Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hani Sosa tamam Novak tamamdı..

Başkan bide psikolojik baskı yapıyor anlaşıldı , kabul ettiler falan diye..bıraksın bu işleri..

muhtemelen arada uçurum var..

adamlar oynuyor işte başkan adamların hakkını ver..Sosa cezalı olduğu maçta deplasmana gidip akreditasyon cezası alıyor..
    adamın formasının heryeri sırılsıklam..
    bazen stoperin olduğu yerde defans yapıyor bazende sağbekin olduğu yerde..
    bu adam trabzunun bir köyünde doğmuş değil..para için oynuyor..

ve istediği parayıda hakediyor..zaten herkese bu parayı verecek değilsin..
    bu adam lider..
    ve yokluğu kapatılamıyor..

zamanında aurello için 50bin doları vermedik..adam fbnin en iyi oyuncusu oldu..
    zamanında yusuf şimşeki antrenmana çıkaracak kadar anlaştık 50 bin az verecez diye adamı kaptırdık belkide bizim olacağımız şampiyonluk bjkye gitti..

bu kulüp şampiyon olursa yönetim sayesinde olacak..olamazsada yönetim yüzünden..
    Harfi harfine katiliyorum... hadi Sosa örnegini geçtim de son cümle çok dogru... tabi hocanin da payi olabilir olumlu ya da olumsuz anlamda ama transfer konusunda geregini yapip yapmamasi yönetimin + ya da - puan almasini saglar... yönetim dogrusunu yapsin topu hocaya ve topçulara atsin, yarim yamalak is yaptiklarinda taraftar da bölünüyor, kimisi yönetimi suçluyor kimisi "yok yönetim yapacagini yapti suç hocada" diyor... buna hepimiz dâhil...
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sayın Ağaoğlu eğer Trabzonspor'un başarısını dava edinmiş iseniz fb'nin şampiyonluğunu tanıyan o kişiyi kovarsınız. Yapmazsanız ondan bir farkınız yok derdim ama bu şehir dahi davasını sattı. Ağaoğlu'nun dahi umrunda değildir kendi yöneticisinin ettiği şu laflar.
      Düşünün ki yerin dibine sokulayacağı yerde normal bir habermiş gibi röportajı gazetede yayınlıyorlar.
      En son Anıl C tarafından düzenlendi; 15.12.2019, 22:39.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hani Sosa tamam Novak tamamdı..

Başkan bide psikolojik baskı yapıyor anlaşıldı , kabul ettiler falan diye..bıraksın bu işleri..

muhtemelen arada uçurum var..

adamlar oynuyor işte başkan adamların hakkını ver..Sosa cezalı olduğu maçta deplasmana gidip akreditasyon cezası alıyor..
        adamın formasının heryeri sırılsıklam..
        bazen stoperin olduğu yerde defans yapıyor bazende sağbekin olduğu yerde..
        bu adam trabzunun bir köyünde doğmuş değil..para için oynuyor..

ve istediği parayıda hakediyor..zaten herkese bu parayı verecek değilsin..
        bu adam lider..
        ve yokluğu kapatılamıyor..

zamanında aurello için 50bin doları vermedik..adam fbnin en iyi oyuncusu oldu..
        zamanında yusuf şimşeki antrenmana çıkaracak kadar anlaştık 50 bin az verecez diye adamı kaptırdık belkide bizim olacağımız şampiyonluk bjkye gitti..

bu kulüp şampiyon olursa yönetim sayesinde olacak..olamazsada yönetim yüzünden..
        Aynen. Sosa ile novak ne isterse verilmeli

Yorum

• striç, Ünal, vakayeme, sosa vs diyoruz ama hiçbiri değil

bizi şampiyonluk yapacak adam Ahmet Ağaoğlu

devre arası performansını özellikle merak ediyorum

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            striç, Ünal, vakayeme, sosa vs diyoruz ama hiçbiri değil

bizi şampiyonluk yapacak adam Ahmet Ağaoğlu

devre arası performansını özellikle merak ediyorum
            Aynen öyle. Meydanı görüyorsunuz, nasıl olsa bir şekilde herkesin önü açılıyor. En azından kendi limitimizi sınırlarına kadar kullanabiliriz devre arasında. Borçlar halloluyor bu ülkede öyle ya da böyle. Sportif başarı gelmedikten sonra , finalsal şampiyon olsan kupa vermeyecekler. Devre arası ne yapıp edip eksik ne varsa kapatılmalı.

Sağlam stoper,
            kanat forvet,
            solbek yedeği vs vs.

Yorum

• sosa ve novak'a tamam deyip ikisini birden kacirirsak yuzyilin fiyaskosu olur..su anda gese ve febenin acil olarak sol beke , keza istanbul takimlarinin alayinin sosa gibi bir adama ihtiyaclari var.bu adamlari yazin imza atmaya ikna etmeliydik..sayet uzatmiyorlarsa satip bonservis almaliydik.eylul ayinda 1 ay icerisinde ikisi imzalar diyen baskana selam olsun.umarim kacirmayiz.

Yorum

• Umarım Sadri Şener’in yaptığı hataya düşmez.

Yorum

• ben dedim uefa daki rotasyon olayı pahalıya mal olacak sene sonu türkiye kupası ve ligde başarı olmazsa bu günleri mumla ararlar.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Başkan çıkıp açıklasın topçuların parası mı verilmiyor, niye bu maçı almaya değil de vermeye oynadık? Biz de mi alicengiz işlere bulaştık?
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Başkanlığa aday olduğunda ne dediyse birebir uyguluyor. Şampiyonluk beklemeyin dedi. Üst sıralara oynayan takım olacağız dedi. Mali durumu düzeltsin yeterlidir. Adam gibi adamdır.

Yorum

• mali durum düzelmiş mi,yüzde kaç faiz ödüyoruz da mali tablo düzelmiş oluyor,ha evet yazıcıyı sattık,ordan gelen para olmasa bakalım mali tablo ne diyor*
                        Trabzonsporun iki şampiyonluğuna mal oldu.
                        Ünalını da al git bu makam senin gibi korkakların makamı değil.
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkanlığa aday olduğunda ne dediyse birebir uyguluyor. Şampiyonluk beklemeyin dedi. Üst sıralara oynayan takım olacağız dedi. Mali durumu düzeltsin yeterlidir. Adam gibi adamdır.
                          Sivas sampiyon olursa utanacak mı bir sorun adam gibi adama 26 puanla üst sıralara oynayan adama heralde senin 10 da 1 bütçenle yönetiliyorda sivas.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Takım 2 sezondur öne geçtiği halde en çok puan kaybeden takım. Takımda ruh yok, oyuncular ve en çok da ünal hoca TÜKENMİŞLİK SENDROMUNA girmiş sayın başkan...
                            SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sivas sampiyon olursa utanacak mı bir sorun adam gibi adama 26 puanla üst sıralara oynayan adama heralde senin 10 da 1 bütçenle yönetiliyorda sivas.
                              Sivasspor dan bir oyuncu al deseler almazsın. İlla Sturridge istersin. Rıza Çalımbay deseler taşı toprağı kerkersin. Sonra Ahmet Ağaoğlu'na sorular sormak istersin. Önce kendinize sorun bakalım bu soruyu.

Yorum

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sivasspor dan bir oyuncu al deseler almazsın. İlla Sturridge istersin. Rıza Çalımbay deseler taşı toprağı kerkersin. Sonra Ahmet Ağaoğlu'na sorular sormak istersin. Önce kendinize sorun bakalım bu soruyu.
                                Başkan işini layıkıyla yapıyor ama ben bugünkü maçın izahatı için hoca ve kaptanları yanıma çağırırdım

Bugün topçular niye oynamadı? Yorgunluk falan hikaye, biz de 1-2 ay çalıştıktan sonra işyerinde yorgunum diye çalışmayalım...

Ya paraları verilmiyor ya da bugün yenilmemiz gerekiyordu...

Bugün ekstra primle şampiyonluk coşkusuyla gümbür gümbür bir maç olacakken gelinen hale bak...
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X