Başkan kartları yeniden dağıtıyor!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kafa ile başkandan hiçbir yol olmaz.
Hüseyin ile de devam edilecek anladığım kadarıyla.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Şampiyonluk mevzusunu fazla abartmamak lazım. Şampiyonluğa oynarsın da şampiyon olacağının garantisi yok. Şikecilerde Aziz 3 senede 3 şampiyonluk sözü vermişti, 3'te 0 çekince sonra gitti şike yaptı. Söz veren başkanın bir yerlerden garanti alması lazım. O sene bu sene deyince kupa ayaklanıp gelmiyor yani.
Yorum
-
Allahtan başkan bu forumdaki insanlar gibi bakmıyor.
Antrenör değişikliği yapmadık demesi cok yerindeydi.unal Kendi kendini kovdurduya getirdi.
Seneye umarim iyi bir hocayla anlaşırız da,gerekli takviyelerle kaldigimiz yerden devam ederiz.
Ekonomiyi düzeltirsen eninde sonunda başarı gelecek.
Ahmet ağaoğlunun bu ekonomiyi düzeleceğine inanıyorum.
Ekonomi düzelmeden gelen başarı tesadüfüdür.
Yada bikini geçici başarısı,sonrasında ekonomik batısı gibidir.
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan diyor ''şu anda takımın başında cimşir var''
Şu anda!!!
Yarın olmayacak anladım
Baskanin çıkıp Hüseyin Cimsir basarisiz bir boka yaramaz demesini bekliyorlar 2 mac kala.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım sene başından beri o kadar iyi degildi.acin tüm maçlara tekrar bakın sene başından beri.
Ilk 6 hafta 5 puan aldı galiba bu takım.
Sene başından beri net yendiğimiz bjk maçı,kasımpaşa mavi,kayseri maçı hariç mac yok.
Biz sene başından beri ortalamayız.sadece bireysel becerilerle geldik.
Pandemi sonrasi o bireysel katkulardan sosa,nwakame faydalanamadik.sorloth de sakatlığın etkisinde kaldı.
Yahu neden göremiyorsunuz bunları.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk mevzusunu fazla abartmamak lazım. Şampiyonluğa oynarsın da şampiyon olacağının garantisi yok. Şikecilerde Aziz 3 senede 3 şampiyonluk sözü vermişti, 3'te 0 çekince sonra gitti şike yaptı. Söz veren başkanın bir yerlerden garanti alması lazım. O sene bu sene deyince kupa ayaklanıp gelmiyor yani.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan başaka geçirdi lafı.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum