Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baskanin aciklamasi;
    185 milyon Euro borcumuz varken, 1.1 milyar TL gibi ödeme yaptık. Menajer alacakları, oyuncu ödemeleri gibi. Bunların hepsini üst üste koyduğumuz zaman 1.1 milyar ödeme gerçekleştirdi. 980 milyon TL de sabit tuttuk. Sörloth buna dahil değil. 2 sene önce devraldığımız yerdeyiz. Sörloth’tan gelen parayla Şu an 900 milyon TL’deyiz.

Önümüzdeki hafta imzalayacağımız yeniden yapılandırma 2 yıl ödemesiz 9 yıla yayılıyor. Trabzonspor Kulübü’nün 130 milyon ödeme ile borçların tamamından kurtulmuş oluyor. Bura dada 110 milyon Euro’luk değer artışı sağladık.

Baskan geldiginde borc 185*4.96(geldigi donem euro kuru)= 917 milyon lira.
    917 milyon lira da muharrem ustanin alacagi da var. Simdi alacagi da dusuruldu ama borc 900 milyon lira.
    Simdi borcu 9 yila yayacagiz. Bu durumda borc faiziyle 1.5 milyari bulur. 110 milyon euroya borcu kapatiriz diyor ama yusuf ve sorloth dan 27.5 milyon euro gelmis borc sadece 17 milyon lira dusmus. Kulup ekonomik acidan bu kadar iyi yonetiliyorken bile borc dusmuyor.
    Bu sartlarda borcu kapatmamiz cok zor.
    En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 26.09.2020, 11:23.

Yorum

• Sanimiyetsiz hareketler. O kadar pazarlık yap, sonra pahalı. Ne bekliyordunuz bedava olmasını mı? Kanat oyuncusuna milyon eurolar bağlarken iyiydi değil mi? Önceliğimiz kanat forvet ya bizim. Yazık size de bize de.

Yorum

• Başkan'in tek basina karar almayipta yönetim olarak hareket etmeleri cok dogru. Bundan önce yönetimlerin dagilmasinin en buyuk sebebi hep tek adamlik oldu.
        Yonetim, cebinden tek kurus vermeyen, istedigi transfer olmadi diye forma dahi almayan kendine sozde taraftar diyen kisileri kaaleye almamakla dogruyu yapiyor. Ekonomik istikrar cok onemli. Transfere ayrilan para ile belki 2 oyuncu alinirdi ama yonetim daha fazla oyuncu almayi tercih etti, bu tartisilir ancak bu ayrilan paradan tek kurus dahi aşılması tartismaya kapalidir. Ertugrul Dogan'i da tebrik ederim bu dik durusundan ötürü. Kendilerine twitterdan yazilanlari görmezden gelsinler. Bilincsizce transfer transfer diye bagiranlar bilakis Iho ile Usta ile bu kulubu ucurum kenarina itti.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Daha önce de yazdım. Şarampolden aşağı gidiş devam ediyor. Fikret orman sürecinin aynısı.

Yorum

• Neyini tebrik ediyosun ?
            Dalga mı geçiyorsunuz yahu ? 2 Aydır bu adamın ismi var.. Uçağa biniyordu bu adam dün.. Daha yeni mi öğrendin 4 mil.euro olduğunu ? Yok en başta öğrendiysen neden 2 aydır pazarlıktasın ? 2 aydır bu adama uğraşmayıp daha başta pahalı gelip veto ettiysek 2 STOPER TRANSFERİ NEREDE ???*
            La tamam ekonomik olarak başarılı olmuş olabilir, ama son 1 senedir süreçte yönetim ağır battı, batmaya devam ediyor. Şapkanızı önünüze koyun, eleştirin.
            Eleştiri olmazsa başarı olmaz..Ne eleştiri yapılsa, başkan papağan gibi yok sörloth geldiğinde sövdüler yok gak yok guk..YETER.

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan'in tek basina karar almayipta yönetim olarak hareket etmeleri cok dogru. Bundan önce yönetimlerin dagilmasinin en buyuk sebebi hep tek adamlik oldu.
            Yonetim, cebinden tek kurus vermeyen, istedigi transfer olmadi diye forma dahi almayan kendine sozde taraftar diyen kisileri kaaleye almamakla dogruyu yapiyor. Ekonomik istikrar cok onemli. Transfere ayrilan para ile belki 2 oyuncu alinirdi ama yonetim daha fazla oyuncu almayi tercih etti, bu tartisilir ancak bu ayrilan paradan tek kurus dahi aşılması tartismaya kapalidir. Ertugrul Dogan'i da tebrik ederim bu dik durusundan ötürü. Kendilerine twitterdan yazilanlari görmezden gelsinler. Bilincsizce transfer transfer diye bagiranlar bilakis Iho ile Usta ile bu kulubu ucurum kenarina itti.
            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• haciosmanogluda ucakta hesapliyordu oyuncularin bedelini

güven tazelemeli
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• 2 senedir en ihtiyacın olduğu bölgeye transfer yaparken bütçeyi biraz zorlamak suç mu? Lider stoper şart oğlu şart bu takıma. Adamın 4 senelik maliyeti 10m€, bonservisi ve yıllık ücreti senelik 2.5m€'ya denk geliyor. Çok mu şimdi bu para? Ya tutarsa transferi Plaza'yı gözden çıkarsan senelik 1m€'yu en gerekli bölgene yatırabilirdin. Tabii gerçekten stoper transfer etmek istiyorlar mı belli değil. Bonservis bedeli - yıllık ücreti 3 aşağı 5 yukarı belli olan adamı 1 aydır gündemde tutup sonunda "çok maliyetli" diye veto etmenin sebebini anlamıyorum.

Yorum

• 2 aydır bitane stoper alamadı takıma.

takımı habire ya tutarsa transferlerle dolduruyor plaza marlon vs.

iş net bir adama gelince para veremeyiz diyor (vitor hugo vs.)

her oyuncu bedava gelecek sanıyor.

klüp yönetmek böyle birşey değil

iyi bir stoper sana en az 5 maç kazandırır parasını zaten çıkarır.

yoksa böyle ligin başında 5 puan kayıpla girersin.

iyi başladığı başkanlık sürecinde kötü bir ivmeyle devam ediyor ...
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Başkanlıkta İho eşiği: Başkan İho’dan iyiyse yeterlidir, size İho müstehak.

Yorum

• başkanı görünce aklıma hande yenerin çıkış parçası geliyor yalanın batsın yalancısın

Yorum

• Başkan yanlış yapıyor. Nasıl ki zamanında takımın neden top oynamadığının teknik analizinin yapılmasını beklediğimiz onlarca maçtan sonra sadece “emek veriyoruz cart curt” edebiyatı yapıldıysa şimdi başkan da aynı şeyi yapmalı.

Neden açıklama ihtiyacı duyuyorsun ki? Size mi soracağım de, geç başkan.

Yorum

• Bu akşam Hüseyin'in abuk subuk bir top kaybı kafa iskasi duran top hatası sebebiyle gol yersek bir forvet daha al ama sakın adam gibi defans alma tamam mı presidente..
                          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                          Бургундия синий
                          61

Yorum

• Neye tepki koyacağını, tepkinin boyutunu, doğru tepki vermeyi sanırım bilmiyor, anlamıyor insanlar. Hahahaha. yorumlara bak. istifa etsinmiş. şaka mısınız yahu siz?

Yorum

• Sayın Başkanım zeminin bu halde olmasının nedeni de kahrolası federaller mi?
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• stoper iki tane almalısın başkan.bir tane alırsan çok puan kaybederiz bu sene gene.

iki kaliteli stoper mutlak almalısın.ikinci devreye sarmasın ikinci stoper transferi!

bu stoper kanserli bölgeyi bir stoperle imkanı yok çözemessin.emekleri çöpe atarsın
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X