Daha kulak memelerimizdeler, arkasîna tam geçmediler. Daha neler neler olacak iyi izleyin. Devaaam. Ağa'm tüy dikmeden, takımın ve kulübün anasını tam bellemeden hiç bir yere gitmek yok.
Sörloth'un kira sözleşmesinde 9 milyon euroluk teklifi Trabzonspor'un kabul etmek zorunda olduğuna dair bir madde olduğu söyleniyor. Doğru mu bu? 1m euro kira bedeli, 6m da bonservis verirsek hepi topu 2 milyon kar etmiş oluruz bu durumda Sörloth gibi adamdan. Üstüne de forvetsiz kalırız.
Yerleri dolsa lafım yoktu, ama çöp ötesi adamlar getirdin 11 e giremezler
Novaka 1.8 yıllık versen seneye 3 mio euroya satsan daha iyi değil miydi?
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır! Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
170 milyon + 170 milyon banka faizini Başkan, MYA, Ertuğrul Doğan koysun masaya buyursun gitsin. Biz Aralık'ta gidiyoruz istemiyorsanız diyip de kulübü bankalar birliğine gömüp kaçmayın.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Ahmet Başkan korkak çıktı tutturmuş bir limit de limit, fenere kaptırdı iki oyuncuyu artı sörlothun durumu beli değil, stoper yok. Fener nasıl alıyor oyuncuları onlarda limit yok mu...?
Yerleri dolsa lafım yoktu, ama çöp ötesi adamlar getirdin 11 e giremezler
Novaka 1.8 yıllık versen seneye 3 mio euroya satsan daha iyi değil miydi?
PATRON ÇILDIRDI BYÜK TASFİYE
Gidenler (6 sı ilk 11)
Obi Mikel
Sturridge
Ndiaye
Sörloth
Sosa
Novak
Manuel Da Costa
Yönetim kazandığı kredileri iyi harcadı. Vasat dönemler geçirirken pek farketmiyordu ama takımı belli bir seviyeye çıkarıp ertesi sene bu şekilde düşüş yaşatmak taraftarın gözüne daha çok batıyor. Bu sezon gelen/gidenlerin nihayetinde oyun olarak aşağı düşersek taraftar daha da bilenecek. Bütün bunların dışında "sorun yok, acele etmiyoruz" dediği 3 oyuncuyu da kaybetmek yönetim hanesine yazılıyor haliyle. Çok iddialı ve tepeden konuştu başkan. Son 6 ayda hangi konuda bu şekilde konuştuysa tam tersi oldu. Şampiyonluk, limit, hoca değişimi, giden futbolcular vs. hepsinde çuvalladı. Bütün bunlar olurken bir de benim gözümde kulüp için mücadele etmiş insanları divan kuruluyla beraber kulüpten uzaklaştırmaya çalışmaları da cabası. Daha çok söylenecek şey var. Yarın ligde Beşiktaş ile ilk maçımıza çıkıyor olmamıza rağmen farklı gündemlerimizin olması da ayrı bir beceriksizlik.
Hedefe yaklaşan adamin hatalarini düzeltip devam etmek varken kestirip atmak niye ? Sifirdan başlayan yönetim hiç yipranmayacak zannediliyor heralde. Hepsi yipranacak, hata yapacak. Trabzon'un kaderinde hangisi daha az zarar veriyor hesabi yapmak var malesef.
Şuan hassa bir durumdayiz. Zayifken motive edici yorumlar yapip, güçlüyken elestirmek gerek. Devam etme piskolojisi yoksa fazla uzamaz iş zaten, kongrede değişir yönetim.
Ama bu 3 senelik katlandiğimiz süreç, aldiğimiz yol da boşuna olur. Yine yarida birakmiş oluruz. Sonra dönüp aslinda başariliydi falan deriz. Unal ayrilirken de ayni fikir uzerinden yorum yapmiştim. Tamamina erdirmek lazim bir işi, herşey yarim kaliyor.
Sörloth karşısında yaşadıklarımız, Fikret Orman zamanındaki Gomez olayına çok benziyor. Hatta BJK taraftarı sırf bu yüzden adama Eyşan lakabını taktı. Onlar Gomez'in satışından bir şey kazanamadılar ama biz az veya çok bir gelir elde edeceğiz. Tabii yaş itibariyle Gomez zaten kariyerinin sonuna yaklaşmıştı. Sörloth'un ise önünde uzun bir gelecek var. Dolayısıyla ikinci bir Ribery vakasına dönüşmemesi için en azından sonraki satışından az da olsa bir pay elde etmemiz gerekiyor. Ancak kulübün yaptığı açıklamadan anladığımız kadarıyla, bize sadece kiralık sözleşmemizin fesihi için bir ücret ödeyecekler. Dolayısıyla böyle bir pay verilme ihtimali yok gibi...
Yorum