Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayrıca mottom şudur

avrupa kupalarından ne kadar az puan alırsak inş 2 seneye kalmaz direkt cl takım takılmaz

kimse de havadan 30-40 milyon euro alamaz ve borçlarını çevirmezler

biz 4-5 sene avrupa liginde gruplara kalalım arada 4-5 oyuncu satışı yaparsak 4-5 sene de 150 milyon euro civarındaki para borçları süpürür

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ayrıca mottom şudur

avrupa kupalarından ne kadar az puan alırsak inş 2 seneye kalmaz direkt cl takım takılmaz

kimse de havadan 30-40 milyon euro alamaz ve borçlarını çevirmezler

biz 4-5 sene avrupa liginde gruplara kalalım arada 4-5 oyuncu satışı yaparsak 4-5 sene de 150 milyon euro civarındaki para borçları süpürür
      Şampiyonlar ligine doğrudan katilamazsak şampiyonluk ziraat Türkiye kupasına döner. Kim takar süper lig şampiyonluğunu ben şahsen şampiyonlar ligi için şampiyonluk istiyorum.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• https://youtu.be/0cJc8cooYps
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şampiyonlar ligine doğrudan katilamazsak şampiyonluk ziraat Türkiye kupasına döner. Kim takar süper lig şampiyonluğunu ben şahsen şampiyonlar ligi için şampiyonluk istiyorum.
          Abi geçin o işleri

dinamo zagreb kadar bile başarın yok.
          50 yıllık kulüp olarak herhangi bir avrupa başarımız yok cl gruptan çıkmak hariç

avrupa liginde yarı final final yap bunlar da önemli şeyler

Yorum

• Dün akşamki talimat değişikliği sonrası işin rengi değişit.büyük olasılıkla 3 istanbul klubü de ttansfer yapamayacaktı. Hatta puan silme cezası bile alan çıkabilirdi. Rahat rahat transfer yapsınlar diye talimat değişti. Biz harfiyen uymaya çalışıyoruz. Klıcı çektik tffye. Tabi onlar da bize karşı doğramanın dozajını arttıracaklar. Yine kaos çımsın istiyorlar. Bakalım hayırlısı.

Yorum

• fb'yi sampiyon yapacaklar amaç bu.
              Bu adi düzeni yikamayacagiz malesef.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Başkan bu işin peşini bırakmaz kolay kolay. Daha önce de bu konuyla ilgili açıklamaları vardı. En kötü Avrupa'dan ceza falan alırlar belki. Haksız rekabete alışkınız zaten de gözümüze sokmayın be birader.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Baskan en kotu avrupadan ceza aldirir diyenler daha once şikebahcenin uefa ve casi nasil baglayip hukugu ayaklar altina aldirdiklarini unutuyorlar galiba..kural degismese ne şikebahce ne kargalar transfer yapamayacaklari gibi puan silme uygulanacakdi bunun onune gecildi birkez daha..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Agaoglu iyi niyetli olabilir ama ülkede her gidisati belirleyen sey Erdogan'in iki dudagidir. Ilimli dikta rejimleri böyledir iste. Erdogan, Agaoglu'nu arayipta suyu bulandirma dedigi an bizim mücadelemizde orada noktalanir. Rahmetli Erbakan, her bahar bir cicekle baslar derdi ama memlekette toprakta birakmadilar. Bosuna bagiriyo bizimkiler. Bos isler.
                    En son Anıl C tarafından düzenlendi; 10.12.2019, 22:08.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Bunlar az o. çocuğu değil, öyle böyle değil hem de fena o. çocukları.

Yorum

• Oyle bir durumdayiz ki fb baskani canli yayinda ben şike yaptim desin yine ceza almazlar.
                        Tahkime gitsek ne fayda.

Yorum

• başkan yanlış yapıyor ağam paşam diyip işine bakacak sonra hakemler doğruyor bizi. hatta kulis oluşturacak lobi yapacak gerekirse para verecek hakkımızı yedirmeyecek ama zıtlaşma iyi değil.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• E şimdi bu adamlar transferleri yapsalar, transferin son günü bankalar birliği ile yapılandırsalar borçları her türlü yine işlerini görürler.

İyice diktatör filmine döndü ülke. Yarışta biraz avantaj sağlayacak olanı al aşağı etmek için her şeyi yapıyorlar.
                            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Bu sene şampiyonlupun anahtarı lig sonuna kadar enaz 4 takımın potada olması. Son 4 hafta öne geçsek yeter. Yeterki fb. Bjk. Gs ile teke tek kalmayalım. Her türlü alavere ile yerler bizi.

Yorum

• Futbol Türkiye'de her zaman gündemin ilk siralarinda yer almistir. Terörü, verilen sehitleri, darbeleri, ekonomik krizleri, yolsuzluklari dahi futbol fanatizmi askina insanimiz görmez. O yüzden hükümette bu 3 istanbul kulübünü her zaman desteklemis, ekonomik olarak her zaman arkalarinda durmustur. Cünkü dedigim gibi bu kulüpleri cani gibi seven milyonlarca insan var. Bu kulüpler basarili oldukca mevcut hükümete hareket etme imkani saglamaktadir. Ancak bu durum malesef ülkemizde genel bir siyasi arac olsa da simdiki siyasi düzende Türk siyasetinde simdiye kadar görülmeyecek düzeyde hic birseyden cekinilmeyerek arsizca, göz göre göre sikeye, sikecilere sahip cikilmis, bu kulüplere yapilan hibeler cekinilmeden ulu orta yapilmistir ve yapilmaya devam etmektedir.
                                En son Anıl C tarafından düzenlendi; 11.12.2019, 23:09.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X