İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle. Tüm lig gs'li fenerli ajanlarla dolu.)
Tabi ilk macta 10 kisi gergin ortamda cakmamiz fa hirslandirdi onu o baska amaEn son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 19:20.
Yorum
-
Bence de göstere göstere hava atmak yenecez edecez demek bizlik bir sey degil, olmuyor, haddimizi bilmiyoruz ve hop oturuyoz asagi, neye ugradigimiza sasiriyoruz....
Hekimoglu kimi kirâladi gsden ? salak bunlar yaaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye takimi sampiyon yapip ridvan'in programina çikmayi reddet, herşey düzelsin.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Fetöcü Ceo bile açıkça maçda olanlar diyor, utanmaz herif Trabzondan daha fazla doğranan mı oldu küme düşme kaldırılsın?
Kayseri kardeşimiz diyenler var ama kusura bakmasınlar Kayserinin yarısı fetöcü, bu ceo da geçmişi şaibeli bir adam(Fetöye Sinan erdemi 2014 de Olimpiyat için veren ve İbb den kovulan adam bu ceo), hiç hoşuma gitmedi bu olanlar:
https://twitter.com/AB_Ertekin/statu...543095297?s=20Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDestekledim ama bitti artık. Gördük ne olduğunu bununda.
Maçlarımızda yanında gözüken biri vardı başkanın, AKP'li , hani başkana bırak golf'u gel başkan ol diyen ve onu başkan yapan işte o şahıs ibfk'nın şampiyon olmasına sevinmiş!!!! hemde Anadolu takımı diyor ibfk'ya!! Bi fotoğraf vardı ya şehir yanarken takım otobüsü ruh gibiydi işte onun cevabını buldum ben.
Şimdide aynı akp dedi ki avcı'yı hoca yap oda emirleri yerine getiriyor.
Geçmiş olsun.
Trabzonspor’u destekleme sebebim olan bütün değerlerin içinden geçtiniz. Neyle korkuttular sizi bilmiyorum ama yazıklar olsun. Yönetime de bir kuruşluk katkım varsa haram olsun.
Yorum
-
şampiyonluk satılmış lafına şiddetle karşı çıkıyorum.
böyle şey olmaz. Alanya maçında son dakikada yenen golü takım kaldıramadı.
sanki bütün maçları kazansak bile şampiyon olamayız gibi bir hava oluştu. Hatta bu taraftarın bir kısmında da vardı.
takımı resetleyecek bi hoca lazımdı. bunu Ünal hoca iyi yapıyordu. Hüseyin Hoca yapamadı maalesef.
teknik taktik bir yana oyuncuları gazlayacak bir TD olsaydı bu işi götürürdük ama olmadı.Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de göstere göstere hava atmak yenecez edecez demek bizlik bir sey degil, olmuyor, haddimizi bilmiyoruz ve hop oturuyoz asagi, neye ugradigimiza sasiriyoruz....
Hekimoglu kimi kirâladi gsden ? salak bunlar yaaGs'nin milli kalecisini almışlardı onu biliyorum. Milli maçlarda izleyip çok beğendiğim bir çocuk. Muslera sakatlandı herifler Beto peşinde koşuyor yazık çocuğa.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Ben bu filmleri çok izledim. Filimin sonunu da biliyorum.
Sabır edelim mesela da neye sabredicez? Sistematik yapılanma var da Avcı bu planlamanın devamı mı mesela? 3. yılın ardına da sabır edilecek TD getirecekseydik şimdiye kadar ki TD'ler neydi?
Ağaoğlu'nun farklı olabileceğini düşünmüştüm ama 3. sezonuna girerken kurumsallık namına ne ilerleme kaydedebildik mesela?
Spontane ilerliyoruz aynen geçmiş yönetimler gibi.
Bu şekilde başarılı olma şansımız yok.
Daha gidecek gelecekler olacak ki diyorum ya ben bu filimleri çok izledim.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Büyük bir sorun camia bölündü, böldü 29 aralik 2019da.. Aklima geliyor aglamakli oluyorum. Kafayi resetleyemiyorum donuyorum aynı yere.
Surekli kafamizda. Abi niye kovuyorsun. Sen kasindin adam cevap verdi. Bunun uzerine adamla konusmazsin, kisisel hinctan Koskoca kulup hocasi kovulur mu? Tabii kovduysa.
Tamamen avci ile sampluga odaklaniyorum, odaklancam aklima geliyor.avciya da laf atabilcek mi ertugrul dogan? Atlatamiyoruz
Yorum
-
Seneye lig 21 takimla oynancaksa Avrupaya gidecekler u21 le ciksin , yoksa zaten 15.hafta yaristan koparlar.
Ayrica 3 takim da dusmuyorsa , 2 tane de sampiyon olsun. Mesela gidemiyor muyuz bu sene CL ye? 3 lig kupasi versinler bu sene de
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum