Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    NorthernLighTS #EvdeKalBahçeli ev <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@north<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->eLighTS
    ·
    3d
    Ahmet Ağaoğlu, Eddie Newton ile yola devam etme kararı aldı. (A Spor / Yunus Emre Sel)
    akıllı olan bilirki başarınn anahtarı istikrarda dır

değişim sancılıdır

ama takım emreleri iyi durumdadır

hakemleri vs yi görmezden gelenler de bu kararın getirdiği olumlu sonuçlara sevineceklerdir düşüncesindeyim

rahatladım açıkçası

başka hoca şu an için hata olurdu...
    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
    RİLKE

Yorum

• İlk olarak Digi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Doğru bekleyelim, alıştık zaten her Maçta yenilmeye...Lig sonu bakarsın Küme düşmede kalkar, bizde kurtulmuş oluruz...!
      Basında ismi çıkan hocalardan çoğundan iyidir Newton.
      Bir anda iyi sonuç bekleyen gitsin dünya yıldızı takımları tutsun. Sabretmediğimiz sürece hezimetler devam eder.
      Yeni hoca gelse ne olacak sanki ? Sihirli değnek ile takıma maçları mı kazandıracak ?

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        katılıyorum

doğru yaklaşım budur
        Yeni hoca isteyenler, 3 maç kaybetsek onu da göndermeye çalışacak.
        Newton ile yola devam.
        Bir kere de sabredelim
        Adam daha takımla oyuncularla yeni yeni kaynaşmaya başladı.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          NorthernLighTS #EvdeKalBahçeli ev <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@north<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->eLighTS
          ·
          3d
          Ahmet Ağaoğlu, Eddie Newton ile yola devam etme kararı aldı. (A Spor / Yunus Emre Sel)
          Doğru karar ama yetmez.
          Başkan çıkıp her puan kaybından sonra Teknik Direktör haberlerinin önünü kesmesi gerekiyor.
          Bu takımın hocasını sezon başında Newton seçtiyseniz bırakalım da adam işini yapsın.
          Bir anda hiçbir şey olmuyor.
          Lütfen.

Yorum

• ben yeni hoca istemiyorum çünkü biliyorumki newton giderse gelecek hoca modeli belli sadi tekelipğlu-giray bulak-hami-mustafa reşit akçay ve bunlar gibi bir çapsız gelecektir ahmet ağaoğlu bu takıma ne zaman donanımlı billurlu bir hoca getirdi bunlar hoca değil kukla istiyorlar yoksa ahmet ağaoğlu nasıl at koşturacak

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fırat şerefszi biyerlerine kına yaksın..
              adiii herif bilerek verdi penaltıyı bide gösteri yapıyo sumudicaya kart falan..

7 puanımız olsa psikolojik olarak bu kadar yıkım yaşamıyacaktı kulüp..
              adii ..kansız..öyle penaltımı olur lann..
              ne kadar adii bi düzendeyiz ki bırak gündem olmayı bahseden bile yok..
              ........
              bütün bu bozuk düzeni bildiğim için başkana çok kızıyorum..
              aptal değil gerizekalı olsan şu duruma düşeceğini görürsün..
              sosa-novak uzat devam et..hadi olmadı daha iyisini al..
              şörlot olayı normal orda hata yok..
              ...........
              her şeye rağmen başkan tabiki devam etmeli..hocada..

yalnız başkan kendisine bu aptalca akılları veren kimse onu devre dışı bırakmalı..
              scout sascoutu kovsun..yöneticiyse yöneticiyi kovsun..kovmuyorsa bile devre dışı bıraksın..

bu scoutçular transferden primmi alıyor ne yapıyor..
              sürekli garip garip isimleri kulübe aldırıyor..yok plaza..yok anıl başaran..yok mesias..

.................
              son soru halilaziz 61 hocam bu kadar yazıyosunuz ..bizde öyle de sizi duyan varmı ..

bu soruyu herkese soruyorum..
              bmn yetkilileri dahil buradaki fikirler bi işe yarıyormu..
              bu fikirler kulübe gidiyormu..

ben hiç kulübe bi etkisi olduğunu görmedim..
              Fikirler tabi külübe gitmiyor

Dertleşiyoruz burada işte, burada olmasa çok fazla futbol hakkında muhabbet edecebilecegimiz ortam yok
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• şu kulübün kapısından bir daha hami, şota, sadi, samet, mustafa reşit akçay, giray bulak, hüseyin çimşir gibi tipler geçmemeli. iyice 3.sınıf anadolu takımı çiftliğine çevirdiler.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• AKliselim bir kac arkadas newton ile yols devam edilmesi gerektigini yazmaya, dillendirmeye baslamis. bu beni taraftar olarak mutlu ediyor. Kaldi ki baskan da anladigim okudugum kadariyla nevton ile devam eetmek istiyor. aciklamayi da sanirim yarin ki mactan sonra yapacak. sayet galip gelirsek ve gecen hafta oynanan oyundan daha iyisini yapabilirsek zaten isler yavas yavas yoluna girecektir.

Yorum

• akşam açtım aspor m yılmaz var newton gitmiş avcı gelmiş konuşuluyor

buraya baktım yok bu gün açtım hep fb hep fb bütün öğleden sonra kapattım tabi master şef izlerim daha iyi

kendi ayaklarına sıkmaya ediyorlar

etsinler bakalım
                    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                    RİLKE

Yorum

• 1 galibiyet ile hiçbir şey düzelmiyor

1 mağlubiyet ile hiçbir şey yerle bir olmuyor.

Bunu anlamamız gerekiyor.
                      Yarın puan kaybı olabilir biz oyuna bakmalıyız.
                      Ve Newton'a sürekli gidecek muamelesi yapılırsa bu adam kendini nasıl takıma versin ?

İyi ve sağlıklı bir ortam lazım.
                      Karşılıklı güven ve sabır lazım.

Yorum

• Pandemi nedeniyle biz liderken ligi tescil edemezler fakat düşme potasında biraz daha kalırsa Trabzonspor bir alta göndermek için gün gibi fırsatı kullanmaktan asla geri durmaz, seni muhatap bile alıp karşına çıkmayan tff

Fener ile Alanya yer değişikliği yaptığı anda tehlike çanları başlar çalmaya
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hocamıza güveniyoruz açıklamasının sonu pek iyi olmuyor genelde...

Yorum

• Bu yönetimle artık Guardiola gelse aşı tutmaz.
                            Taraftarın enerjisi ve heyecanı kayboldu. Güveni bitti.
                            Yani ne kadar teknik direktör değişirse değişsin.
                            Samimi ve güvenilir yönetilmedikten sonra nafile.
                            Yıllar sonra kazanılan güveni,ruhu.. Herkese sempatik gelen,örnek gösterilecek bir takımı bir yılda mahvettiler. Gerçekten inanılır gibi değil. Belki komplo teorisi diyeceksiniz ama ben arkasında kötü kokular hissediyorum.
                            Özellikle yönetimin içindeki bazı isimlerin bilerek Trabzonsporu başarısızlığa sürüklediği düşünüyorum.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak ragnarok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1 galibiyet ile hiçbir şey düzelmiyor

1 mağlubiyet ile hiçbir şey yerle bir olmuyor.

Bunu anlamamız gerekiyor.
                              Yarın puan kaybı olabilir biz oyuna bakmalıyız.
                              Ve Newton'a sürekli gidecek muamelesi yapılırsa bu adam kendini nasıl takıma versin ?

İyi ve sağlıklı bir ortam lazım.
                              Karşılıklı güven ve sabır lazım.
                              Oyuna bakalım. İyi oynadığımızı mı düşünüyorsunuz?

Tek tek maç maç bakın isterseniz.

Oyunun iyi olsa zaten puanlar gelir. Bir iki kaza maçı dersin geçersin.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oyuna bakalım. İyi oynadığımızı mı düşünüyorsunuz?

Tek tek maç maç bakın isterseniz.

Oyunun iyi olsa zaten puanlar gelir. Bir iki kaza maçı dersin geçersin.
                                Takım kaç maç oynadı ?
                                Kaç maçta kendi AS kadrosuyla sahaya çıktı.
                                Bunları göz önüne almak gerekiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X