Git sor hocaefendine liverpoollu musluman kardeslerimiz icki icmedikleri icin mi sampiyon olmuslar.
Baslarim sizin tekke zaviye kafalariniza.
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tek basina tuvaletini yapamayan hacilarin hocalarin ciddi ciddi ilahi gucu olduguna inananlarin olmasi insanlik adina buyuk utanc.bu ilahi guce sahip olan sahtekar cahillerin neredeyse alayi ortadoguda ama ortadogunun durumu ortada..hadi diger ortadogu ulkeleri neyse ama ulkemizde bile bu insan ziyanlarinin olmasi cok uzucu.olmasindan ziyade sahip olduklari 30 IQ ile insanlari peslerinden gitmeye ikna edebilmeleri daha uzucu..adam ciddi ciddi bedduanin suresi var mi diyor
Birde ümitlenin ama şampiyon olamayın demiş güya 10 yıl sonra da şunu derler; Mahmut hoca demiş ki inş 2011de şikeyle fenere inş 2020 de başağa şampiyonluk kaybedersiniz xd
Versiyon 2.0 gelebilir haklısın.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Git sor hocaefendine liverpoollu musluman kardeslerimiz icki icmedikleri icin mi sampiyon olmuslar.
Baslarim sizin tekke zaviye kafalariniza.
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne anlatmaya çalışıyorsun sen bu saçma sapan tavırla,adam gibi itirazını koy geç,alenen insanlara ve onların değer verdiği şeylere hakaret ederek kime hangi doğruyu ileteceksin,senin her tarafın doğru olsa şu yukardaki saçmalıkları alenen yazdıktan sonra neye yarar.
Hayırdır, başlığa çakallar doluşmuş. Başkan sana inanan, sana güvenenler çoğunlukta, 3-5 çapulcunun sözüne bakıp da yolundan dönme sakın.
Ama yaptığın hatalardan ders al ve daha güçlü ol.
Siz derdinizi doğru düzgün anlatamıyor musunuz,ben senin tavrından gitmeyeceğim ama o lafları sana iade ediyorum.
Kimse burada Trabzonspor'u dert etmese,onunla bir bağı olmasa ne diye fikir yazsın.
Sizin gibi düşünmeyen insanlara hakaret ederek sadece kendi seviyeni gösteriyorsun.
En son sasone tarafından düzenlendi; 10.07.2020, 11:47.
Ne yazıki inanıyorum, çünkü ümidim kalmadı, adam evliyamiş duyduğuma göre şuan yoğun bakımdaymış...bizimkiler bari bir Hasta ziyaretine gidip helallik alsalar...yoksa hiç bir zaman şampiyon olamıyacağız...
beddua değil de sizin gibi geri kafalılar bu kulübün yönetiminde teknik ekibinde tribününde olduğu için şampiyon olamıyoruz+hatta sahadaki futbolcusu!
Biz galiba beddua yüzünden şampiyon olamıyoruz...Trabzonsporun en son Şampiyonluğunda Mahmut Hoca Efendi bize beddua etti ve o günden beri Şampiyon olamıyoruz, ümütleseniz ama şampiyon olamayasanız diye...Bu bedduanın süresi var mı acaba...
Gesendet von meinem ELE-L29 mit Tapatalk
Abi afedersin ama sokayım hocasına ya. Hoca efendi nedir ya?
Bunun şehir efsanesi olduğu zaten belli de, buna inanıyor olmak daha komik.
Bu Hoca efendilerin duası bu kadar kuvvetli olsaydı dünyada açlık, yoksulluk kalmazdı.
Geçmiş dönemlerde söyledik. Trabzonspor, Trabzon'dan büyük. Başkan Trabzonspor'u Trabzon'a hapsetmemeli. Özevlat sevgisini abartmamalı. Altyapıdan 10 senede bir oyuncu ya çıkıyor ya çıkmıyor. Gerisi Ptt topçusu. Sırf Trabzonlu diye kimse bu takımda oynamamalı. Bu, vizyonsuzluktur. Başkan mali işlerdr takımı düzlüğe çıkardı buna kimse pek itiraz etmez. Bu sezon kaçınci bitirirsek bitirelim kaliteli isimleri takımda tutup gereksiz ne kadar isim varsa postalamalı. Buna hoca da dahil.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
beddua değil de sizin gibi geri kafalılar bu kulübün yönetiminde teknik ekibinde tribününde olduğu için şampiyon olamıyoruz+hatta sahadaki futbolcusu!
Ben bir beddua olduguna inanmıyorum
Ama inanana da bir şey diyemem
Sen hangi kimlikle böyle bir şeye inanani asagilama hakkını kendinde görüyorsun
Çünkü inanç özgürlüğü var, sahadaki futbolcu derken kimi kastettiğini de anladık zaten
Senin gibi düşünenler yüzünden bu ulkede beraber yaşama şansı olmuyor bunun farkında mısın
Senin anti tezinde olanlar diğer tarafi asagiliyor
Sen ve senin gibiler bu tarafı
Gerçekten inanç temelli yaklasimlara saldirmanin fasistlik olduğunu bunun sakıncalı bir tutum olduğunu kim öğretecek size
Adam bir evangelist olabilir, evangelistlerin büyü yaptığına inanabilir, bunu hayatında önemli bir yere koyuyor da olabilir, ama kalkıp senin onu gerikafali, yobaz diye aşağılama hakkını sana vermez
Çünkü diğer birisi senin inancın germe ise ona çok agresif bir biçimde saldırma hakkını doğurur bu.
Bütün bunların yaşanmaması için eyvallah deyip geçmek varken toplumu suçu bucu diye ayırma yaklaşımına kadar götürüyorsunuz işi
Temel ayrım şu olmalı
İyi insan kötü insan
Diğer her türlü etiket inanç benimsenmese de saygı duyulması gereken yalnızca kişisel bir olgudur
Yazdığımın hiçbir yerinde saçmalık yok. Gayet de adam gibi itirazımı koyuyorum. Bu tarikatçı tayfaların laflarını kendi dünyalarında yaşasınlar. Başka takımlar çok müslüman olduğu için mi beddua almıyor. İnanç filan geçin o işleri. Cemaatlerin tarikatlerin dinle bir gram alakası yok. Velev ki olsun yeri burası değil. Oturup da şuraya böyla hocaefendimiz zart zurt yazan birkaç kişi var. Durup durup yazıyorlar. Şurada iki üç adam akıllı yorum görelim diye giriyoruz sonra kalkıp beddua son geçerlilik tarihi sorusu görüyoruz. Neyi var bunun savunulacak. Hala değer filan. E o zaman buraya fenerliler gelip kupa bizde yazınca neden engelleniyor. O da onun inandığı değer o zaman. O kadar demokratikleşmedik abicim geçin o işleri.
Ne anlatmaya çalışıyorsun sen bu saçma sapan tavırla,adam gibi itirazını koy geç,alenen insanlara ve onların değer verdiği şeylere hakaret ederek kime hangi doğruyu ileteceksin,senin her tarafın doğru olsa şu yukardaki saçmalıkları alenen yazdıktan sonra neye yarar.
Umarım Hoca Efendiye inat şampiyon oluruz...Ayrıca ben bir Rüya gördüm Ligin son Haftası çekiliş yapılıyor benim hiç ümidim yok, ve çekilişte trabzonspor şampiyon oluyor, çok seviniyorum, ama rüya işte...
@halilaziz61Gören de adamın dinine allahına laf ettik sanacak. 100 yaşındaki kötürüm adamı allah yerine koyanlara laf ettim. Her söylediğimin arkasındayım inanç özgürlüğüymüş, şirk koşanlar bana din dersi vermeye kalkmasın. O zaman fetöden içeri alınanlarda inanç özgürlüğü diye dışarı salınsın. Onlar da o meczuba inanıyolardı. İlla bi 15 temmuz daha mı yaşatması gerekiyor başka bi tarikatın gerçek yüzünü görmeniz için?
Yorum