapıyı, o adamı tutamazsın istediği kadar sözleşmesi olsun. Tabi bonservis de kazanıcaksın da, her zaman olmayabilir, özellikle yaşı daha genç oyuncularda sözleşme bitimi vs.. Demek istediğimi anladınız yaşadık bunları

Yorum

• Radyo sporda abdusla yusufun satılacağı açıklanmış tamam satta yerine kimi koyacaksın sende o kapisite varmi yok alt yapıdan o ayarda adam var mı oda yok kulubun durumu kotude tek care oyuncu satmak mi seneye yine 7. sıra icin oynarsın tam bir takim oturdu onuda bozun aferim size ünal kalsa bari.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Radyo sporda abdusla yusufun satılacağı açıklanmış tamam satta yerine kimi koyacaksın sende o kapisite varmi yok alt yapıdan o ayarda adam var mı oda yok kulubun durumu kotude tek care oyuncu satmak mi seneye yine 7. sıra icin oynarsın tam bir takim oturdu onuda bozun aferim size ünal kalsa bari.
                            Nakzo ne dediğin belli değil...

O ayarda topçu var mı altyapıda diyorsun..O ayarda dediğin Yusuf ve Ömür'ü her maç başlığında yerden yere vuruyordun..

Karar ver...
                            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Baktığımızda süper ligde alacağımız ve onbirde oynatacagimiz bir yerli oyuncu yok.
                              Abdus ve Yusuf satılacak havası var. Parmak'in seneye onbir oynaması zor. Ve bence Hosseini Huseyin'in önünde adaletli bir forma dagiliminda onun da onbirde olacağını düşünmüyorum.
                              Elde onbir oynayacak bir Ugurcan kalıyor.
                              Başkan bu sene yerli oyuncu oynatiyorum diye boburleniyordu, yabanci siniri istiyordu ama görünen seneye 10 yabancı ile oynayacağız..
                              Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nakzo ne dediğin belli değil...

O ayarda topçu var mı altyapıda diyorsun..O ayarda dediğin Yusuf ve Ömür'ü her maç başlığında yerden yere vuruyordun..

Karar ver...
                                Kardes yusuf ve abdusu begenmiyorum o ayarda bile oyuncu yok diyorum alt yapıda ben durum o derece vahim yusufu veabdusu 20 milyona satsa 10 milyonuyla transfer yapsa amanne diyecem ama biliyorum ki 1461 futbolcularını dayıyacak bize hep beraber göreceğiz.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X