Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih,İHO için ilk geldiğinde iyi görüşler bildiriyorum diyorsun ya asıl skandal o zaman bu dediğin,Anıl Taşdemir,Turgut Doğan Şahin,Sefa Yılmaz,Deniz Yılmaz ve başka adını unuttuğumuz çöpleri gören Vahid Halilhodziç arkasına bakmadan havalimanına doğru kaçarken zor durduruldu,yeni transfer sözü almadan da kalmadı.

Bak başka bir başlıkta konu tartışılıyor <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@TS Cenk<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> isimli arkadaş özet geçmiş,mesajı burada incelemek istersin belki hatta daha fazla detay istersen sana çok daha fazlasını atabilir.

Özetle İHO,Trabzonspor'un ipini çekmişti,tabutuna son çiviyi atacakken son anda Muharrem Usta geldi,içerden ve dışardan onca ihanete rağmen Trabzonspor'u tekrar hayata döndürdü,doktorların işi bu.

İki soru sorabilir miyim müsadenle,Yusuf Yazıcı'yı sattıktan sonra yerine kimi koyabildi ve eksikliğini giderdi.
    Ahmet Ağaoğlu döneminde alt yapıdan takıma kim kazandırıldı?(Hazırlamak ve takıma sokmak)
    Yusuf sattıktan sonra yerine kimseyi koyamadı. 4231 oynamaya alışmış takımı 10 numarasız bıraktı. Belki Abdüş kullanılabilir diye de düşünmüş olabilir ama hatalı burda
    Uğurcan ve Hüseyin Türkmen ilk 11'e monte edilidi. Gençlere şans veren bir kulüp imaji oluşturuldu , Sallh ve Atakan gibi kendi yaş gruplarında oldukça öne çıkan oyuncular transfer edildi.

Ben Başkan hatasızdır demiyorum , son derece kritik hatalar da yapmıştır. Ama bütüne bakınca son derece başarılı işlere ima attıklarını inkar edemeyiz.
    Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• eski zamanlar olsa bize kimi aldınız diye transfer eleştirisi alırlardı. ama başkan ve yönetim scout konusunda öyle güven verdiler ki artık tanınmadık isimler bizi daha çok heyecanlandırır oldu.

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eski zamanlar olsa bize kimi aldınız diye transfer eleştirisi alırlardı. ama başkan ve yönetim scout konusunda öyle güven verdiler ki artık tanınmadık isimler bizi daha çok heyecanlandırır oldu.
        Amiri, Zargo Toure, Campi, Ivanildo Fernandes, Andusic, Avdijaj, Fıratcan Üzüm, Manoel Messias, Bilal, Guilherme, Ahmet Canbaz...

Bu isimlerin yanına Hosseini, Mikel, Sturridge, Sarı gibi az da olsa katkı vermiş isimleri yazmadım.

Tutan transferler: Sörloth, Ekuban, Nwakaeme.

Varsa kaçırdığım isimler affola. Yönetim ucuza transfer yapıyor. Hiç lafım yok. Ama yönetim transferlerin katkısı durumunda hiç güven vermiyor. Bu sezon Sörloth mucizesi, evet mucizesi, olmasaydı yönetim çok zor anlar yaşardı.

Bunlar benim düşüncem.

Yorum

• İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Amiri, Zargo Toure, Campi, Ivanildo Fernandes, Andusic, Avdijaj, Fıratcan Üzüm, Manoel Messias, Bilal, Guilherme, Ahmet Canbaz...

Bu isimlerin yanına Hosseini, Mikel, Sturridge, Sarı gibi az da olsa katkı vermiş isimleri yazmadım.

Varsa kaçırdığım isimler affola. Yönetim ucuza transfer yapıyor. Hiç lafım yok. Ama yönetim transferlerin katkısı durumunda hiç güven vermiyor. Bu sezon Sörloth mucizesi, evet mucizesi, olmasaydı yönetim çok zor anlar yaşardı.

Bunlar benim düşüncem.
          Transfer dedigin sey budur zaten. Az maliyetle en uygununu bulabilmek. Tabi diger ulkelerden farkimiz 10-15 tane aliyoruz. Bu da basari diye nitelenilebilir cunku elin barcasi vs.si 10-15 m€’ya wonderkit falan aliyor o bile patliyor.
          Transfer isi yetenekten olmaz. Uyum sorunu, sistem olmasi vs yonunden de onemlidir. IhO doneminde bir ton oyuncu aldik ve cok para verdik, sonuc: borc batagi. Agaoglu da yine fazla aliyor ama uygun fiyata. 1-3-5 kac tane tutarsa o adami sattiginda aldigin hepsinin maliyetini kapatip kâr ediyorsun.
          Bu konjekturde olmasi gereken en mantikli hamle budur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
          MCMLXVII

Yorum

• Helal kardeşim

İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunlar benim düşüncem.
            Farklı düşünsek de sohbet edilecek adamsın kardeşim helal sana

Adam gibi kaliteli haklı akılcı ve faydalı özeleştiri, 3 muhteşem+4 altyapı(bunu da ekleyelim) ama çöpler de var

Campi
            Hoseyni
            Gilerme

bu lig için ÇOK İYİ bence

ama kalanlar çöp Haklısın

O KADAR KÖTÜ ÖRNEKLER YAŞADIK Kİ tutan 3 adam son 20 yılda alamadı TRABZONSPOR (yaw açık ara liderken devre arası Brozek aldık bmn yıkıldı Zurawski diye hatta yabancı futbolcuya COMETO olayı ordan kopya)

Düşünsene ligin en iyi solbekine ve 8 ine mahkum kalmadık YARI FİYATINA daha iyidini alacaz(Elneny biterse Sosa , kaptana yakışmayan tavrını da düşünüyorum unutulur)
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Farklı düşünsek de sohbet edilecek adamsın kardeşim helal sana

Adam gibi kaliteli haklı akılcı ve faydalı özeleştiri, 3 muhteşem+4 altyapı(bunu da ekleyelim) ama çöpler de var

Campi
              Hoseyni
              Gilerme

bu lig için ÇOK İYİ bence

ama kalanlar çöp Haklısın

O KADAR KÖTÜ ÖRNEKLER YAŞADIK Kİ tutan 3 adam son 20 yılda alamadı TRABZONSPOR (yaw açık ara liderken devre arası Brozek aldık bmn yıkıldı Zurawski diye hatta yabancı futbolcuya COMETO olayı ordan kopya)

Düşünsene ligin en iyi solbekine ve 8 ine mahkum kalmadık YARI FİYATINA daha iyidini alacaz(Elneny biterse Sosa , kaptana yakışmayan tavrını da düşünüyorum unutulur)
              Hocam zaten %100 transfer başarısı beklemiyorum ben de. Ama güven veriyor mu? Hayır, bence. Bence bu güvenden ziyade bilinmezlik. Cevap verdiğim ağabeyin güven veriyor sözüne katılmadığımı söylemeye çalıştım.

Zaten maddi anlamda başka şansımız var mı? Hayır, yok.

Campi ve Hosseini bence yetersiz. Şampiyonluk için, ama çıktılar oynadılar. Ellerinden geleni yaptılar derseniz doğrudur.

Guilherme için aynı şeyi söyleyemem. Ben bir tane iyi oynadığı maçı hatırlamıyorum. Aldığı maaş da yedek kulübesi için fazla.

İnşallah gelen adamlar iyi çıkar ve inşallah bu sefer takımı içerden dışarıdan kimse frenlemez. Umudum da yok açıkçası ama insan bekliyor işte.

Yorum

• Başarı nedir kişiden kişiye değişir. Konu Trabzonspor ise şampiyonluktur bu.

Ama kulübün mevcut durumu gözetilerek bakıldığında bu sahadan önce malî yapıda başarıdır bu.

Yönetim de bu yönde İho ve Muharrem başkanların yaptığı gibi fahiş transferlere imza atmadan, gelecek vaat eden veya küllerinden doğacaklar ile birlikte Sosa gibi fahiş ücret alan 1-2 yıldız serpiştirme politikası ile kadrolar kurdu.

Ücret dengesi gözetilerek malî başarı sağlandı. Bu politikaya aykırı olan bence sadece Sturidge'di. Obi Mikel fiyatı normal, diğerleri kelepirdi zaten.

Yapılan transferlerden atıyorum 15-20 transferden 2-3'ünün tutması ve satışları malî tabloda " sıradışı rahatlama" ( Yusuf, A.Ömür, Uğurcan, Sorloth, Eki, Nwakaeme..vs.) getirdiyse/ getirecekse yönetim başarılıdır.

Eee sahada da kılpayı kaçan şampiyonluk var.

Yönetimin bu dönemde en büyük hataları olarak;
                1- Avrupa'dan men cezasına sebep olan kulüp girdilerindeki muhasebe kayıtları,
                2- Sturidge transferinde risk alması, malî zarar gösterilebilir.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne güzel yazmışsınız...

Ülkemizdeki uzun yıllardır BOKTAN EĞİTİM sistemi sebebiyle SAĞ ve SOL görüşlü her insan tipi aynıdır!

YA HAİN YA KAHRAMAN seçer, BAŞARIYI görmez, ya iyi ya kötüdür.

Başkan, transferde sadece Sörloth-Ekuban-Nwakaeme 3 lüsünü aldı diye gelmiş geçmiş en başarılı Başkanları arasına girmeli

Başkan, Yusufu son 10 yılda 20 Euro + üzeri bu fiyata satılan 2. topçu çıkaran takımı bize sundu, büyük başarı

Başkan, gelmiş geçmiş en pahalı kaleci olacak GÖRDÜĞÜM EN AHLAKLI futbolcu UğurCANIMIZI 22 m euroya satarsa bu alanda da tarihin 1 numarasıdır

Gelelim yıldızlara , Sörloth-Eku-Waka-ömür(maalesef çeyrek yıldızımsı tembel özevladımız) elde tutulur veya para kazanılırsa HEYKELİ DİKİLMELİ

Sosa, Novak vs KAYIP değil bence, biz istenen TAKIMIZ ARTIK, Başkan bu seviyeden sonra ya ÜLKE FUTBOLUNU KÖKÜNDEN DEĞİŞTİRİR, ya da bu makasda-bu şansı teperse ÜLKEYE yazık olur!
                  Hatasi yanlisi oldugunda elestirilecek mutlaka da oyle tipler var ki forumda sirf elestirmek icin elestiriyorlar.4 ay once on anlasma yapilmasina ragmen şikebahce muhabirinin dedigine gore yillik 1.8 milyon avro+ 1 milyon avro imza parasi +menejer ucretine imza atan novaki neden elde tutmadin diye kizani mi ararsin,transfer sezonu daha yeni baslamisken neden hala transferler yapilmadi gec kaldik diyeni mi ararsin,sampiyonlugu satmakla suclayana mi ararsin ne ararsan var.hatta oyle sivri zekalilar var ki alanya macindaki olaylari baskanin baslattigi iftirasini atan bile gorduk sirf elestirmek icin ,alacaksin mac sonu o hakem gozlemci raporlarini alinlarina cakacaksin bu mezhebi genislerin ki o yarim akillarina belki birseyler girer. cidden bazen oyle acimasiz yorumlar oluyor ki dusmana gerek yok bilmeden etmeden kul hakkina giriyorlar yalan dolandan iftiradan geri kalmadan.su ana kadar eksikleri hatalari olmakla birlikte gerek kagit ustunde gerek sahada gerek ekonomik anlamda 2 senedir iyi isler cikardi. millet gipta ederken bize bu acimasizlik neden anlamak guc dertleri cidden trabzonspor falan degil bu takintili tiplerin.ne zaman basarisiz olur iho muho gunlerine geri doneriz yada sinyalini aliriz o zaman gereken yapilir kimse merak etmesin hakkaniyet bunu gerektirir kisiler gecici trabzonspor kalicidir..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yusuf sattıktan sonra yerine kimseyi koyamadı. 4231 oynamaya alışmış takımı 10 numarasız bıraktı. Belki Abdüş kullanılabilir diye de düşünmüş olabilir ama hatalı burda
                    Uğurcan ve Hüseyin Türkmen ilk 11'e monte edilidi. Gençlere şans veren bir kulüp imaji oluşturuldu , Sallh ve Atakan gibi kendi yaş gruplarında oldukça öne çıkan oyuncular transfer edildi.

Ben Başkan hatasızdır demiyorum , son derece kritik hatalar da yapmıştır. Ama bütüne bakınca son derece başarılı işlere ima attıklarını inkar edemeyiz.
                    Burada insanlara anlatamadığım konu sanırım hata ile tutarsızlık arasındaki bariz farkı ortaya koyamamam.

Hata belli bir tutarlılık içerir,anlamlı hata olursa anlaşılır ki bir plan program altında ilerlerken makul seviyede hata yapılmış,bunun oranı %25 veya en kötü %50 olur,buna kimse ses çıkarmazç

Yapılan transferlerin mantığını anlamaya çalışıyorsun,hiç bir tutar yanı yok,eğer olsa Sturidge,Obi Mikel gibi büyük riskler barındıran transferler olmaz.

Peki doğru transfer şekli olarak gördüğümüz ne var elimizde Ekuban ve Sorloth,yapılan transfer sayısı 20 ise oran ne olur %10 ,yani %90 oranında fiyasko transfer politikası var.Sorloth anlaşma şartları da ayrı bir skandal.

Alt yapıdan çıkan çocuklara yatırım yapıyorlar desek o da yok,alt yapıdan çıkan ve ilk 11 oyuncusu katogorisine giren en son isim Hüseyin Türkmen, o da Rıza Çalımbay dönemi,burada da bir tutarsızlık var,alt yapıdan takıma kazandırılan kimse yok.

En saçma işleri ise bu duruma rağmen yabancı sınırlamasını desteklemeleri.

İş yapan hata da yapar,makul oranda hata olmasa ilerleme olmas,gelişme olmaz ama ortada borçları ödeyeceğiz diye program yapıp,iki yılda en az 30 milyon Euro futbolcu satışına rağmen borçta azalma olmuyorsa,iki yılda alt yapıdan bir futbolcu hazırlanamıyorsa,Sturidge,Obi Mikel,Manoel gibi transfer skandalları varsa bu yönetimin politikası ne?

O kadar tutarsızlar ki Mehmet Ekici yüzünden kulübü zarara uğrattı dedikleri Muharrem Usta'yı mahkmeye verdiler,peki Novak gitti,Sosa da bedava giderse kimi mahkemeye verecekler?
                    En son sasone tarafından düzenlendi; 10.08.2020, 14:21.
                    • Memento mori

Yorum

• Kulup icin en avantajli karari almali. O limit artimi bizim aleyhimize olursa sana yazik.

Yorum

• Sosa mevzusu farklı. Novak'a benzemez. Adamda TS kaptanlığı var. Bu iş öyle don lastiği gibi uzatmaya gelmez. Hele hele bir anda fenerde imza atarken ortaya çıkarsa büyük çıngar çıkar Ağaoğlu'yla. Oluyorsa oluyor, olmuyorsa uzatmaya gerek yok hemen ilişiğini kes ki rezil kepaze olmayalım. Diğer mevzulara girmiyorum bile. Ayağa düşürmeyin bizi iyice.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sosa mevzusu farklı. Novak'a benzemez. Adamda TS kaptanlığı var. Bu iş öyle don lastiği gibi uzatmaya gelmez. Hele hele bir anda fenerde imza atarken ortaya çıkarsa büyük çıngar çıkar Ağaoğlu'yla. Oluyorsa oluyor, olmuyorsa uzatmaya gerek yok hemen ilişiğini kes ki rezil kepaze olmayalım. Diğer mevzulara girmiyorum bile. Ayağa düşürmeyin bizi iyice.
                          Trabzonspor cikar Sosa ile uzatmayacagiz derse Sosa'nin fener karsisinda eli zayiflar, daha az paraya anlasir. Birakin koparabildigi kadar koparsin sikecilerden.
                          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Üstte transferlerin çoğu çöp diyen arkadaşa katılmıyorum. %100 başarı hiçbir işte mümkün olmadığı gibi transferdede mümkün değil. Porto her sene 50 tane adam bulunduruyor 1 tanesi tutsa bize yeter diyor. Yapilan transferlerden sadece Nwakaeme,Ekuban,Sörloth üçlüsü tuttu bence 3 gayet iyi bir rakam bu başarıdır ilave olarak altyapıdan yetişen ve takıma ciddi paralar kazandıran hatta kazandıracak olan çok kaliteli genç oyuncular çıktı. Bunların hepsi başarıdır.

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor cikar Sosa ile uzatmayacagiz derse Sosa'nin fener karsisinda eli zayiflar, daha az paraya anlasir. Birakin koparabildigi kadar koparsin sikecilerden.
                              Aynen öyle. Bu Saatden sonra önümüze bakmaliyiz artik. Tesekkür Plaketi verilsin ve yollansin. Nereye gidiyorsada gitsin artik. Pereira ile uzatmak bile yanlisti, ama Sosa bu paralara cok daha büyük hata olur, ki Pereiradaki Hirsi kendisinde göremiyorum. Ama Yönetim artik bu konuyu kisa kesmeli bence. Fenere karsi yaptigi Gol Sevinci ile ugurlansin kendisi.
                              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Ekmeğini başka bir meslekten kazanamayacak kadar çapsız adamlar olduğu için ve bir tanıdık torpili ile gazeteciliği yapmıyorsa bizim yerel medya ve Trabzonspor'u takip eden ulusal medya muhabirleri çıksınlar Novak ve Sosa'nın neden bu şekilde olduğunu sorsunlar artık.

Ağaoğlu ikisi ile de sorun yok demişti,Ekici'yi devre arasında satmadığı için mahkemeye verdikleri gibi Novak ve Sosa konusunda da zararı karşılasınlar.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X