Başkanın yerinde olsam tek kelime etmez, cevabı şehre bırakırdım. Şehir sineye çekiyorsa başkan tek başına ne yapsın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Başkan boş yapma icraat görelim artık yeter!
Yenilen hakların hesabını sor!
Maçtan önce belli yapılmak istenen bu atamalarla çık konuşsana, herkesçe gs.li olduğu bariz şekilde bilinen biri verilmiş maçına sesin çıkmıyor, iş işten geçtikten sonra konuşsan ne olur konuşmasan ne olur aynı terane devam!En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 10.02.2019, 22:34.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Ağaoğlu'nun söylemleri yerindeydi fakat Çanakkale kıyaslamasını ben de doğru bulmadım. Niyetinin farklı olduğu kesin fakat bu tarz söylemler ister istemez antipati toplayabiliyor. Ha diğer taraftan milyar dolar dönen dünyanın dengesini değiştiren bir olguya, sadece oyun diyerek işin içinden çıkmaya çalışanlar da komik oluyorlar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
baskan kusura bakma sen ve hoca bjk maçi sonrasi senol günes kirilmasin diye sustunuz ya, orada biçip batirdiniz, net...
bu aksam konusmasan daha iyiydi, senol için bjkye sus, siyâsetten korkup basak sonrasi sus, bu aksam konusmaya basla,,, yok öyle yagma arkadas...
senol yalakaliginizin içine tüküreyim.... bjknin basinda o olmasaydi, o maç sonrasi ortaligi ayaga kaldirir, basak rezilliginin önüne geçer, bu aksam da kiyma olmazdik.... aksini iddia eden fuzuli afkuruyordurEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 11.02.2019, 02:26.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda defalarca yazdım ahmet ağaoğlu yönetimi gördüğüm en pasif en kabiliyetsiz en becerizksiz yönetimlerden biridir diye
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGordugun en becerikli ve kabiliyetli yönetin hangisiydi ?
Yorum
-
Ben başkanın yerinde olsam, yıllık 1 milyon avrodan fazla kazanan oyuncularla yollarımızı ayıracağımızı açıklar, bu kirli düzen biz ne yaparsak yapalım hak ettiğimiz şampiyonluklardan bizi uzak tutuyor, biz artık bu tiyatro için heyecanlanan taraf olmayacağız. Tek amacımız küme düşmeden genç oyuncu yetiştiren ve bu oyuncuları sadece yurt dışına satan bir klüp olmak. Bu kirli düzen değişirse, bu kirli düzendeki kirli aktörler, kirli tetikçiler değişirse biz de farklı hedefler koyarız demektir.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Herkesin ortak değerlerinden argüman üretme çabasına hiçbir zaman saygı duymadım. Eleştiri dediğin şey zeka içermeli. Son zamanların en saçma açıklamalarından biriydi kanımca. Hiç ama hiç yakıştıramadım.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Başkan açık bir şekilde Türk futbolunda da benzer şekilde egemen güçler/emperyal güçler var ve gençleri katlediyorlar demek istedi aslında. Çanakkale örneği abartılı ve yakışıksız oldu. Rakip camia zaten hemen bunu kullanmaya başladı. Algı oluşturup maçın üstünü örtecek ve başkana ceza aldıracaklardır eminim. Başkan çok sinirli ve üzgün olmasının acısıyla böyle konuştu çok açık kendisine kızamıyorum ama yönetici olmak sorumluluk getirir. Sakinleştiğinde olayı açıklamasını istiyorum sadece. Ateşli bir şekilde açıklama yapmayıp beklemeliydi daha dikkatli olmalı.
Burda asıp kesen arladaşlara da bir çift sözüm var:
Iho hakemleri odaya kitledi
Iho hakemi aradı
Salih dursun olayı sonrası Usta asıp kesti
Deniz ateş bitnel düdük astı
Taraftarımız hakem dövdü.
Hakemlerin tavrı federasyonun tavrı yapılan hatalar değişti mi azaldı mı? Bir çare oldu mu? Olmadı. Olsaydı bugün böyle olmazdı zaten. Türk futbolu bu arkadaşlar. Hakemiyle şikesiyle mafyasıyla patronuyla zenginiyle siyastiyle bir bok çukuru. Bize karşı tavırları belli yapacak daha elit zevklerimiz imkanlarımız olmadığından biz de çukura bakıp zaman geçiriyoruz işte işin özeti bu.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 11.02.2019, 00:15."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İcraat yapacak durumu şöyle olabilir.
Trabzon kentini ayaklandırarak TFF-MHK'ya karşı organize bir tepkiye dönüştürmek sanırım muhtemel değil.
Yıldırım Demirören ana akım medya'ya sahip olduktan, kızını Kalyonculara vererek iktidar ile dostluk kazandığından.
TS'nin gözdağı verme, yaptırım imkanı kalmadı.
Demirören istediği gibi at koşturabilir, istediğini elinde oynatabilir.
6 aylık dönemde mali tabloyu iyi toparladığı, gelirleri artırdığı ve zararı azaltığı gözüküyor.
Diğer 6 aylık tabloda daha olumlu bir görüntü verebiliriz.
Yalnız tribün gelirimiz inanılmaz az hele ki loca'yı işadamlarına, bankalara, kurumlara satarak minumum 15 ME'luk tulum çıkarılmalı
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGordugun en becerikli ve kabiliyetli yönetin hangisiydi ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum