Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hırsızlık mı yapmış, banka mı soymuş, 2 senede menajerlere 10 milyon mu dağıtmış, adam gibi forma vermiş.

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnsan da biraz utanma olsa Burak'a bonuslarla beraber yıllık 5.5 milyon euro maaş vereni savunmaz. Gerçi Hırbocan'a 2 milyon euro maaş vereni savunan adamdan bahsediyoruz. Canavarmış.Kasımpaşa mı, Balat canavarı mı?
    Burak 30 gol attı, bonservisiyle satıldı, bir kısım alacağını bıraktı, bütün Beşiktaşlılara 1 yıl önce gelseydi 1 şampiyonluğumuz daha olurdu dedirtti, 35 yaşında da Lille'e transfer oldu. Şimdi bu adam 30 gol atarken, hatta o sıralar TSL istatistiklerinde en çok puan kazandıran futbolcuydu açık ara, takımı soymuş oluyor da, dakika bazında toplam 6 maça çıkmadan 4 milyon euroya yakın para alan Sturridge çok iyi transfer, 2.lik yolunda çok önemli katkılar yaptı oluyor. 6 maç yahu. 6 maç.
    Keza Hubocan'ın sözleşmesi 1 yıl için 2 milyon euro, N'diaye'nin sözleşmesi yarım sezon için 1.150 milyon euro. N'diaye'yi savunan adam Hubocan'ı yerden yere vuruyor. Tutarlı ol tutarlı. Adamcı olma. Bu transferleri de aynı şekilde eleştirsen ben sana ağzımı bile açmam.

Ayrıca aç zamanın maç başlıklarını oku. N'diaye için ne kadar kötü konuşulduysa Hubocan için bi o kadar iyi konuşuldu.
    İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kucka bonservis 5 milyon euro. İmaj bedeli (nasıl bir geçirme modeliyse) 1.5 milyon euro, menajerlik ücreti 800 bin euro, satın aldığımız kulüple maç yapmak için ekstra 1 milyon euro, Net maaş 2.250, maç başları, bok püsürleriyle yıllık kazancı 3 milyon euro üzeri. 20 milyona yakın sağlam bir soygun modeli. Bu dönem sadece oyuncu menajerlerine peşkeş çekilen 3.6 milyon euro. Sturridge, Mikele ödenen ücretler ortada, hesap et çıkarsın işin içinden. Sturridge aldığı süre zarfında ama öyle ama böyle yararlı olmuş, şampiyonluk yolunda önemli puanlar kazandırmıştır kulübe.
    Mikel 1.5 milyon euro, Sturridge 3.85 milyon euro aldı. Yani 5.35 milyon euro.
    Şimdi normalde Kucka'dan bizim zararımız 6.8 milyon euro, Kucka gönderildiğinde bütün gazetelere böyle yazdırdı Ağaoğlu, yani en ufak bir katkı sunamamış Sturridge ve ahı gitmiş vahı bile kalmamış Mikel ile aşağı yukarı aynı. Fakat sen 5 katı, yani 25 milyon euro üzeri olduğunu iddia ediyorsun. Ben çıkamadım bu işin içinden. Yardım et.
    Bu arada tekrarlıyorum, Kucka bizden gittiğinden beri serie A'da banko ilk 11 oynuyor. Sturridge ve Mikel'i isteyen 1 tane kulüp yok.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burak 30 gol attı, bonservisiyle satıldı, bir kısım alacağını bıraktı, bütün Beşiktaşlılara 1 yıl önce gelseydi 1 şampiyonluğumuz daha olurdu dedirtti, 35 yaşında da Lille'e transfer oldu. Şimdi bu adam 30 gol atarken, hatta o sıralar TSL istatistiklerinde en çok puan kazandıran futbolcuydu açık ara, takımı soymuş oluyor da, dakika bazında toplam 6 maça çıkmadan 4 milyon euroya yakın para alan Sturridge çok iyi transfer, 2.lik yolunda çok önemli katkılar yaptı oluyor. 6 maç yahu. 6 maç.
      Keza Hubocan'ın sözleşmesi 1 yıl için 2 milyon euro, N'diaye'nin sözleşmesi yarım sezon için 1.150 milyon euro. N'diaye'yi savunan adam Hubocan'ı yerden yere vuruyor. Tutarlı ol tutarlı. Adamcı olma. Bu transferleri de aynı şekilde eleştirsen ben sana ağzımı bile açmam.

Ayrıca aç zamanın maç başlıklarını oku. N'diaye için ne kadar kötü konuşulduysa Hubocan için bi o kadar iyi konuşuldu.
      Mikel 1.5 milyon euro, Sturridge 3.85 milyon euro aldı. Yani 5.35 milyon euro.
      Şimdi normalde Kucka'dan bizim zararımız 6.8 milyon euro, Kucka gönderildiğinde bütün gazetelere böyle yazdırdı Ağaoğlu, yani en ufak bir katkı sunamamış Sturridge ve ahı gitmiş vahı bile kalmamış Mikel ile aşağı yukarı aynı. Fakat sen 5 katı, yani 25 milyon euro üzeri olduğunu iddia ediyorsun. Ben çıkamadım bu işin içinden. Yardım et.
      Bu arada tekrarlıyorum, Kucka bizden gittiğinden beri serie A'da banko ilk 11 oynuyor. Sturridge ve Mikel'i isteyen 1 tane kulüp yok.
      Hahhaha. Yav kolay kolay kahkaha atmam, genelde en komik anlarımda bile tebessüm etmeyi yeğlerim ama öyle absürt şeyler yazmışsın ki kahkahadan ağzımdaki sigarayı alt balkona düşürdüm, şansıma komşu da evde yok, çaresizce sigaranın kendiliğinden sönmesini takip ediyorum. Allah iyiliğini versin hahaaha

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hahhaha. Yav kolay kolay kahkaha atmam, genelde en komik anlarımda bile tebessüm etmeyi yeğlerim ama öyle absürt şeyler yazmışsın ki kahkahadan ağzımdaki sigarayı alt balkona düşürdüm, şansıma komşu da evde yok, çaresizce sigaranın kendiliğinden sönmesini takip ediyorum. Allah iyiliğini versin hahaaha
        Güzel deneme ama yemez kimse.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güzel deneme ama yemez kimse.
          Yıllarca ustamız ustalıkla yedirdi de ben niye yediremiyorum? Param yok ama sakalım var.
          Şakası bir yana balkondan su hortumunu tam izmaritin üzerine denk getirip ufak bi su tutmayla olayı kökünden hallettim. Tıpkı Usta'nın mitomani dokunuşlarıyla
          Ufak bi ayrıntı daha paylaşayım. Usta'ya ilk geldiği dönem buradaki en kallavi ustacı kadar inanmaya çalıştım hatta Kartal tesislerine yakın olduğum için projeyi rezidansla olgun hale getireceği maket paylaşımı olmuştu, haftada bir gün çalışırım diye gönül verendim. Kimseyle doğuştan ne sıkıntımız var ne de husumetimiz. Eğriye eğri diyelim kafi. Doğruya doğru demesini de biliyoruz. Mevcut yönetim sıkıntılı hareket ederse yaşadığımız sürece tepki göstermesini biliriz. Kimse babamızın oğlu değil.

Yorum

• Yusuf Yazıcı’dan sonra Uğurcan da rekor fiyatla kulübe kazandırarak gitti.

Zaten kulübün içinde bulunduğu ekonomik kıskaçtan ancak oyuncu parlatıp satarak çıkabiliriz.

Halen ‘ANTİ ÖZEVLAT’ goygoyu yapanlar umarım artık uslanır ve ANTİÖZEVLATÇILIK takıntılarından kurtulurlar.

Yönetimi de bu finans başarısından dolayı tebrik ederim.
            SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Uğurcan gittiyse bu paralar kulübün gelecekte çok iyi yerlere geleceğinin kanıtıdır. Değerini bulanı satıp modeli devam ettirelim.

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yusuf Yazıcı’dan sonra Uğurcan da rekor fiyatla kulübe kazandırarak gitti.

Zaten kulübün içinde bulunduğu ekonomik kıskaçtan ancak oyuncu parlatıp satarak çıkabiliriz.

Halen ‘ANTİ ÖZEVLAT’ goygoyu yapanlar umarım artık uslanır ve ANTİÖZEVLATÇILIK takıntılarından kurtulurlar.

Yönetimi de bu finans başarısından dolayı tebrik ederim.
                2 gün sürmez rutine döneriz ömür kendini gelistiremedi, parmak çöp, çoluk çoçukla mi oynayacağiz, fizikleri zayif olmaz falan filan.

Yorum

• bu gelen parayla adam gibi oyuncular alırsak seneye önce süper kupa da başakşehire çakarız sonra da ligde şampiyon olabiliriz. şu zamanda 22 milyon acayip para.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Zamanında Fikret Orman oyuncu alıp satarken yalanlamalar yaptığında zeki adam fiyatı yükseltiyor ya da düşürüyor oluyordu. Ağaoğlu yapınca taraftarı kandıran yalancı başkan oluyor. Biraz tutarlı olmak lazım...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Iyice kontrolü kaybetti.

Yorum

• ben ahmet ağaoğlu ilk geldiğinde yaptığı transferler ve ünal karaman tercihi sonrası sonrası 2002 -2003 sezonunda az kalsın takımı düşürüyolardı yarım kalan işini tamamlamaya gelmiş demiştim işler yolunda gitti felan filan oldu bu zaman geldik ama bunun en büyük sebebi diğer 3 istenbul takımının kötü olmasından sebebti ve düşünün ki yaptığı yanlış hoca tercihleri yüzünden başakşehir takımını ite ite şampiyon yaptık ben ahmet ağaoğlunun öyle çok da iyi bir yönetici olduğunu ayrıca bir planının bir projesinin olduğunu düşünmüyorum

Yorum

• Yapma artık yapma.

Burak için satın alacak parayı darphane basmadı dedin GİTTİ.

Yusuf için Lille haberleri yalan dedin GİTTİ

Novak için anlaşma tamam koya koya gidiyoruz dedin GİTTİ.

Sosa için sıkıntı yok sezon sonu imzalar atılacak dedin GİDİCİ.

Şimdi kalkmış Uğurcan için aynı şeyleri söylüyorsun.

Gözünü seveyim yapma insanların sana olan saygısını sevgisini güvenini kaybediyorsun.

Nolur vazgeç şu işlerden.

İnsanları kandırma.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: "Uğurcan ile görüştüm. 'İngiltere'ye transfer olmuşsun, hayırlı olsun. İnsan giderken bir veda eder, helallik ister' dedim. O da bana 'Başkanım, alacağınız olsun. Haber vermeden beni satmışsınız' dedi. Çıkan haberlere gülüyoruz."
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yapma artık yapma.
                              Burak için satın alacak parayı darphane basmadı dedin GİTTİ.
                              Yusuf için Lille haberleri yalan dedin GİTTİ
                              Novak için anlaşma tamam koya koya gidiyoruz dedin GİTTİ.
                              Sosa için sıkıntı yok sezon sonu imzalar atılacak dedin GİDİCİ.
                              Şimdi kalkmış Uğurcan için aynı şeyleri söylüyorsun.
                              Gözünü seveyim yapma insanların sana olan saygısını sevgisini güvenini kaybediyorsun.
                              Nolur vazgeç şu işlerden.
                              İnsanları kandırma.
                              Başkanın bu tür yalan uydurmaları mevcut. Küçük aile şirketlerinde bolca bu tür patronlar var. Aldığı eğitim ile Türkiye'de bu şekilde başkanı olduğu kulübü koruyacağını düşünüyor. Yani ya millet ile dalga geçiyor ya da bu kadar haber ile 10'a-15'e oyuncu sattırmak için zorluyorlar o da bu tür yollara başvuruyor.

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkanın bu tür yalan uydurmaları mevcut. Küçük aile şirketlerinde bolca bu tür patronlar var. Aldığı eğitim ile Türkiye'de bu şekilde başkanı olduğu kulübü koruyacağını düşünüyor. Yani ya millet ile dalga geçiyor ya da bu kadar haber ile 10'a-15'e oyuncu sattırmak için zorluyorlar o da bu tür yollara başvuruyor.
                                Gerçekten bu durum benim midemi bulandırıyor.

Bu kadar tutarsızlık olabilir mi aklım almıyor.

Bizlerle dalga geçiyor resmen. İlk başkan olduğu zaman ki ağaoğlu nerde şimdiki başkan nerde.

Gerçekten nasıl bu kadar değişebilir aklım almıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X