Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz;[URL="tel:1921570502" tarafından gönderildi
    1921570502[/URL]]İstanbul'a gidecek diye 34 yaşına gelmiş oyuncuya 3milyon euro + bonuslar mı verilecek?

Biraz izan ile beklentinizi ayarlayın.

İki tarafın beklentileri arasında çok büyük fark varsa ne yapacağız? Oyuncu 5 milyon dese 5 milyon mu vereceğiz?

Eğer 3-3,5 milyon veren varsa gitsin İstanbul'a.
    Her İstanbul ile tehdit edene para saçacaksak güzel yol açılmış olur oyunculara.

Yarın Bakasetas, öbür gün Hamsik...
    Herkes İstanbul ile tehdit etsin takımı!!!

Durumu Mehmet Ekici, Filip Novak ve Jose Sosadan farksız olur.

Kayıp olur gider. Kendi bileceği iş!

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tony'yi sevmeyen, takıma katkısını inkar eden yoktur.

Bu yaştaki oyuncu maksimum mevcut kontratıyla devam eder, hatta indirim yapılması bile beklenir. Bu paralar doğruysa Allah yönetime kolaylık versin. Zor bir karar.
      Aksine bu rakamlar gerçekse yönetimin karar vermesi oldukça kolay olacaktır. Bu eleman ya sayı saymayı bilmiyor ya dayak yememiş

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• Hepimiz ayni dusunuyoruz gitmesini kim ister ama dolasan rakamlar dogruysa o is zor olur, tabi kendisinin de fekadarlik yapmasi haricinde. Zaten yuksekten ucmasa 1 2 pazarlikla imzalar atilmisti.

Araplara mi gider, meneve mi gider artik. Ali Koc baskanim 3 istiyorsa 3.5 4 bile yapistirir temizinden, o da kaosun ve generallerin icinde kaybolur gider. Futbolda cok yasanan tasin yerinde agir olmasi durumu sekmez. Kendi bilir. Tabi bu durumda hoca ve yonetimin ne gibi hazirliklar yaptigi onemli.
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Waka'nın 3 milyon euro istediğini iddia eden kim?
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Waka'nın 3 milyon euro istediğini iddia eden kim?
            Yunus Emre Sel

Yorum

• Sörloth bile eski Sörloth değil. Türkiyeye geri dönse bile faydalı olamaz.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                istanbula mı gitsin?
                nereye isterse gitsin hiç önemi yok

Trabzonspor'un 3 milyon euro maaş verebilecek lüksü asla yok
                kendimize gelelim

yaşı artan oyuncuya fazla para vermek nedir?
                hem yaşı artacak hem de yüksek maaş alacak!!

istanbul'a giden ne hale geliyor görüyoruz!
                eskisi gibi değil artık

Yorum

• Ben düşünüyordum ki yönetim mevcut kontrattan yaşı gereği düşük tutmaya çalışıyor nwakaeme de 2 civarı istiyor. Bonussuz 3 demek bu kulübe ben gitmek istiyorum demektir. Yes ıki tarafta kalmaktan yana diyor ama nwakaeme fiyatta düşmüyorsa bu sen bana çık demektir. Bu da mümkün değil olmamalı da. Bu kulüp ödemede bugün problem yaşamıyorsa maaş sınırı yüzündendir. He nwakaeme son yıllarını daha çok para kazanarak geçirmek istiyordur saygı duyarım ama bu trabzonspordan beklenmemeli. Daha önceden çok duyduk şu giderse bi daha muadili bulunmaz diye böyle bir şey de yok. Bulmak yönetimin teknik heyetin gözlemci ekibinin işi. Bulamazlarsa başarı gelmez. Ama nwakaeme kalırsa da yaşını da düşünürsek verimli olacağının garantisini kimse veremez. Nwakaeme ile sözleşme imzalamayan bu şartlarda yani yönetime tek laf etmem. Ama önceki senelerdeki gibi gidenin yerine bir sürü öylesine topçu alınırsa da eleştiririm. İkisi başka şey çünkü.
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• nereye gittiğinin önemi var .en değerli oyuncumuz.yerine koyamassan bedavaya gitmesi zaten içler acısı olur benden söylemesi.
                    İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nereye isterse gitsin hiç önemi yok

Trabzonspor'un 3 milyon euro maaş verebilecek lüksü asla yok
                    kendimize gelelim

yaşı artan oyuncuya fazla para vermek nedir?
                    hem yaşı artacak hem de yüksek maaş alacak!!

istanbul'a giden ne hale geliyor görüyoruz!
                    eskisi gibi değil artık
                    bu performansa verirsin ama şöyle maaş olarak vermessin imza parası verirsin.bu ayrı konu.yunus emre sel imza parasını söylüyordur belki.ama şunu unutma taraftarın tepkisinden çekinen yönetim bazı rakamları şişerebilir.sonuç olarak ben böyle oyuncunun bedavaya gitmesini istemezdim.giderse bizim salaklığımız.maaş dengesi önemli.ancak şampiyonluğa oynayan takım başarı istiyorsa maaşları da artar.ancak wakayeme tarzı adam bulup öyle göze alırsın bazı şeyleri ..sorlothu gönder ama forvetsiz kal.aynı şey olacak.sorlottan para kazandık aynı şekilde bu da öyle.yaşı ne olursa olsun son senelerini bizde geçirip jubilesini yapar wakayeme.34 yaşında dediğin adam sana maç kazandırıyor
                    İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İstanbul'a gidecek diye 34 yaşına gelmiş oyuncuya 3milyon euro + bonuslar mı verilecek?

Biraz izan ile beklentinizi ayarlayın.

İki tarafın beklentileri arasında çok büyük fark varsa ne yapacağız? Oyuncu 5 milyon dese 5 milyon mu vereceğiz?

Eğer 3-3,5 milyon veren varsa gitsin İstanbul'a.
                    Her İstanbul ile tehdit edene para saçacaksak güzel yol açılmış olur oyunculara.

Yarın Bakasetas, öbür gün Hamsik...
                    Herkes İstanbul ile tehdit etsin takımı!!!
                    En son erenslash tarafından düzenlendi; 10.12.2021, 00:14.
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• wakame ile performansa dayalı sözleşme yapılsın. o zaman hakederse 3 te alır 4 te alır 5te alır. performansa dayalı sözleşme hayat kurtarır 2 taraf içinde hayırlısı bu . ha garanti ücret şunu istiyorum derse bir an önce önümüzdeki yıl için arayış başlasın.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nereye gittiğinin önemi var .en değerli oyuncumuz.yerine koyamassan bedavaya gitmesi zaten içler acısı olur benden söylemesi.

bu performansa verirsin ama şöyle maaş olarak vermessin imza parası verirsin.bu ayrı konu.yunus emre sel imza parasını söylüyordur belki.ama şunu unutma taraftarın tepkisinden çekinen yönetim bazı rakamları şişerebilir.sonuç olarak ben böyle oyuncunun bedavaya gitmesini istemezdim.giderse bizim salaklığımız.maaş dengesi önemli.ancak şampiyonluğa oynayan takım başarı istiyorsa maaşları da artar.ancak wakayeme tarzı adam bulup öyle göze alırsın bazı şeyleri ..sorlothu gönder ama forvetsiz kal.aynı şey olacak.sorlottan para kazandık aynı şekilde bu da öyle.yaşı ne olursa olsun son senelerini bizde geçirip jubilesini yapar wakayeme.34 yaşında dediğin adam sana maç kazandırıyor
                        Takım maaşları yükseltti zaten.
                        1,5 milyondan 2,2 milyona çıkardı.
                        Başarı odaklı maaş artışı 1,5 milyondan performans primleri ile 3,5 milyona olmaz.
                        Gelirine %100 den fazla maaş artışı talep etmek, ben gitmek istiyorum demektir.

Aynen verdiğin örnekteki gibi, Sörloth.

Bu tür talepler, gitmek istemenin göstergesidir.
                        Ben gideceğim diyen adama fuzuli yere para şovu yapılmaz.
                        Yarın her oyuncuda benzer şeyler yaşarsın.

Barcelona, maddi yapısına uymadığı için Messi'yi gönderdi.
                        Başka çaresi yoktu.
                        Senin de yok.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada bonuslar hariç 3 milyon euro istiyor Nwakaeme...
                          Bonuslarla 3,5 a dayanacak.

Asla bu fiyatlara anlaşılmamalı.

Marek Hamsik'in herşey dahil 2,2 milyona oynadığı yerde, aynı yaşta 3,5 milyon istenmez.

Asla.....
                          Biz alıştık tabi böyle kaliteli adamları izlemeye. Her alacağımız böyle olacakmış, takıma cuk diye oturacakmış sanıyoruz galiba.

Kişi bazında baktığında evet çok. Çok da bazen iç transfer dış transferden daha önemli. 3 Milyon olmasa da, Afobelere, Diabatelere, Steven Plazalara, Messiasa para verdik de ne oldu ? Çöpe attık değil mi ?

Hadi bak, baker, flavio, amiriyi, koita, hatta gervinho yu vs saymıyorum bile. Genel manada başarılı transferler yapsak da ya tutarsa diye alıp çöpe attığımız paralar ortada. Bu kulübün acil şampiyon olması lazım ve önünde 96 ve 2010 dan bile büyük bir fırsat var. Sen koita gibi adama o paraları ver, gervinho ya ver. Nwakaeme gelen teklifler ve performansı üzerinden kendine fiyat biçince ASLA de.

Bu hesapların yapılacağı yıl bu yıl değil. Evet yanlış transferlerden ve yüksek ücretlerden çok çektik ama o yıl bu yıl değil.

30 Yıldır birşekilde para harcıyor, karşılığını alamıyor ve çöpe atıyoruz. Ben 36 yaşındayım. Paradan geçtim. Şampiyonluk görmedim. Yeni jenerasyonu söylemiyorum bile. Gerekirse el altından bile verilmeli. Şuan pintilik yapılacak zaman değil. Hiçbirşey yapamıyorsan ŞAMPİYONLUK şartı ile teklifi kabul et. En son 84 yılında şampiyon olmuş bir kulüp bunu bile yapamıyorsa benim için olay çingeneliktir.

36 yıllık hayatımda, ülkemizde, dünyada olmaz denen her şey oldu. Bi trabzonspor şampiyon olamadı. Bizim ve yeni gelen jenerasyon için o şampiyonluğun bedelinin olduğunu düşünmüyorum.
                          En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 11.12.2021, 12:03.

Yorum

• Nwakameni seneye bizde olup olmayacagi hic umrumda degil. Benim umrumda olan nwakaeminin ikinci yari tam performans vermesini nasil saglayacagiz.
                            Bu riskten dolayi bundan sonra ana oyunculardan sozlesmesini uzatmayan tum oyuncular son senesine girilmeden kesinlikle satilmalidir.
                            Son 6 aya sozlesme birakilmaz, hele de sampiyonluga oynarken. Cok buyuk amatorluk.
                            Bjk abubakar olayi yuzunden neredeyse sqmpiyonlugu kaciriyordu.
                            Biz bu hatayi 2010 da selcuk inanda, 2020de soso ve novakda yaptik akillanmadik. 2021 de de ayni hatayi nwakamede yapiyoruz. Insallah sonu diger 2 sezon gibi olmaz.
                            Yoksa cok sevdigim ve basarili buldugum A.Agaoglu pek iyi hatirlanmaz, sadri sener gibi olur sonu.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz alıştık tabi böyle kaliteli adamları izlemeye. Her alacağımız böyle olacakmış, takıma cuk diye oturacakmış sanıyoruz galiba.

Kişi bazında baktığında evet çok. Çok da bazen iç transfer dış transferden daha önemli. 3 Milyon olmasa da, Afobelere, Diabatelere, Steven Plazalara, Messiasa para verdik de ne oldu ? Çöpe attık değil mi ?

Hadi bak, baker, flavio, amiriyi, koita, hatta gervinho yu vs saymıyorum bile. Genel manada başarılı transferler yapsak da ya tutarsa diye alıp çöpe attığımız paralar ortada. Bu kulübün acil şampiyon olması lazım ve önünde 96 ve 2010 dan bile büyük bir fırsat var. Sen koita gibi adama o paraları ver, gervinho ya ver. Nwakaeme gelen teklifler ve performansı üzerinden kendine fiyat biçince ASLA de.

Bu hesapların yapılacağı yıl bu yıl değil. Evet yanlış transferlerden ve yüksek ücretlerden çok çektik ama o yıl bu yıl değil.

30 Yıldır birşekilde para harcıyor, karşılığını alamıyor ve çöpe atıyoruz. Ben 36 yaşındayım. Paradan geçtim. Şampiyonluk görmedim. Yeni jenerasyonu söylemiyorum bile. Gerekirse el altından bile verilmeli. Şuan pintilik yapılacak zaman değil. Hiçbirşey yapamıyorsan ŞAMPİYONLUK şartı ile teklifi kabul et. En son 84 yılında şampiyon olmuş bir kulüp bunu bile yapamıyorsa benim için olay çingeneliktir.

36 yıllık hayatımda, ülkemizde, dünyada olmaz denen her şey oldu. Bi trabzonspor şampiyon olamadı. Bizim ve yeni gelen jenerasyon için o şampiyonluğun bedelinin olduğunu düşünmüyorum.
                              Hiçbir takım %100 transfer başarısı yakalayamaz.
                              Mevcut yönetim bu konuda 3 yılın 2 sinde başarılı, birinde başarısız oldu.
                              Hangi yüzde ile transfer başarısı olduğuna bakarak, başarısız transferlerden kaynaklanan masrafları bir takım oyunculara dağıtmak gibi örneğini hiçbir kulüpte de şirkette de göremeyeceğiniz uygulamalar yoktur.

2 tane kötü transfer yaptım, o transferlerin parasını Wakame ye vereyim.
                              Maşallah.
                              Aynı mantıkla Sosa ve Novak'a da yağdıralım deniyordu.

Bunun ne mantığı var, ne de başarılı olmuş bir örneği var.
                              Hele bu kadar sıkıntılı ekonomik şartlarda 3-3,5 milyon Euro bir oyuncuya verilmez.
                              Tekrar ediyorum, asla...

Altını boşuna doldurmaya çalışmayın.

Bu saçma talebin altı dolmaz.

Varsa 3,5 milyon veren gidebilir.

Bu sene hakkı ile işini yapsın, uğurlarız talepleri değişmez ise.
                              Yola gelir ise baş üstünde yeri var.
                              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 11.12.2021, 13:50.

Yorum

• Al bak başkan bugün ki maç umarım ders olur. Saçma sapan transferlerle 20 puanlık fark bile kapanır.

Direkt üst düzey kaliteli oyuncu lazım bize.

Hiç macera aramaya gerek yok.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X