Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    asbaşkanın açıklamasına bak güler misin ağlar mısın bro? "Hüseyin Çimşir kararımız doğruydu" Teknik Direktör Hüseyin Çimşir’e yönelik eleştirilere de değinen Mehmet Yiğit Alp, "Bu eleştiriler en çok bize yapılıyor aslında. 'Neden başka bir hoca ile anlaşmadınız' şeklinde. Yönetim olarak doğru bir karar verdik. Yaklaşık 1,5 yıldır takımın içinde olan, futbolcuları tanıyan Hüseyin Çimşir’i başa getirdik. Hüseyin Hoca evladımız. Bizde futbol oynamış, camiamızın değerlerinden biri. Ayrıca o dönem başka bir hocayı takımın başına getirme konusunda hazırlığımız zaten yoktu. Hadi diyelim acele ettik ve yeni bir hoca getirdik. Takımı tanıması, şehirle, camiayla kaynaşması zaman alabilir ve daha da kötü olabilirdi. Bunu bugün gündeme getirmek ‘daha iyi olurdu’ demek bir ihtimal. ‘Daha kötü olurdu’ da başka bir ihtimal. Bunlara takılmadan yolumuza devam etmek zorundayız. Sonuçta Trabzonsporumuz son iki sezondur yarışın içerisinde. Şampiyonluğa en çok bu sezon yaklaştık. Lakin hiçbir şey bitmedi" ifadelerini kullandı
    Klasik Trabzonlu kafası işte bana Besim Tibuk kahkahası attırdı hahahaha

Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• DD hahah bu da benden olsun haha https://www.youtube.com/watch?v=eVFd46qABi0
      İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Klasik Trabzonlu kafası işte bana Besim Tibuk kahkahası attırdı hahahaha

En son erenslash tarafından düzenlendi; 11.07.2020, 16:49.
      "Annuit cœptis"

Yorum

• Bizim evlatlarımız dan biktik. Bitmedi bitmiyor bitmeyecek bizim evlatlarımız.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim evlatlarımız dan biktik. Bitmedi bitmiyor bitmeyecek bizim evlatlarımız.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Evladımız dediğimiz Yazıcı bile kariyeeeer delisi oldu Trabzonsporun şampiyonluğu taraftarı dışında önemseyen yok,bu işin öz evladı filan yok artık,kim hak ediyorsa o gelecek.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• izledim de biraz rahatladım.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evladımız dediğimiz Yazıcı bile kariyeeeer delisi oldu Trabzonsporun şampiyonluğu taraftarı dışında önemseyen yok,bu işin öz evladı filan yok artık,kim hak ediyorsa o gelecek.
              Bizim özevladımız Yattara...
              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Hüseyin hocayı göndermedin ya pandemi hocası, gram beyniniz yok. 2011de fener ne yaptıysa bize bu senede siz yaptınız bize, bitirdiniz bu takımı
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Şu maçtan sonra hüseyin i göndermezlerse kredilerinin % 50 sini tüketmiş olacaklar

Yorum

• Şukadar puan kaybına,ruhsuzluğa müdahele etmeyip eğer ki bir tezgahın içerisindeyseniz,topunuzun Allah belasını versin.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Sayın başkanı ve yönetimi destekledim. İyi işler de yaptılar. Ama şampiyonluğu kendi elleriyle verdiler.

Nasıl bir akıldır ki kovduğun hocanın yardımcısını şampiyonluk yolunda takımın başına getirirsiniz?

Topa dokunamadığımız bjk maçından sonra topu rakibe bıraktık diyen bir insanı nasıl oldu da hiç eleştirmediniz? Oysa haklı olarak Ünal Hoca’yı eleştirdiniz. Alenen hem de. Bu nasıl bir çelişkidir?.

Tamam onu da geçelim. Pandemiden sonraki maçlara ne demeli? Hadi Alanya şansızlıktı. Ya Ankaragücü? Rezillik. Kepazelik. Hiç mi utanmadınız? Antalya maçından sonra ne düşündünüz mesela? Hem de takımlarından 7-8 kişi eksikken kendi evimizde…

Gs’yi yendik diye utanmadan bir de asbaşkan çıkıp hocadan memnunuz diyor. Bakın hele bakın. Başkan diyemiyor bunu. Yazık, yemin ederim yazık.

Benim antrenörlük kapasitemi bilemezsiniz diyen sayın hocamız, gerçekten bilememişiz. Bomboşsun. Seni Trabzon 35 yaş üstü turnuvasında bile hoca yapmazlar. Bir de şey demiştin. Allah bana inşallah sezon sonu konuşmayı nasip eder, o zaman bir kaç şey söylerim. Allah aşkına çık konuş. Konuşmazsan darılırım.

Yönetim eğer Çimşir Hoca’yı bu gece göndermezse yönetime helal olsun. O zaman derim ki bunlar bizi iyi uyutmuş. Demek amaç şampiyon olmak değilmiş. Demek bir yerlerden talimat alınmış çünkü akıl işi değil hala hocadan memnunuz demek. Bravo. Bir daha bir kişi şike demesin 2011 demesin. Allah bu taraftarın emeğini bile bile hiç edenlerden hesap sorsun inşallah.

Ama yooook. Bizi şampiyon yapmak istemiyorlar değil mi? Avrupa cezası gündemimizden düştü değil mi? Novak ve Sosa’da sıkıntı yok değil mi?

Bu arada iddia ediyorum, başkanın özel şirketi olsa o şirketi Çimşir'i fotokopici olarak bile almaz. Ama NEREDEN AKLINA GELDİYSE teknik direktör yaptı.
                      En son batu94 tarafından düzenlendi; 13.07.2020, 23:03.

Yorum

• Ya Huseyin i gönder ya da onunla birlikte birak git.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Ağaoğlu teknik direktör konusunda kumar oynadı kaybetti.

Aynı Usta gibi
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Yukarıdan nasıl şamar yediyse gıkı çıkmıyor.

Yorum

• İstifa aq yeter ya ne bu rezillik

Yorum

• Büyük teknik direktörünüz ilk kez kaybetti sanırım gönderme zamanı geldi diye düşünüyorsunuzdur değil mi? Futboldan gram anlamıyorsun Ağaoğlu git Tiger Woods ile takıl. Kaçan şampiyonluğun bütün suçu senin.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X