Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gerçekten bu durum benim midemi bulandırıyor.
    Bu kadar tutarsızlık olabilir mi aklım almıyor.
    Bizlerle dalga geçiyor resmen. İlk başkan olduğu zaman ki ağaoğlu nerde şimdiki başkan nerde.
    Gerçekten nasıl bu kadar değişebilir aklım almıyor.
    Çoğu açıklamayı taraftara yapmıyor bence hep bir gönderme yapma derdine girdi çok yordular başkanı. Gerçi alikoç gibilerinden on kat daha iyidir ağaoğlu en azından geçmişe küfür edip benim de batırma hakkım var demiyor.

Yorum

• Burada baskanin aciklamasina takanlar var.
      Büyük ihtimal baska takimlar „Sheffield teklifini hemen kabul etme bizde istiyoruz“ diye Mesaj gönderdi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• başkanda inanılmaz bir güç zehirlenmesi var. başarılı oldum egosu gelmiş kendisine. fikret orman da bu hastalığa yakalanıp ne hallere düşmüştü bir bakın.
        ayrıca nihat özdemirle beraber ülkedeki en kötü iletişime sahip insan. ne derse tersi çıkıyor ikisinin de. bu durumu düzeltmesi lazım.
        futbolcunu daha pahalı satmak için teklif yok dersen fiyatı artmaz. teklifler var ama istediğimiz rakamları bulmadan kimseye satmayı düşünmüyoruz dersen fiyatı artar.
        bak ali koç beceriksizi bile eljif çöpünü 16 milyona satarken sen yusufu 17,5 milyona ancak satabildin...

okyanusu geçtin, derede boğulma.

Yorum

• İlk olarak romeikaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          başkanda inanılmaz bir güç zehirlenmesi var. başarılı oldum egosu gelmiş kendisine. fikret orman da bu hastalığa yakalanıp ne hallere düşmüştü bir bakın.
          ayrıca nihat özdemirle beraber ülkedeki en kötü iletişime sahip insan. ne derse tersi çıkıyor ikisinin de. bu durumu düzeltmesi lazım.
          futbolcunu daha pahalı satmak için teklif yok dersen fiyatı artmaz. teklifler var ama istediğimiz rakamları bulmadan kimseye satmayı düşünmüyoruz dersen fiyatı artar.
          bak ali koç beceriksizi bile eljif çöpünü 16 milyona satarken sen yusufu 17,5 milyona ancak satabildin...

okyanusu geçtin, derede boğulma.
          Devre arası ve sonrasındaki süreçte iletişim konsunda sıkıntı yaşadığına katılırım ancak bu derece eleştiri biraz haksızlık olur sanki.

Pazarlık tarzı tartışılır ama etkisiz olduğuna katılmıyorum. 17.5 Milyon Euro + Edgar Le + Sonraski satıştan pay 20% pay kötü bir anlaşma değil. Yusuf milli takımda daha çok süre alabilseydi bu rakam daha da yukarı çıkabilirdi belki.

Eljif konusu ise muamma, Boluspor değil bu sefer Napoli yardımcı olmuş fenere.
          Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyi de güzel kardeşim ben iho için ilk zamanlar olumlu görüş belirtirken son döneminde yaptığı yanlışlara gereken tepkiyi vermiştim, hatalardan asıl böyle ders çıkarmak erdemliktir. Sen ise tonla yanlışı olan adamı babanın oğlu gibi savunuyorsun, be kardeşim kulüp menfaati için neler yapmış ona bakarım, hiç bir şey. Rol model dediğin adamların kuruş bonservisini ödememişsin, ortada doğru düzgün gelirin yokken maaş bütçen 40 milyon euro civarı, takım top oynamıyor, iyi kadro kurdu dediğin takımın başında doğru düzgün hoca yok yani neresinden tutarsan elinde kalıyor. Be kardeşim, bu adam Hubocan gibi antin kuntin stopere yıllık 2 milyon euro maaş vermiş biriyken söyle bana bu adamın neresini savunayım.

Yani mevcut başkanı iho ile muhoya göre kıyaslayanda ne bileyim.
            Fatih,İHO için ilk geldiğinde iyi görüşler bildiriyorum diyorsun ya asıl skandal o zaman bu dediğin,Anıl Taşdemir,Turgut Doğan Şahin,Sefa Yılmaz,Deniz Yılmaz ve başka adını unuttuğumuz çöpleri gören Vahid Halilhodziç arkasına bakmadan havalimanına doğru kaçarken zor durduruldu,yeni transfer sözü almadan da kalmadı.

Bak başka bir başlıkta konu tartışılıyor <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@TS Cenk<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> isimli arkadaş özet geçmiş,mesajı burada incelemek istersin belki hatta daha fazla detay istersen sana çok daha fazlasını atabilir.

UEFA, finansal yükümlülüklerine uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa'dan bir yıl men edilmesine karar verdi. — Neler oluyor beyler? En disipline mali yönetim bizde diye konuşulurken, şok bir haber oldu bu?

Özetle İHO,Trabzonspor'un ipini çekmişti,tabutuna son çiviyi atacakken son anda Muharrem Usta geldi,içerden ve dışardan onca ihanete rağmen Trabzonspor'u tekrar hayata döndürdü,doktorların işi bu.

İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Devre arası ve sonrasındaki süreçte iletişim konsunda sıkıntı yaşadığına katılırım ancak bu derece eleştiri biraz haksızlık olur sanki.

Pazarlık tarzı tartışılır ama etkisiz olduğuna katılmıyorum. 17.5 Milyon Euro + Edgar Le + Sonraski satıştan pay 20% pay kötü bir anlaşma değil. Yusuf milli takımda daha çok süre alabilseydi bu rakam daha da yukarı çıkabilirdi belki.

Eljif konusu ise muamma, Boluspor değil bu sefer Napoli yardımcı olmuş fenere.
            İki soru sorabilir miyim müsadenle,Yusuf Yazıcı'yı sattıktan sonra yerine kimi koyabildi ve eksikliğini giderdi.
            Ahmet Ağaoğlu döneminde alt yapıdan takıma kim kazandırıldı?(Hazırlamak ve takıma sokmak)
            En son sasone tarafından düzenlendi; 08.08.2020, 10:46.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              başkanın güzel işlerini tebrik ettik gurur duyduk ama yanlışlarını da söyleyelim.
              son senesine giren adamla sezon başı görüşülür devre arası yada pandemiden sonra görüşürsen böyle basar gider. limit mevzusundan dolayı novak a istediği paraların verilmemesi kısmına bişe demiyorum ama sene başında imzalasaydık böyle bir sıkıntımız olmayacaktı.
              şimdi gelelim tutmayan savurulan paralara.
              messias hiç oynatılmadı 400.bin aldı yedirdik içirdik madalya verdik gitti. şimdi 400.bin novak a verilemezmiydi?
              sturridge gelirken de aklıbaşında taraftarlar istemedi. param yok diye yusuf u satıyorum buraları küçük görecek kaale almayacak adama senelik 3,5 m euro ya gelecek diye eleştirilmişti. şimdi o saçılan paralar aranır oldu.
              yönetimden kimse kaç gündür çıkıp kimse bişe demiyor da acayip bir sessizlik var. millet buna kızıyor.
              Adamsın Adam

Yorum

• Başkan bu medyada dolaşan el neni söylentileri inşallah doğru değildir. Bize el neni gibi futbolcu lazım değil. Bize Atiba gibi ama genç olan futbolcu lazım orta sahaya. Bizimle dalga geçme Ağaoğlu!!!

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne zaman demiş bunu ?
                  Benim söylediğimi şimdi haberlerde göre bilirsiniz. Ben buraya kafadan uydurup yazmam. Demekki Ağaoğlu menajerine para vermek istemediği için imza gerçekleşmemiş. Ağaoğlu bu işi bilmiyor!!! Mesiasa 400 bin euro veren adam menajere para vermek istemiyor. Yuuh böyle adama.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya şimdi küfür edeceğim afedersin de, Mithat Halis denen adamın lafını referans alıyorsun da başkanın altını mı oyuyorsun?
                    Nefret kör etmiş gözünü...
                    Referans gösterdiğin de adam olsa...

Mithat Halis, pes...
                    Gördün mü!!! Ben haklı çıktım. Demekki Mesiasa 400 000 euro veren adam menajere para vermek istemedi. Çok zeki başkanımız varmış.

Novak 1.2 Milyon euroya evet dedi. Ama çooook zeki Ağaoğlu imzalamadı.

Fenerin havasını aldı Ağaoğlu!!!
                    En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 08.08.2020, 11:04.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gördün mü!!! Ben haklı çıktım. Demekki Mesiasa 400 000 euro veren adam menajere para vermek istemedi. Çok zeki başkanımız varmış.

Novak 1.2 Milyon euroya evet dedi. Ama çooook zeki Ağaoğlu imzalamadı.

Fenerin havasını aldı Ağaoğlu!!!
                      Evet 23 yıl sonra Kadıköy'de Fenerbahçe'yi deviren, ligde başkan olduğundan beri Fenerbahçe'ye mağlup olmayan, Fenerbahçe'nin tek hedefi olan Türkiye Kupasından adeta küçük düşürerek eleyen Trabzonspor'un başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fener'in havasını çok iyi aldı cidden katılıyorum.
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yusuf Yazıcı’dan sonra Uğurcan da rekor fiyatla kulübe kazandırarak gitti.

Zaten kulübün içinde bulunduğu ekonomik kıskaçtan ancak oyuncu parlatıp satarak çıkabiliriz.

Halen ‘ANTİ ÖZEVLAT’ goygoyu yapanlar umarım artık uslanır ve ANTİÖZEVLATÇILIK takıntılarından kurtulurlar.

Yönetimi de bu finans başarısından dolayı tebrik ederim.
                        İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uğurcan gittiyse bu paralar kulübün gelecekte çok iyi yerlere geleceğinin kanıtıdır. Değerini bulanı satıp modeli devam ettirelim.
                        Ne güzel yazmışsınız...

Ülkemizdeki uzun yıllardır BOKTAN EĞİTİM sistemi sebebiyle SAĞ ve SOL görüşlü her insan tipi aynıdır!

YA HAİN YA KAHRAMAN seçer, BAŞARIYI görmez, ya iyi ya kötüdür.

Başkan, transferde sadece Sörloth-Ekuban-Nwakaeme 3 lüsünü aldı diye gelmiş geçmiş en başarılı Başkanları arasına girmeli

Başkan, Yusufu son 10 yılda 20 Euro + üzeri bu fiyata satılan 2. topçu çıkaran takımı bize sundu, büyük başarı

Başkan, gelmiş geçmiş en pahalı kaleci olacak GÖRDÜĞÜM EN AHLAKLI futbolcu UğurCANIMIZI 22 m euroya satarsa bu alanda da tarihin 1 numarasıdır

Gelelim yıldızlara , Sörloth-Eku-Waka-ömür(maalesef çeyrek yıldızımsı tembel özevladımız) elde tutulur veya para kazanılırsa HEYKELİ DİKİLMELİ

Sosa, Novak vs KAYIP değil bence, biz istenen TAKIMIZ ARTIK, Başkan bu seviyeden sonra ya ÜLKE FUTBOLUNU KÖKÜNDEN DEĞİŞTİRİR, ya da bu makasda-bu şansı teperse ÜLKEYE yazık olur!
                        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih,İHO için ilk geldiğinde iyi görüşler bildiriyorum diyorsun ya asıl skandal o zaman bu dediğin,Anıl Taşdemir,Turgut Doğan Şahin,Sefa Yılmaz,Deniz Yılmaz ve başka adını unuttuğumuz çöpleri gören Vahid Halilhodziç arkasına bakmadan havalimanına doğru kaçarken zor durduruldu,yeni transfer sözü almadan da kalmadı.

Bak başka bir başlıkta konu tartışılıyor <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@TS Cenk<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> isimli arkadaş özet geçmiş,mesajı burada incelemek istersin belki hatta daha fazla detay istersen sana çok daha fazlasını atabilir.

UEFA, finansal yükümlülüklerine uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa'dan bir yıl men edilmesine karar verdi. — Neler oluyor beyler? En disipline mali yönetim bizde diye konuşulurken, şok bir haber oldu bu?

Özetle İHO,Trabzonspor'un ipini çekmişti,tabutuna son çiviyi atacakken son anda Muharrem Usta geldi,içerden ve dışardan onca ihanete rağmen Trabzonspor'u tekrar hayata döndürdü,doktorların işi bu.

İki soru sorabilir miyim müsadenle,Yusuf Yazıcı'yı sattıktan sonra yerine kimi koyabildi ve eksikliğini giderdi.
                          Ahmet Ağaoğlu döneminde alt yapıdan takıma kim kazandırıldı?(Hazırlamak ve takıma sokmak)
                          O transferler İHO'nun bi sonra ki döneminde yapıldı. İlk dönemi Malouda, Bosingwa, Bourceanu, Aykut transferleri yapılmıştı ki bunları taraftarın büyük bölümü sevinçle karşılamıştı.
                          İHO döneminden sonra ben dahil herkes Usta'dan itidalli, olgun hamleler beklerken İHO'yu aratmayacak icraatlar yaptı. Bunları tasvip edip iyi anmak mümkün değil.

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne güzel yazmışsınız...

Ülkemizdeki uzun yıllardır BOKTAN EĞİTİM sistemi sebebiyle SAĞ ve SOL görüşlü her insan tipi aynıdır!

Başkan, transferde sadece Sörloth-Ekuban-Nwakaeme 3 lüsünü aldı diye gelmiş geçmiş en başarılı Başkanları arasına girmeli

Başkan, Yusufu son 10 yılda 20 Euro + üzeri bu fiyata satılan 2. topçu çıkaran takımı bize sundu, büyük başarı

Başkan, gelmiş geçmiş en pahalı kaleci olacak GÖRDÜĞÜM EN AHLAKLI futbolcu UğurCANIMIZI 22 m euroya satarsa bu alanda da tarihin 1 numarasıdır

Gelelim yıldızlara , Sörloth-Eku-Waka-ömür(maalesef çeyrek yıldızımsı tembel özevladımız) elde tutulur veya para kazanılırsa HEYKELİ DİKİLMELİ

Sosa, Novak vs KAYIP değil bence, biz istenen TAKIMIZ ARTIK, Başkan bu seviyeden sonra ya ÜLKE FUTBOLUNU KÖKÜNDEN DEĞİŞTİRİR, ya da bu makasda-bu şansı teperse ÜLKEYE yazık olur!
                            Kulübün menfaatleri doğrultusunda çok iyi işler çıkardıkları ortada. Bu doğrultuda 1 cm bile sapmadan ilerlememiz önümüzdeki yıllarda bilhassa Avrupa kupalarında önemli yerlere geleceğimizin göstergesidir.

Yorum

• Yusufun gidişiyle ayrı yıkıldık şimdide Uğurcan. Novak haklıdır son sözleşmesi cebini düşündü gitti ama bizim evlatlarımız takımı düşündüğü için gidiyor Trabzonsporun borcu için benim gitmem gerekiyor diyor. Iyi oynar kötü oynar hep birlikte eleştirelim ama bizim gibi ortak sevdaya gönül vermiş bu kardeşlerimize hakaret varî sözcükler bence kullanmamalıyız.

Yorum

• Başkannnn

İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne güzel yazmışsınız...

Sabah yazdım akşama transfer geldi, BAŞKAN OKUYOR demekki��

Trondsen çok iyi adam arkasında iyi 6 olursa Castillo ise klübeye rekabete
                                Bu alınan oyuncular 1 yıldır izleniyor, eski HİÇBİR YÖNETİMDE olmayan planlama����
                                BEN STOPER BEKLİYORUM
                                En son Tekke tarafından düzenlendi; 08.08.2020, 23:07.
                                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X