Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vedasında da mağduru oynamaya edebiyat yapmaya devam etmiş, o konularda çok iyi maşallah o yolda ilerlemesini öneriyorum. Bu yıl yaklaşık 30 maç yaptık 30 'unun da maç sonu açıklamalarında da benzer şeyleri söylemişti. Halbuki işi futbol, sahayı yorumlaması lazım ama o becerisi olmadığından böyle konularda prim yaptı.

Neyse şimdi önümüze bakma zamanı sürekli aynı şeyi yazmaktan bıktım ama şu kulübe artık bir futbolcu eskisi değil futboldan gerçekten anlayan, teknik taktik nedir bilen, maç içerisinde o maçı yaşayabilen tepki verebilen tercihim yabancı bir hocayı şu kulübün başına getirin artık, lütfen.

Yorum

• "Değerli Trabzonspor Camiası; 1990 senesinde tesislerinin kapısından sporcu olarak girdiğim, zaman içerisinde 2019-2020 sezonuna ismini veren “Dozer Cemil” gibi takım kaptanlığını yapma şerefine mazhar olduğum, on dokuz aydır teknik direktör olarak hizmet ettiğim Trabzonspor’daki görevimden bugün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım.
      Haksızlığa isyanın, mertliğin, dürüstlüğün, samimiyetin ve kadirşinaslığın tüm sokaklarına sindiği Trabzon şehrinde görev yaptığım süre içerisinde desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen başta Trabzon Valileri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanları ve Trabzon Emniyet Müdürü olmak üzere siyasi parti ayrımı yapmaksızın eski ve mevcut tüm milletvekillerine, şehrin tüm idarecilerine ve ileri gelenlerine hassasiyetleri ve kıymetli destekleri için teşekkür ediyorum.
      Trabzonspor’un şanlı mazisini dolduran gurur sayfalarına yenilerini eklemek için elimizden gelenin de fazlasını yapabilmek gayreti ve anlayışı içerisinde görev yaptığımız zaman zarfında; bana bu fırsatı sunan başta Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu ve yönetimine, teknik kadromuzdaki arkadaşlarıma, kulüp personeline, bu şehrin değerleri adına forma ve arma aşkıyla yüreğini ortaya koyan, gözümün değdiği, terimi harman ettiğim, bugün başka takımlarda olsalar bile yüreklerinin Trabzonspor ile birlikte attığını bildiğim tüm oyuncularıma teşekkür ederim.
      Yağmur, kar, fırtına demeden; gerekirse cebindeki son harçlığı harcayarak gerek iç sahada gerekse deplasmanda yanımızda olan, antrenman sahasında yahut tribünde hatta sosyal hayatın içerisinde bulunduğumuz en ufak zaman diliminde bile açık ya da zımni desteklerini yakinen müşahede ettiğim büyük Trabzonspor taraftarına gelince…Aralık ayının sonunda ve yılın en soğuk günlerinden birinde, gecenin karanlığında tesislere akın ederek, Trabzonspor taraftarlığının sportif başarının değil bir değerin, bir anlayışın, bir duruşun tezahürü olduğu gerçeğini geçmişte olduğu gibi bugün de tüm dünyaya göstererek belki de hak etmediğim bir gururu şahsıma yaşattıklarını ifade etmem gerekir. Dün gece evde eşini, çocuğunu bırakıp soğuğa aldırmadan orada bulunan ablalarımın, ağabeylerimin ve kardeşlerimin yüreklerinden kopan samimi desteğini bir ömür boyu yüreğimde yaşatacağımı bilmelerini isterim.
      Kayserispor maçının akabinde Yönetim Kurulu tarafından teknik direktörlük görevimin sona erdirildiğine dair alınan karar, tarafıma tebliğ edilmiş ve bu durum tarafımdan anlayışla karşılanmıştır. Geldiğimiz bu noktada hadiselerin tafsilatını tartışmanın, gönül verdiğimiz Trabzonspor camiasına zarar vereceği kanaatindeyim. Meslek ahlakı anlayışım gereği bugün “Ünal Karaman”a düşen “İsmail tevekkülü ve teslimiyeti”dir. Şartlar ne olursa olsun bize yakışanı yapmak boynumuzun borcudur. Bahtiyar Vahapzade’nin dediği gibi,
      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, Onun yaşamağı yanmağındadır…”
      Saygılarımla, Ünal KARAMAN"

Yorum

• Bu basın mensuplarının önünde açıklama yapmak ne demek sizin başkan ve teknik direktör olarak karşılıklı konuşabileceğiniz bir yeriniz mi yoktu.Olan taraftara Oluyor her seneye devredilen umutlara oluyor. Sabır sabır sabırda YORULUYOR.
        TRABZONSPOR
        Mustafa Kemal ATATÜRK
        NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
        ŞAMPİYON

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yanlız Ünal Karaman Tv'de dedikleri gibi kendi kendini yaktı. O satılmış gazetecinin tuzağına düşmeyecekti. Bir anda boşluğa düştü. O lafı demeyecekti.
          Bosluga bile düsse, ayrilma sebebi degil bence.Neticede koca koca adamlar, cocuk degiller ya.

Yorum

• Ünal hoca da başkan da kendi açısından haklı. Böyle olması gerekiyormuş demek ki. Artık önümüze bakmalıyız. Şu dedikodu işlerini bir kenara bırakıp akıllı hareket edelim. Kulübün menfaati her şeyin üstünde, bunu unutmayalım.

Yorum

• Tarihi bir hatayı yapan başkandır ve bu taraftara YALAN söylemiştir. Kendi gitmek istedi dedi. Kendi gitmek isteyen adama tazminat niye veriyorsun. Rezilsiniz, yalan düzeniniz batsın.

Yorum

• Tüm traftarlardan şu soruyu kensine sormasını istiyırum ben. Son 1.5 yılda neredeyse batacaj bu kulubü şuanki noktaya getiren ana kişi kimdir. A:A.Ağaoğlu b:yönrtimdeki diper hearhangi bir isim c:ünal karaman d:sosa e:sosa harici başka bir futbolcu f:berat albayrak g:albayrak harici başka bir siyasetçi h:traftar. Bnm cevabım açık ara Başkandır. Diper şıklar da belirli oranlarda katkı sağlamıştır. (normal bir trabzonsporda ünal karaman malatya maçı sonrası gönderilirdi. Son gelinen noktada ayrılık elzem oldu bnce ilerisi için ışık görülemedi)

Yorum

• Vekil Muhammed Balta nin tweet ini şimdi gördüm. Beğenenler arasında yönetici de var.

Anlaşılan gerçekten siyasi dokunuş olmuş gerçekten. Bakanımızın başkanvekilliği ni yapıyor sanırım Muhammed Balta.

Kısacası başkanida yiyecekler görürsünüz.

Yorum

• Ağaoğlu'nun Ünal Hoca görevi bırakmak istediğini söyledi açıklaması üzerine Ünal Hoca'nın da yönetim görevime son verdi söylemi birbiriyle çelişiyor. Ancak önceki sayfalarda tartışıldığı gibi görevi bırakan hocaya çalışmadığı dönemin maaşı ödenmez. Bu yüzden Ağaoğlu'nun doğruları tam olarak söylemediği aşikar. Ünal Hoca'nın yaşadığı durumu birebir Mustafa Reşit Akçay yaşadı. Adama istifa etti demişlerdi oysa Hacıosmanoğlu kendisini görevden almıştı...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adam gelmiş hala takım savunması yaptırabilen bir hoca alınsın diyor. :ddddddddd Cidden ruh hastası bunlar ya. Ben foruma ara veriyorum bu kadar da olmaz insanda azıcık bi zeka emaresi olur yani futboldan anlamıyo olabilirsin ama takımın hocası basın toplantısı yapıp açıklamış 2x2=4 kadar net bir şekilde neden takımın savunma yapamadığını hala ısrarla aynı şeyi yazıyor.
                      Takımı sene başından beri transferde dahil ona göre hazırlarsın. Veya kim ona tüm atak oyuncularını aynı anda oynat dedi. Takım savunmaması yapamamın nedeni ne çok maç yapmak. Ne sakat oyuncu. Ne de başka birşeydir. Bunu becerememektir başka da birşey değil. Lütfen cevap yazarken kibar olalım. Futbol bilgisi sizin tekelinizde değil)

Yorum

• Başkan yine yalan söylemiş. Hâlâ helal olsun diyen var.

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tarihi bir hatayı yapan başkandır ve bu taraftara YALAN söylemiştir. Kendi gitmek istedi dedi. Kendi gitmek isteyen adama tazminat niye veriyorsun. Rezilsiniz, yalan düzeniniz batsın.
                          Başkanı tamamen dinledim söylemlerinden bunumu anladınız başkanın demek istediği gitmeyi kafaya koymuştu öyleki o açıklamaları yaptı medya önünde lafına getirdi.

Yorum

• Hesap vermem, boğazına takılırım, sırtımızı dayayamayacak mıyız?

Bu ifadeler zaten ben gidiyorum yolcu et beni demek.
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Boş sözleşmeye imza atan hocayı kovmak he. Gerçekten müthişsiniz bu rezil yönetim bir saniye o koltukta oturmamalı bu saatten sonra.

Yorum

• Birileri yalan söylüyor demiştim haklı çıktım . Tabi ki başkan yalan söylemiş , istifa eden bir adamin geriye kalan alacaklarıni hesabına yatiramassin ama gönderdiğin adamın alacaklarini yatirirsin . Hadi bakalim inşallah Şota falan gelirde bir daha maç falan izlemem
                                Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X