Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak IYI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Koç grubu neden bu kadar Trabzonspor'un üzerine geldi koçlar hedefinde kimler var

birincisi, en iyi yaptıkları şeyi yapmak yani muhalefet: iktidar Trabzonspor'u kullanıp kulübe zarar veriyor algısı oluşturmak

ikincisi : şampiyonluk yolunda en etkili kulüp gördükleri Trabzonspor'u yarıştan olabildiğince koparmak
    SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Koçlar Berat Albayrak üzerinden pis algılarla üzerimize geliyor bunu içimizdekilerde destek veriyor inanılır gibi değil işte gerçek Trabzonspor düşmanları oyuna gelmeyin

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya müdür sen anlamamakla neden bu kadar ısrar ediyorsun senin savunduğun hocan kayseri maçından sonra bastıra bastıra dediki ben bu takımı şampiyon yapamam zaten banada şampiyon yap demediler bende o yüzden geldim şimdi şampiyonluktan bahsediyolar diye ve dediki bende o kapasite yok senin savunduğun adam bunları söylüyorsa sen daha neyin peşindesin.
        Tamam müdür şampiyonluk yolunda Çimşir ile başarılar diliyorum.

Yorum

• Arkadaşlar olan oldu giden gitti. Artık destek olmamız lazım. Hem yönetime hem tercihlerine. Ünal Hoca tercihi de çok tartışılmıştı şimdi peşinden ağıtlar yakılıyor. Hüseyin Hoca için de çok eleştiriliyor şimdi. Ama başkan ve yönetim hala burada.

Bu insanlar Trabzonspor’u ekonomik olarak ipten alan insanlar. Bugün biz yıllar sonra 30 puanı aşmışsak ilk yarıda bundan Ünal Hoca kadar ekonomik düzeni sağlayan yönetimin de payı var. Ki bence ekonomik düzenin payı daha büyük. Bu düzen de Ağaoğlu ve yönetimi sayesindedir.

Bakın bugün Sturridge’i 10 milyona satsa 6 ayda 6-7 milyon euro kazandırmış olacaklar masraflar düşüldüğünde. Bu sadece bir örnek.

Şimdi destek zamanı, elimizde bir fırsat var. Bu fırsatı kaçırmayalım. Hata yapanı yine eleştirelim ama desteğimizi de hissettirelim.

Yorum

Koçlar Berat Albayrak üzerinden pis algılarla üzerimize geliyor bunu içimizdekilerde destek veriyor inanılır gibi değil işte gerçek Trabzonspor düşmanları oyuna gelmeyin
            Bence de oyuna gelmemek gerekir.

Yorum

Koçlar Berat Albayrak üzerinden pis algılarla üzerimize geliyor bunu içimizdekilerde destek veriyor inanılır gibi değil işte gerçek Trabzonspor düşmanları oyuna gelmeyin
              Kesinlikle katılıyorum

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                birincisi, en iyi yaptıkları şeyi yapmak yani muhalefet: iktidar Trabzonspor'u kullanıp kulübe zarar veriyor algısı oluşturmak

ikincisi : şampiyonluk yolunda en etkili kulüp gördükleri Trabzonspor'u yarıştan olabildiğince koparmak
                Tam isabet.Olan yine bizim hayallerimize oluyor

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aynen öyle malesef içimizden bu algılara gelen arkadaşlar var başka Trabzonspor yok bu aile Türkiye'nin en zengini basında ellerinde Twitter trolleride ellerinde istediklerini vezir istediklerini rezil ediyorlar bunların oynuna gelmeyin

Yorum

• Başkan meramını anlattı... Gayet açık net..

Evelemedi gevelemedi...

Bundan sonra Trabzonspor'un başarısını isteyen her koşulda destek verir.. İstemeyen afkursun dursun..
                    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Dün lahana milletvekillerinin yaptıklarını kullananlar bugün Eren Bülbül'ün şehit edilmesi istismar ediliyor şeklinde konuşuyorlar. Yani bu yüzden Ağaoğlu yanlış yapıyor. Haklı çıkma çabası güvenilmez kılıyor onu burdaki arkadaşların gözünde.
                      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Artık şüphe de kalmamıştır; aldığı kararda haklıdır.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• Olayi çok fazla uzatmanin anlami yok . Herkes kendi bildiğini kenxine saklarsa iyi olur . Devre arasindayiz toparlanıp eksik mevkileri tamamlayip yolumuza bakalim

Başkan 3.sirayi basarisizlik olarak nitelendirip "herkes sezon sonunda ki yerimize baksin" dedi . Sanirim sampiyon olacagız )
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• Bu saatten sonra şampiyonluğa inananlar gelsin, inanmayanlar gölge etmesin.. Başkan şampiyonluğa inanıyor, Ünal Karaman inanmıyordu bu kadar basit..
                            Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Açıklamalar beni tatmin etti. Eskiyi bırakıp yolumuza devam etmeliyiz. Hüseyin hoca tercihini çok beğenmesem de tam desteğe devam.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 2 saat önce koyu ünalcıydım
                                başkanı dinledikten sonra ünal hoca nın gözümde hiç değeri kalmadı

ünal hoca meğersem 3 hafta da bir ben gideyim ben gideyim diye serzenişte bulunmuş,aklı kafası burda değildi
                                ha öyle derken yarın hoca olarak yine ünal hocanın takıma gelmesini isterim
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X