Oyuncu satmayı niye böyle skandala dönüştürüyoruz sürekli...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Surekli sadri şener'in son dönemini örnek göstermemin nedeni bu, başarisizlikta dağiliyorsan erken birakacaksin. Bir kibirlenme, eleştiriye tahammülsüzlük, boş verme durumu varsa dikiş tutmuyor. Başkandan ümitliydim ama sözlerle, eylemler şimdilik birbirini tutmadi. Sonumuz hayrolsun. Hep ayni film tekrarlaniyor.
Yarişip 2. olduysa takim, içerden dişardan herkes üstüne geliyor klübün, cezalandiriliyoruz.
Bu klübe taraftar olmak gerçekten çok zor. En sevdiğin adam günü geliyor suçlu çikabiliyor, film gibiyiz.
Başkan, uzun bir süre için ben burdayim demediği sürece çözülmez bunlar.
Yorum
-
Trabzonspor yöneticilerinin tipik özelliği olmaya başladı bu son yıllarda.. ilk gelişleri büyük heyecanlar yaratıyor icraatler çok iyi vizyon sahibi gözüküyor sonrasında bir bakıyorsun 180 derece dönüşler...
Acı bir istek olacak ama taraftarın rahat etmesi için kulübün profesyonel bir şirkete satılması çok yerinde olacak...
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSurekli sadri şener'in son dönemini örnek göstermemin nedeni bu, başarisizlikta dağiliyorsan erken birakacaksin. Bir kibirlenme, eleştiriye tahammülsüzlük, boş verme durumu varsa dikiş tutmuyor. Başkandan ümitliydim ama sözlerle, eylemler şimdilik birbirini tutmadi. Sonumuz hayrolsun. Hep ayni film tekrarlaniyor.
Yarişip 2. olduysa takim, içerden dişardan herkes üstüne geliyor klübün, cezalandiriliyoruz.
Bu klübe taraftar olmak gerçekten çok zor. En sevdiğin adam günü geliyor suçlu çikabiliyor, film gibiyiz.
Başkan, uzun bir süre için ben burdayim demediği sürece çözülmez bunlar.
her zaman sadri şener'in son dönemini örnek göstermek yakın tarih için iyi bir örnek oluyor... 96da da farklı bir şey yaşanmadı... 2004-2005te de aynısı yaşandı...
yönetim üzerinde lanet oluşuyor ikinci olmak...
Yorum
-
Ders olması gereken süreçler yaşanıyor. Yönetim belli alanlarda iyi olsa da belki de bunun güvenini fazla yaşıyor.
Sörloth konusunda ise sözleşme konusunda hatalılar bence. Ama geçen hafta gitmek istediğine dair en ufak bir ibare göstermeyen insan nasıl da bir anda köprüleri yakacak hale geldi bunu da anlamıyorum. Var bir şeyler.
SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene zaman takım bir iskelet 11 yapıp başarılı olsa ertese sene dağılıyor. hep aynı şey yazık.
alt yapıdaki çocuklarla oynayın daha iyi zaten sampiyon olamıyoruzBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5-6-7'lik olunan günlere özlem mi var?
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5-6-7'lik olunan günlere özlem mi var?
değer verdiğimiz 2 adam kaçıyor
Yorum
-
İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahsen geçen sene keşke 7. olsaydık da Başakşehir'e şampiyonluk vermek gibi bir ezikliğe imza atmasaydık, bu sene de tüm iskeleti kaybedip ite köpeğe maskara olmasaydık.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Daha kulak memelerimizdeler, arkasîna tam geçmediler. Daha neler neler olacak iyi izleyin. Devaaam. Ağa'm tüy dikmeden, takımın ve kulübün anasını tam bellemeden hiç bir yere gitmek yok.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum