@halilaziz61Gören de adamın dinine allahına laf ettik sanacak. 100 yaşındaki kötürüm adamı allah yerine koyanlara laf ettim. Her söylediğimin arkasındayım inanç özgürlüğüymüş, şirk koşanlar bana din dersi vermeye kalkmasın. O zaman fetöden içeri alınanlarda inanç özgürlüğü diye dışarı salınsın. Onlar da o meczuba inanıyolardı. İlla bi 15 temmuz daha mı yaşatması gerekiyor başka bi tarikatın gerçek yüzünü görmeniz için?
Bak bu dediklerini tartışırız katıldığım noktalar var.
Bu meselenin buraya taşınmasını hiç doğru bulmuyorum. Dediğin gibi derdi olanlalar buna inanlar gider sessizce helallik diler.
Ama satır aralarinda Abdüş'e de laf çarpıyor olman hoş değil.
Bize ne?
Ben de tarikatları sevmem hiç ilişkim yok ama bunun üzerinden futbolcu elestirilmez ki
Misal Hüseyin turkmen ateist olsa ateist olduğu için top oynayamiyor gibi bir sonuç cikarilsa elestirilse ne kadar doğru olur
Biz galiba beddua yüzünden şampiyon olamıyoruz...Trabzonsporun en son Şampiyonluğunda Mahmut Hoca Efendi bize beddua etti ve o günden beri Şampiyon olamıyoruz, ümütleseniz ama şampiyon olamayasanız diye...Bu bedduanın süresi var mı acaba...
Gesendet von meinem ELE-L29 mit Tapatalk
Kafalar yine pırıl pırıl. Benim büyük Allahım, yaratıyorsun bir de kontrol etsene ya. İşçi mişçi olarak da osla hasbelkader Almanya'ya gidip medeniyetin m'sinden anlamamaya da dayanamıyorum.
Öncelikle Trabzonspor'a beddua edilmesinin şampiyon olamama üzerinde zerre etkisi olduğuna inanmamakla birlikte beddua eden her kimse iki cihanda yakası bir araya gelmesin.
İkinci olarak Ağaoğlu bazı hatalar yaptı doğrudur. Bazı riskler aldı, tutsaydı kral olacaktı efsane olacaktı, ancak tutmadı diye de yerin dibine sokmamak gerek. Çünkü yaptığı her hamleyi kısıtlı bütçe ve imkansızlıklar içerisinde yaptı. Şu anda takımımız 3 büyütülmüşlerin halinde olabilirdi.
Şampiyon olmaya değil, her yıl iddialı, altyapıdan iyi oyuncular çıkarmayı hedeflemiş bir takım olmaya odaklanmalıyız. Şampiyonluk ve avrupa başarısı eninde sonunda gelecektir. En büyük hatayı şampiyon olamayınca gemileri yakarak yapıyoruz.
Ekuban, Sörloth, Novak vb kalitede oyuncular bulup, altyapı ile ve Sosa benzeri tecrübeli oyuncularla iskeleti oturtarak yıllarca başarıdan başarıya koşabilecek potansiyelimiz var şu anda. Daha uzun vadeli planlara odaklanmakta fayda var.
Benim en kritik önerim teknik ekip ve sağlık ekibi hakkında olacak. Kenarda karar alan hocamızın tecrübeli ve ne yaptığını bilen birisi olması, sağlık ekibinin de her oyuncuyu ayrı ayrı takip ederek sakatlık risklerini minimuma indirmesi gerekir. Bu iki konu bence en büyük problemlerimiz olan konular.
Ya bu yönetim kurşun mu yedi? Nerde bu millet? Birisi çıksın bir şey söylesin. Çok üzgünüz, olmadı desin. Kadroyu koruyarak seneye daha iyi olacağız desin .
Ya bu yönetim kurşun mu yedi? Nerde bu millet? Birisi çıksın bir şey söylesin. Çok üzgünüz, olmadı desin. Kadroyu koruyarak seneye daha iyi olacağız desin .
Yabanci kuralinin degismesinin bize ne avantaji var baskan? Kulubun yerli kurali yuzunden harcadigi milyonlari unuttun mu? Altyapinin tamaminin Yusuf Yazici ve Abdulkadir Omur gibilerden olustugu ozguvenini sana ne verdi?
Dusunuyorum tek mantikli aciklamasini bulamiyorum, bu durumu niye destekliyorsun baskanim?
Düşük profilli teknik direktörler ile çalışma isteğinin sebebi ne?
Tamam bu kulübü tekrar canlandıran sensin, farkındayız.
Olur da kaliteli bir hoca ile başarı gelirse kimse senin katkını görmezden gelmez merak etme.
Düşük profilli teknik direktörler ile çalışma isteğinin sebebi ne?
Tamam bu kulübü tekrar canlandıran sensin, farkındayız.
Olur da kaliteli bir hoca ile başarı gelirse kimse senin katkını görmezden gelmez merak etme.
Düşük profilli teknik direktörler düşük maaşla çalışır ondan..
Mevzu sadece para değil. Futbolcuya milyon veren kulüp adam gibi bir hoca bulup ona da hakkını verebilir.
Teknik direktör seçiminde Ağaoglu'nun iki kriteri var..Birincisi düşük maaşla çalışabilmesinin yanında bu teknik direktörün transfer listesi de düşük bütçeli olmalı..
İkincisi mutlaka ve mutlaka eski topçu olmalı..
Bu iki kritere göre teknik direktör belirleniyor bu yüzden de afedersin ama burnumuz boktan çıkmıyor..
kadroyu korumak yeni transferler kadar değerli. geçmişte iyi geçen sezonlardan sonra kadroyu malesef koruyamadık. bence takviyelerle seneye hedefe gitmeliyiz.
Yorum