Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Başkan çok büyük riske girdi. Umarım bu ayrılık süphesi ego veya söylenen sözler dedikodular üzerinden değil takımın oyunu üzerindendir ve bir plan vardır. Ama takım oyunu bu sene için çok kötü aslında. 4 büyük takımın 4üde kmtü orası ayrı ancak onlar 2.devre birşekilde toparlar hakemle lobiyle filan ancak bizim bazı sorunlarımız kronikleşti. An basitinden sturridge olmasa penaltı atamayavağız 2 yıldır. Her öne geçilen maç sonrası yenilen baskıya hiçbir çözüm bulunamadı. Ve rakip kim olursa olsun neredeyse her maç yenilen gole. Yeni bir hoca gelirse bu sorunlar devam edecek büyük olasılıkla ancak ünal hocayı severim birçok traftarımız gibi ancak bu sene diğer takımlar da bu kadar kötü olmasına rağmen hatta birçopunun üzerinde olmamaıza rağmen ünal hoca ile şampiyon olacağımıza inanan varmı gerçekten.Yorum
-
Yorum
-
aldığımız hiçbir ekstra maç olduğunu düşünmüyorum derbi üstünlüğümüz ortalama 4 senedir var Allaha şükürler olsun ki.Yorum
-
Maalesef yıllardır kriz anlarını yönetemiyoruz. Bir takım düşünün teknik direktörünün görevi bırakmasını ilk haber sitelerinden duyulan, binlerce taraftarının tesislere hareket etmesine rağmen hala açıklama yapmayan, internette dolaşan bin bir türlü fos habere sessiz kalan... Bunun gibi onlarca sebep sayılabilir bir takımın açıklama yapması için. Bu takım borsaya açık bir şirket, şimdi girin bakın kağıtlar ne kadar düştü. Bu kadar zor olmamalı, eğer taraftarın tepkisinden korkuyorsanız zaten yönetim olarak orada bulunmanızın bir sebebi yok.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
şu saatten sonra bize hoca olmak isteyen yerli hocanın iq'su 6 falandır.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYETYorum
-
Nereye kadar????Bu kadar posizyon veren gol yiyen takım dunyanın hic bir yerinde başarılı olamaz.Sivas muhteşem bir oyun mu oynuyor hayır ama 1 mücadele ediyor 2 oyunu geniş alanda oynamıyor hatlar arasında en ufak boşluk yok 3 Posizyon vermiyor.Bunların hangisini yapabiliyorsun hiçbirini.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Ünal Karaman'dan daha iyi bi teknik direktör bulabilirler ama Ünal Karaman'dan daha başarılı olacağının garantisi yok. İş sadece teknik bilgi mi? Takım nasıl refleks verecek, Ünal hocayla araları iyiydi. Devre arası büyük kumar oynadı yönetim. Yeni teknik direktör iki maç puan kaybetse ortalık karışmayacak mı şimdi? Bu sefer ibre başkana döner, iyi gidiyorlardı ama bu sefer yönetim kendini de topun ağzına koymuş oldu.Yorum
-
Arkadaşlar gençler pek bi fantastik takılıyor, şunu bi anlayalım:
1. Bu ülkede A klasında 2 Hoca vardır, gelir şampiyon olur Şenol Güneş VE Fatih Terim (Terimin lobisi olduğundan 9 da 8 yapmış, Şenol Hoca belki de 9 da 9 dur ama elinden alınmıştır)
2. Diğer grup B klasmanıdır, Ersun-Avcı-Denizli-Aykut -Rıza
3. C klasmanı ise saman alevi gibi 2 başarıda oooooo yeni Terim oooo yeni bilmem kim denen ÇÖPLERDİR. Hamza-Ertuğrul _Bülent pek şişirilmişti nerdeler? Okan-Sergen-Erol neyi becermişler???
Orta sıra Anadolu klübünde 2 kez 3 büyütülmüşü yendiler diye şişirilir bu grup, esasen 5 para etmez C klasmanı adamlardır.
KAOSTAN çıkışın tek reçetesi siyasi baskı ile Şenol güneştir, ONUN DIŞINDAKİLER ÇÖP OĞLU ÇÖPTÜR...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!Yorum
-
Geçen senede kalmışsınız!
Biz bu sene derbilerde üstün değildik, 2 tanesini içerde oynamamıza rağmen.
Hele fb deplasmanı ve içerde gs maçlarında oynadığmız oyuna üstünlük falan demek mümkün değil.
Kötü oyun için elbet gönderilir hoca, ne için gönderilecek ya?
Sahaya futbol izlemeye geliyor insanlar. Tv den futbol izlemek için para ödüyor. Yönetim bunun için uğraşıyor.
Sonucu şu izlediğimiz şey ise bunun sorgulanması, doğru ise mükafatlandırılması, yanlış ise cezalandırılması niye garip geliyor ?
Kötü oynuyor takım.
Böyle bir oyuna niye tahammül edilsin?Yorum
-
Yahu olay hoca iyidir kötüdür olayı değil, madem gönderecektin şimdi olmaz,sene sonu gönderirsin hiçkimse itiraz etmez ama devreye iddialı girmişsin.Yorum
-
Yorum
-
Arkadaş bu olayı neden bu kadar dramatize ettik ya , Ünal Hoca başarısız olmuştur ve Yönetim ayrılma kararı almıştır bu kadar basit. Biz şimdi önümüze bakalım nasıl daha yukarı çekeriz bu takımı onun hesabını yapmamız gerek.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum