İlk olarak Mellih tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Futbolunu eleştirdigin Unal Karamandan sonra bu takim Huseyin hocayla futbol mu oynadi sayin baskan ? Maffettiniz firsat senesini, baş sorumlusuda sensinTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Görevde olduğu iki senede kaliteli yerli oyuncu transferi yapamayan Ahmet Ağaoğlu'nun.
Yabancı oyuncuların taşıması ile ligde belli yere gelmesine rağmen.
TFF'nin yaptığı futbol ırkçılığına nasıl gözyumduğunu, kimlerin zoru ile hareket ettiğini açıklamalı.
Sen ki yabancı dil bilen, uluslararası etkilişimi olan en mühimi Golf federasyonu başkanlığı yapmış birisin.
Bu denli nasıl vizyonsuz oldun inanmak güç doğrusu.
Kafamda deli sorular var.
Mesela Balıkesir'den alınan oyuncu var yanında kulübü soyup, soğana çeviren menajer vardı.
Bunun dışında Berat Albayrak ile olan samimiyetin kulübü imajını yerle bir etti.
Öyle olmasa da Trabzonspor'u siyasete angaje olan bir konuma soktu ki ?
Liyakati olmayan Ünal Karaman'ın gönderilip ondan daha da itibarsız ve eğitimsiz olan Hüseyin Çimşir'in gelmesi nasıl izah edilebilir.
Kamuoyunda Hüseyin Çimşir'in parti merkezi'nin yönlendirmesi ile geldiği düşünülmeye başlandı.
Ağaoğlu'nun gidişatını pek iyi görmüyorum hele ki yabancı sınırı ile işi daha da zorlaştı.
Bu kifayetsizlikle ömrü uzun olmaz gibi umarım doğru teknik adam, doğru kadro planlaması oluşturarak beni yanıltır.
Yorum
-
başkan iyi adam seviyorum kendisini ama sanki başkan kendisi değilde başka bir isimin direktiflerini yerine getiriyor gibi.
çok güzel işlere imza attı da ülkemizde başarı kıstası şampiyonluk olduğu için başarısız sayılacak. Sene başında stu ve mikel transferine fazla para verildiği ülkeyi ligi kaale almayacakları şüphemiz vardı haklı çıktık.
iki stoper lazımdı campi son haftalarda geldi. santrafor işi şapkadan çıktı o tuttu. Ama diğer transferler tamamen patlak fıratcan ahmet canbaz andusic avdiaj mikel stu yusuf sarı.
yusuf sarı demişken adam martta sakatlandı 4 ay geçti ne olduğu ne zaman döneceği belli değil açıklamayı da ben görmedim kaçırdım herhalde.
demek istediğim başkan yönetim konusunda idare etti mali düzelmeler falan iyiydi ama profesyonel kadroda bence başarısız oldu. Td teknik ekip sağlık ekibi hepsi ıskarta. önce peofesyonel ekibi toplayacak sonra idari işleri devam ettirecek.
bu sene ki kadroda kiralıklar son senesinde olanlar var seneye fazla fire vermeden akılcı bir ekip kurabilirsek kısa sürede gene zirve yarışında olabiliriz.
Yorum
-
Sayın başkan, bir kaç soru soracağım.
Takımdaki yerli ve yabancı hüseyinler hakkında neler düşünüyorsun?
Seneye takıma başka hüseyinler alacak mısın?Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
bakalım bro bundan ne kadar ders çıkaracak başkan.Almanyadan 35-40 yaşlarında kendini yetiştirmiş bir hoca bulabiliriz.Julian bize gelmez tabi keşke alabilsek. biz kendi julianımızı almanyadan bulabiliriz.veya dediğin gibi daha ileri düzeyde yüksek maaşlı personel de lazım.bunların hepsi lazım bro.teknik ekibi de alırken de yüksek maaşlı profesyoneller lazım.Başkana söylemek lazım takımı yönetecek"- komutan-beyinden-akıldan kısılır mı diye...İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik direktör seçiminde Ağaoglu'nun iki kriteri var..Birincisi düşük maaşla çalışabilmesinin yanında bu teknik direktörün transfer listesi de düşük bütçeli olmalı..
İkincisi mutlaka ve mutlaka eski topçu olmalı..
Bu iki kritere göre teknik direktör belirleniyor bu yüzden de afedersin ama burnumuz boktan çıkmıyor.."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Digi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Sene Şampiyon olduk olduk olamadık bir daha şampiyonluk hayal artık...ben olsam Lig'den çekilirim...
Gesendet von meinem ELE-L29 mit Tapatalk
Yerlinin yerlisi diyenin ağzına ..... Bu takıma avrupadan profesyonel adamlar gelmeli. Tek bir yerlinin yerlisi olmamalı.
Yorum
-
başkan nerelerde?
hala takımın başkanı mı? takım hakemler vs. konularını kimse de dile getirmiyor takım resmen kenara çekildi 2 haftadır.
hak mahrumiyeti sadece futbol faaliyetleri içinde bulunmamak diye biliyorum ama komple mahrum edildi galiba bu süreçte, kayıp sesi soluğu çıkmıyor..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
asbaşkanın açıklamasına bak güler misin ağlar mısın bro? "Hüseyin Çimşir kararımız doğruydu" Teknik Direktör Hüseyin Çimşir’e yönelik eleştirilere de değinen Mehmet Yiğit Alp, "Bu eleştiriler en çok bize yapılıyor aslında. 'Neden başka bir hoca ile anlaşmadınız' şeklinde. Yönetim olarak doğru bir karar verdik. Yaklaşık 1,5 yıldır takımın içinde olan, futbolcuları tanıyan Hüseyin Çimşir’i başa getirdik. Hüseyin Hoca evladımız. Bizde futbol oynamış, camiamızın değerlerinden biri. Ayrıca o dönem başka bir hocayı takımın başına getirme konusunda hazırlığımız zaten yoktu. Hadi diyelim acele ettik ve yeni bir hoca getirdik. Takımı tanıması, şehirle, camiayla kaynaşması zaman alabilir ve daha da kötü olabilirdi. Bunu bugün gündeme getirmek ‘daha iyi olurdu’ demek bir ihtimal. ‘Daha kötü olurdu’ da başka bir ihtimal. Bunlara takılmadan yolumuza devam etmek zorundayız. Sonuçta Trabzonsporumuz son iki sezondur yarışın içerisinde. Şampiyonluğa en çok bu sezon yaklaştık. Lakin hiçbir şey bitmedi" ifadelerini kullandı
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik direktör seçiminde Ağaoglu'nun iki kriteri var..Birincisi düşük maaşla çalışabilmesinin yanında bu teknik direktörün transfer listesi de düşük bütçeli olmalı..
İkincisi mutlaka ve mutlaka eski topçu olmalı..
Bu iki kritere göre teknik direktör belirleniyor bu yüzden de afedersin ama burnumuz boktan çıkmıyor.."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasbaşkanın açıklamasına bak güler misin ağlar mısın bro? "Hüseyin Çimşir kararımız doğruydu" Teknik Direktör Hüseyin Çimşir’e yönelik eleştirilere de değinen Mehmet Yiğit Alp, "Bu eleştiriler en çok bize yapılıyor aslında. 'Neden başka bir hoca ile anlaşmadınız' şeklinde. Yönetim olarak doğru bir karar verdik. Yaklaşık 1,5 yıldır takımın içinde olan, futbolcuları tanıyan Hüseyin Çimşir’i başa getirdik. Hüseyin Hoca evladımız. Bizde futbol oynamış, camiamızın değerlerinden biri. Ayrıca o dönem başka bir hocayı takımın başına getirme konusunda hazırlığımız zaten yoktu. Hadi diyelim acele ettik ve yeni bir hoca getirdik. Takımı tanıması, şehirle, camiayla kaynaşması zaman alabilir ve daha da kötü olabilirdi. Bunu bugün gündeme getirmek ‘daha iyi olurdu’ demek bir ihtimal. ‘Daha kötü olurdu’ da başka bir ihtimal. Bunlara takılmadan yolumuza devam etmek zorundayız. Sonuçta Trabzonsporumuz son iki sezondur yarışın içerisinde. Şampiyonluğa en çok bu sezon yaklaştık. Lakin hiçbir şey bitmedi" ifadelerini kullandı
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluğa inanmayanların başında başkan geliyor malesef.
Eğer inansaydı zaten teknik direktör seçiminde böyle davranmazdı.
Yazık etti.
Ünal siyasilere ana avrat falan mı küfretmiş ne yapmış anlamadım.Ekremi ziyaret etmiş falan filan.Komediye bak.Ulan bu ülkede bunu yapmakda mı suç
Yorum
-
güzel bir sistemimiz var elinde novak var en kral topçularından sözleşme imzalama gidip devre arası hüseyini hoca olarak al zaten piyasası olan oyuncuyu biz sattık diye övün kendinle .tabi ki başarılı olamaz bu açıklamayı yapması bile ne kadar tembel ,bilim dışı araştırmacı olmayan insanlar olmadığını gösteriyor.bu bakış açısıyla devam ederseler bizden hiç bir halt olmaz.tanıdık akrabayla bu işler böyle olur zaten.Trabzonsporu keşke Almanyaya taşısak bu kirli düzende ve yöneticilerle batarız biz daha çok.ayrıca Trabzonsporu katarlılara satmanın tam sırası kurtulmak lazım artık...İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHainliğin tanımını yapıyor.Hüseyinin nasıl gittiği belli.Siyasilere tepki gösteremeyip,doğruyu söyleyemeyen,kendi çıkarlarını düşünen,Trabzonsporu satan adamlardan hiçbir bok olmaz.Bu kulüp bu mallarla 40 yıl daha şampiyon olamaz."Annuit cœptis"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum