Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkan için 'acıtasyon' yapıyor diyen arkadaş; hocanın tesislerde yatıp kalkıyorum,1.5 yıldır çocuklarımın yanına gidemedim tesislerde yaşıyorum demesi ne oluyor ? Öyle bir ortam yaratıldı ki koskoca Trabzonspor kulübünün başkanı günlerdir bu ayrılığın açıklamasını yapıyor..!
    Bir de derlerki Ünal Karaman Trabzonspor'un üzerindeki siyasetten rahatsiz olmus. Ayrilik aciklamasinda bi genelkurmay baskanina tesekkür etmedigi kalmis.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocanın görevden alınışına bir tane net argüman sunamadı. Dedikodu boyutunda bir şeyler geveledi kendini de yalanladı. Yetmezmiş gibi tepki gösterenlere paralı trol ithamında bulundu 'siz kimsiniz' dedi. Takımı protesto edecekleri ayıklayın deyip hedef gösterdi. Yetmedi sportif bir meseleye kendini aklamak için çocuk yaşta şehit olmuş birini sanki bir cephenin parçasıymış gibi kullanmaktan imtina etmedi. Bende söz bitti...
      Fatih neyi anlamadın adam anlattı işte.

Ben sürekli arkasında durdum o abilerinin lafiyla transferleri ben yapmadım dedi, dedi. Malatya maçında istifa etti yine arkasında durdum dedi. Sivas maçından önce transfer yapılmayacak ben istifa edeyim en iyisi demiş, yönetim yine niye ne oldu falan demiş. Konya maçından sonraki eleştirileri futbolcularla sosayla paylaşmış maçtan önce gidip de dönmemek var, antrenörlerine ben burada kalırsam herkesin ayağı yere basacak "kulüp başkanı dahil" demiş. Tüm bunlardan sonra gidip hocam hocam mi diyecekti? Yönetimden iki kişiye gönderip söylemlerinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışırken ucunun nereye gittiğini bildiğini söylemiş ve fesih için anlaşmışlar.

Gerçekten de medyaya yapılan beyanatlarda başkan tarafından yapılan tek eleştiri konya eleştirisi ki o da bence gayet masum ve gerçek, Ünal hoca tarafından yönetime yapılan bir-çok eleştiri var. Birilerinin gazına geldi deniyor başkan için ama gaza gelen hocanın kendisi. Boğazlarına takılırım lafı da patladığı an.

Hedef gösterme ve şehit acitasyonu kısmına ise gerçekten üzülüyorum. Adam iki saat boşuna konuşmuş.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocanın görevden alınışına bir tane net argüman sunamadı. Dedikodu boyutunda bir şeyler geveledi kendini de yalanladı. Yetmezmiş gibi tepki gösterenlere paralı trol ithamında bulundu 'siz kimsiniz' dedi. Takımı protesto edecekleri ayıklayın deyip hedef gösterdi. Yetmedi sportif bir meseleye kendini aklamak için çocuk yaşta şehit olmuş birini sanki bir cephenin parçasıymış gibi kullanmaktan imtina etmedi. Bende söz bitti...
        komedi gibi abi adam görevden almadım diyor kendi istedi diyor hala siz argüman falan diyorsunuz şaka gibi söyleneni bile çarptırıyorsunuz

tamam Ünal hoca 1 tane o haklı kardeşim hatdi sende onun peşinden git

Yorum

• Başkan'ın Hüseyin Cimşir tercihi dışındaki bütün açıklamalarının altına imza atarım.
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Yine demagoji yapmış başkan

"....şimdi bizde şehit ailesi istifa et dedi etmezsen şehide saygı duymuyormusun diyeceğiz..." [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION]

Başkanın durumunu anlıyorum. Kendini taraf olarak görüp haklı olduğu ön kabulüyle durumu aktarıyor. Bunu da Eren üzerinden veya Sahadaki performanstan ben sorumluyum gibi argümanlarla güçlendirmek istiyor. Bu yola başvurmak kendini haklı çıkarmak için yüksek sesle konuşmak gibi. Haklı ya da haksız olmasından bağımsız.

Ünal hocanın kırılgan yapısı fazla naz aşık usandırır durumuna gelmiş bir hava var.

Belediye başkanı ve diğer vekillere çakması, yaptıkları lahanalık nedeniyle eleştirmesi ben samimiyim, partizan değilim imajı vermek için değildi. Samimiydi, aklındakiydi ama yine dönüp dolaşıp eleştirilmesine o aptal vekillerden linç yemesine neden olabilir.

Hayrettin Hacısalihoğlu ile ilgili görüşleri şaşırtmadı. Zira HH Sadri Şener döneminde şikeden değil devre arasında kendisi gittiği için şampiyonluğun kaçtığını söylemiş biridir. doğruları vardır ama Sadri Şener'i eleştirdiği ego durumu kendisinde de mevcut Kerameti kendisinden bilir.

Hüseyin Hoca konusunda; yönetimin panik olmaması ve doğruyu yapmak için aklı selim davranmasını beğeniyorum. Soğuk kanlı kalabiliyorlar. Bu konuda da nitekim öyleler. Artıyı eksiyi önlerine koyup değerlendirebiliyorlar. Ben de kendilerine katılıyorum. Hüseyin Hoca'ya doğru takviyelerle devam etmesi mantıklıdır.

Ünal Hoca'nın gönderilmesinde değil, gönderiliş tarzında bir problem olduğunu savunuyorum. Kulüp değerlerinin bu şekilde harcanmasından memnun değilim. Başkan net bir şekilde olayı doğru yönetememiştir. Tabi o dönemde Trabzon'da mıydı özellikle o zaman dilimi mi seçildi art niyetli bir durum var mıydı bilmiyorum.

Stada gidip ana bacı sövelim diyen tayfa olduğu gibi, bunlar birbirini yesin yönetim de taraftar grubu olarak bize muhtaç kalsın diyenler de var.

Olaylarda şimdi başkan konuştu diye BAŞKAN yüzde yüz haklıymış değil ya da ÜNAL yüzde yüz haklı. Başkanın demeçlerinden hareketle Ünal'ın Ağaoğlu'nu samimi bulmadığı aşikar. Bunun aslını bilemeyiz tabi ki. Bu da önemli değil. İş bu noktada dönüp dolaşıp Erdal Hoş'un profesyonel kimlik yerine abi/kardeş ilişkisi oluşmasının zararlarına geliyor. Sağlıklı bir profesyonel ilişkisi üzerine böyle bir yakınlık inşa edilmeli. Aksi takdirde böyle olur.

Nihayetinde Ünal Karaman ile sezon sonu zaten ayrılık yaşanması gerekiyordu bunun nedeni peofesyonel yapıya uugun donanımda değildi ama bizim Kara Boğamızdı. Ünal Karaman'a yapılan yanlıştı. Muhtemelen Ünal Karaman'a yönelik de bilmediğimiz yanlışlar var. Ünal hoca da birilerşnin abartmasına da maruz kalmış ki Ahmet başkan da aynı şekilde. Yaşanan süreç yanlış yönetilmiş.

Mehmet Yiğit Alp ise güven arz etmiyor. Başkan işlerini profesyonel ölçekte yürüttüğü müddetçe sıkıntı yok. Berat Albayrak - MAY ilişkisi ve kulüp üzerindeki etkisi tepki çekiyordu. Objektif bir açıklama yapmasını beklemiyordum ki yapmadı. Kendi istediği noktalarda kendi istediği kadar objektifti. Konuları kendi haklı gördüğü noktalarda değerlendirdi.

Ben ikisini de seviyorum. Bence ikisinin yanlışları da eksikleri de bariz. Kimse hakareti hak etmiyor. Ağaoğlu da Karaman da hain değil. Ama münafıklar bu camiada cirit atıyor
            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• ben takımı Sosa nın yöneteceğini düşünüyorum Hüseyin sadece hoca olarak duracak tıpki fenerde ersun un durumu gibi

yani takımı emre yönetiyor aynısı bızde olacak gıbı

ınsallah hayırlısı olur ama sankı içimden bir ses Hüseyin bu işi kıvıracak gibi

sadece bir his güvendiğim için deil

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aziz Yıldırım zamanında şampiyon olan Ersun'u kovup İsmail Kartal'ı getirmişti. O kadar iyi kadro kurdum ki, Ersun'a gerek yok, benim kurduğum kadroyla prim yapıyor. İsmail Kartal bile bu takımı şampiyon yapar diye düşünmüştü. Sonra gördü o işler öyle olmuyormuş. Bugün bile fener taraftarının en çok öfkelendiği konudur bu, o yüzden Ersun'u zorla geri getirdiler. Ama mesele işte başkanın egosuydu. Hoca şampiyon yapmadı, ben yaptım. Bu kadroyla herkes şampiyon olur.

Bizim durumda aynı buna benziyor. Başkan o kadar büyük ki egosu, öyle bir kadro kurdum ki, Ünal kim diyor. Başarı varsa benim başarım diyor. Hüseyin'le devam ederim ne olacakki diyor. O kadar güveniyor işte kendine. Egosu o kadar büyümüş ki futbol gerçeklerinden haberi yok. Muhtelemen her türlü şampiyon olamayacağız bu sene ama varsa da eğer öyle bir şans, o şansı da öldürdü başkan. Şampiyonluk ihtimali olan bir sezonun ortasında, kendi ayağımıza sıktık resmen.

Hüseyin'i tabi ki destekleriz. ama bu juventus karşısındaki Trabzonspor'u desteklemek gibi birşey yani, kazanma ihtimali yok ama renklere olan sevgimizden destekliyoruz işte.
                Adam her konuşmasında başarı herkesin, başarısızlık sadece benim diyor bu anlamı mi çıkardın gerçekten Murat?

Yola çıkarken sıkıntılar vardı hiçbir zaman beni şampiyon yap demedim, demem bile dedi. Kadromuz muhteşem hocasizda şampiyon olur anlamı nasıl çıkıyor inan anlamıyorum.

Ayrıca herkes tarafından takdir edilen, ligin bitimine haftalar varken açık ara şampiyon olan Ersun ile Ünal Karaman arasında dağlar kadar fark var oyun anlamında. O kadrosu ve taktiği ile buldozer gibiydiler. Biz ise tek rountluk boksör gibiyiz şuan.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkanımız Eren Bülbül 'ün ailesi bana destek oldu çok önemli filan demiş.....

Eren hepimizin gururu , onuru ama Trabzonspor ile ne ilgisi var ?

Başkanımız hatalarını örtmek için Erenimizi niye kullanıyor ?
                  Siz Malatya maçından sonra Onur ve Burak kadro dışı kaldığı için yönetime ve hocaya sallıyordunuz yanılıyor muyum şimdi de Ünal hoca ayrıldı diye yönetme sallıyorsunuz
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• mmert tebrikler kardesım güzel bır ozet ve doğru düşünce tarzı

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben sürekli arkasında durdum o abilerinin lafiyla transferleri ben yapmadım dedi, dedi. Malatya maçında istifa etti yine arkasında durdum dedi. Sivas maçından önce transfer yapılmayacak ben istifa edeyim en iyisi demiş, yönetim yine niye ne oldu falan demiş. Konya maçından sonraki eleştirileri futbolcularla sosayla paylaşmış maçtan önce gidip de dönmemek var, antrenörlerine ben burada kalırsam herkesin ayağı yere basacak "kulüp başkanı dahil" demiş. Tüm bunlardan sonra gidip hocam hocam mi diyecekti? Yönetimden iki kişiye gönderip söylemlerinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışırken ucunun nereye gittiğini bildiğini söylemiş ve fesih için anlaşmışlar.

Gerçekten de medyaya yapılan beyanatlarda başkan tarafından yapılan tek eleştiri konya eleştirisi ki o da bence gayet masum ve gerçek, Ünal hoca tarafından yönetime yapılan bir-çok eleştiri var. Birilerinin gazına geldi deniyor başkan için ama gaza gelen hocanın kendisi. Boğazlarına takılırım lafı da patladığı an.

Hedef gösterme ve şehit acitasyonu kısmına ise gerçekten üzülüyorum. Adam iki saat boşuna konuşmuş.
                      daha birinci madde abilerinin lafında falso var. birileri de onun için abilerinin lafından çıkmıyor diyerek olaya tekrardan siyaset bulaştırabilir.

abilerinin lafıyla birilerine şöyle şöyle demiş..... bu arada 24 saat da hocanın yanında olduğunu söylüyor.

Yorum

• Belediye başkanı için ne dedi acaba? Orayı kaçırdım...

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          komedi gibi abi adam görevden almadım diyor kendi istedi diyor hala siz argüman falan diyorsunuz şaka gibi söyleneni bile çarptırıyorsunuz

tamam Ünal hoca 1 tane o haklı kardeşim hatdi sende onun peşinden git
                          Benim söylediklerimle çelişen bir şey var mı savunmalarınızda yok? Ufuk o son söylediğin iki cümlede haklısın işte.

Her neyse herkes içine sineni yapsın
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Katılıyorum.
                            Özellikle Ünal Karaman için konuşurken akıl veren abileri var dedi .
                            Söyledikleri Ünal Karaman düşünceleri olmadığını ona akıl veren yön veren insanların dolduşuna geldiğini söyledi bu isim muhtemelen Hayrettin Hacısalihoğlu
                            ona akıl veren belli mecnun odyakmaz sivas maçı kesinlikle normal bir maç değildi... mecnun başkanı için de kapris yaptı ünal beyimiz.. sivas ve fener çekişsin geçen yıl olduğu gibi sivas son üç haftada yok biz olmak istemiyoruz siz olun fener diyecek (başak gs işinde olduğu gibi).. ünal hocayı çevreleyen gruplar vardı.. yoldan çekil diye çünkü başkan ikinci yarı carvalho ndiyae ve stoper transferiyle şampiyon olmak istiyordu (berat beyin de desteği ile) ama ünal karamana birisi üfledi çekilmesi için yoksa bunlar normal hareketler değil... ali koç, şenol güneş, nihat özdemir bu üçgende de bir şeyler var odyakmaz ise çıbanın başı ünal hoca seneye sivasa gider ben diyeyim...

Yorum

• Adam anlattı,
                              Anlayana sivri sinek saz,
                              Anlamayana davul zurna az.

Başkan yerinde, işinin başında. Gerisi gerçekten teferruat.

Bu arada, iki yöneticiye Kayseri maçı sonrası ben bırakıyorum diye racon kesmiş hoca, hala "niye hoca ile görüşmemiş" diyen arkadaşlar mevcut.
                              İnadına, sırf muhalif iki kelam edeyim derdinde olmamak lazım.

O basın toplantısı, ardından yöneticilere edilen sözlü ayrılma talebi (ki zaten hafta içinden söylentileri yaymış çevresine, takım kaptanına bile), başkan ne konuşacaktı bundan sonra?

Siz, size o toplantıdaki hadsizliği yapan astınızı kalmaya ikna için konuşursunuz arkadaşlar.
                              Normal olanı oldu.
                              Konuşacak hiçbir şey kalmamış zaten.

Benim üzüldüğüm tek taraf, hocanın karıştırması sonunda gönderilmesi.
                              Normalde hem teknik, hem psikolojik eksikliğinin görülüp kararın yönetim tarafından evvelce verilmesi gerekirdi. Uygulamanın ne zaman oluğu başka bir konu.

Hüseyin Çimşir hayırlı olsun.
                              Başkan Ünal dediğinde nasıl eyvallah dediysek, bugün de demek boynumuzun borcu.
                              Eksik gördüğümüz yer olursa gene onu da vakti gelince söyleriz.
                              Ama şimdi destek zamanı.
                              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 17:21.

Yorum

• Vira grubuna dikkat edilmesi lazım şimdi komplo teorisi bende yazarım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X