Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vasat besinci sinif siyasetcilerin agziyla yapilan savunmalara bak arkadas.neymis trabzonspor gercek trabzonspor'lulara tekrar verilecegini gormusler ondan dolayi muharrem usta'ya kumpas duzenlemisler.vay babam vayy..
    ulkeyi iyi cozmussunuz tebrik ediyorum.bu dij guclerrrr,karanlik gucler,gizli eller muhabbeti her alanda ise yararken burada niye ise yaramasin degil mi?sizde haklisiniz.

mehmet yigit alp gercekten kral adam, ertugrul dogan,nevzat aydin veya kendisini onumuzdeki donemlerde baskan olarak gormek isterim.ekici'yi fenerbahceye kitlemeye calismasi falan hep olumlu seyler.o donem kadro disi olayini yalan yok bende savunmustum ama demek ki yonetimde kulubun parasini dusunenlerde varmis.bide sike cetesine soz verdi diyerek akli sira adami karalamaya calisiyorlar..yazilanlarin herhangi bir ispati yok ama yahu adam en azindan topcuyu satmaya calismis usta gibi o sike cetesinin liderinin takimina sponspor olmamis.usta'nin baskanligi boyunca yaptigi tek olumlu hareket kongre karari alip mevcut yonetimin gelmesine vesile olmasidir.kendisinden bin kat daha iyi bir yonetim geldi ve o yonetim sayesinde iki sene icinde zirvede bir takim var..derbileri kazaniyoruz,ligin en kaliteli kadrosuna sahibiz,en yetenekli gencleri bizde,sampiyonluga oynuyoruz,kupada finaldeyiz.6-7 yiyen,samar oglani olan takim iki sene icerisinde bu hale geldi.ortalama bir taraftarin tum beklentilerini karsiladi.hele bu sezon sampiyonluk yasarsak adi tarihe altin harflerle gecer.

ayrica mevcut 11'de pereira,novak ve sosa disinda usta'nin getirdigi topcu var mi?3 kisilik dev kadroyu mu birakti?kaldi ki sosa-burak dahil doneminde alinan bir cok oyuncunun bonservisleride bu yonetim doneminde odendi.ugurcan,abdulkadir,yusuf gibi cocuklari bile onun hanesine yazmaya utanmiyorsunuz.bu cocuklarin ustunde yonetimlerden cok alt yapi hocalarinin emegi var.yonetim bazinda genclere en cok onem veren yonetimde yine agaoglu yonetimidir.

oh ne guzel bonservisleri odeme,futbolcu maaslarini odeme, takim sahada dokulsun,kulubu kendine borclandir,maddi anlamda nefesimiz kesilsin ama tum bunlara ragmen yine de utanmadan,arlanmadan baskalarini suclamaya devam et.hadi o konusuyor, peki ya siz vekaletsiz avukatlari?bu isten para almiyorsaniz yaptiginiza anlam vermek cok guc.

benim icin cok buyuk kriter degil ama 50 yasina kadar kulube uye olmayi aklina getirmeyen usta buyuk trabzonspor'lu ama sirf aidatlarini duzenli odemedi diye agaoglu tukaka.kritere bak cay demle.kendimde dahil olmak uzere cevremde tonla uye olup aidatini duzenli odemeyen adam var..buradan cikarilacak anlam nedir.agaoglu gercekten o kadar temiz adam ki, en fazla bu ucuz malzemeyi bulabiliyorsunuz.muharrem usta aday olana kadar cogumuz adami tanimiyordu ama agaoglu'nun gecmisi ortada.

bu arada bende o donem usta'yi savunanlardandim ama egriye egri dogruya dogru.basarisiz bir donem gecirdi demek niye bu kadar zorunuza gidiyor.

Yorum

• M.usta geldiğinde cok sevinmiştim.iyi niyetinden de şüphem yok.ancak futbol başka bir şey.ali koç da zengin ve fanatik fbli ama yapamıyor işte.agaoglu ile m.usta kıyaslanamaz bile.o derece futbol görüşü farkı var.
      Ağaoğlu trabzonsporun şansıdır.insallah başarılar da gelecektir.
      Sadri şener de ibrahim başkan da m.usta da bu takım basarili olsun isterlerdi.ama yapamadılar sonuçta.hicbirini hain yapmaz bu durum.her yiğidin yoğurt yetisi farkli sonuçta.
      Ancak agaoglunun yürüttüğü taktik doğru olanı.ayagina yorganına göre uzatmak.ucuza kaliteli oyuncular aramak vb.
      En son emre6117 tarafından düzenlendi; 25.06.2020, 16:33.

Yorum

• Sadri Şener sonrasında başkanlığa adaylığını koyan isimlerin siyâsetin en tepesi tarafafından belirlendiğini göz önüne almadan yapılan her yorum yanlış.

2011’den Sonra Trabzonspor’un rastgele bir başkan seçmemesi gerekiyor, yoksa maazallah kulübün şikeyle ilgili yapıp ettikleri pandoranın kutusu gibi bir açılır pir açılır.

Hukuk kuruluna niye üvey evlat muamelesi yapıldı, niye yapılıp edilenlere uzak durmaları sağlandı? Niye istifâ ettiler?

Niye CAS’tan gelen son nihâi karar ne demek istendiğini anlamaya çalışmak için kafa patlatmak zorunda kaldığımız mırın kırın kısacık bir basın bildirisiyle duyuruldu?

Bu kadar açık deliller ve UEFA ve CAS kararları varken Trabzonspor’un işbirliği olmadan sıfıra sıfır elde var sıfır olarak bu iş kapatılabilir miydi? Bunun mümkün olduğuna gerçekten inanabiliyor musunuz?

UEFA Tffye “ne karar alırsan al karışmam, fakat yönetmelikte yaptığın değişiklikleri geriye doğru uygulayamazsın - tffnin şikeye teşebbüsün cezâsını kaldırması-“ bile demedi.

Bütün bunlar normal mi, kulübün haklarını koruyup işi tâkip eden varken bunlar rahatça yapılabilir mi?

Başkan adaylarının adaylığa neden hazırlıksız olduklarını - kulübe üye oluş tarihleri, âidatların ödenmemiş olması - bir de bu yazının ışığında düşünün.

Üstüne bir de görevler tamamlandıktan sonra Demirören de dâhil, aldıkları ihâleleri, beleş arazileri ekleyin.

Hacısalihoğlu, Usta, Ağaoğlu... Elden ele bayrak yarışı yapıldı.

Siyâsettekiler için bugün Trabzonspor neden değerli varın anlayın.
        En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 25.06.2020, 19:15.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• iho konuşulmuyor artık ustacılar sayesinde.

kulübün ipini çeken adam aradan sıyrılmış unutulmuş gibi.

bu saatten sonra kimse kimseyi ikna edemez arka planda neler olup bittiğinide bilme şansımız yok o yüzden artık o defteri kapatıp önümüze baklmalıyız tabi hataları cebimize koyarak yeniden yapmamak adına.

illa konuşacaksak gerçek olan şu; usta son dönemde işleri fena batırmıştı özellikle burak sözleşmesi felaketti sosa'yı aldın ama adamın ruhunu alamadın bak şimdi nasıl kaptanlık yapıyor sadece transfer etmekle olmuyor böyle oyuncuları ki o dönem maaş - katkı anlamında bendeçok eleştirmiştim.

herkesin hataları var ama şu an ağaoğlu ekonomiyi düzeltmiş görünüyor maaş bütçesi düştü ama oyuncu değerleri oldukça arttı ve şampiyonluğa oynuyoruz demek doğru yapılan bir çok şey var.

en sevdiğim yanı oyuncularla, takımla birebir ilgilenmesi ve sorunları yüz yüze çözmesi zaten sosa'yı bu şekilde kazandırdı takıma. değer verildiğini hissettiriyor.
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İho’nun bizi getirdiği nokta bambaşka bir seviye... Ne geçmiş ne de gelecek başkanlar görmedi, göremez o noktaları. Usta’yı ben Ali Koç’a benzetiyorum, iyi niyetliydi ama spordan anlamıyordu belki. Etrafındakilerin oyuncağı olmuş olabilir. Tarihin en ağır hezimetlerini kendisiyle yaşamamız ihodan sonra en kötü başkan payesini haketmesinin nedeni oldu.

Yorum

• PFDK'ya yapılan sevkten sonra Ağaoğlu sezonu kapattı gözüküyor. İşin trajikomik kısmı ise maskesini çıkardığı için de ayrıca ceza talep edilmiş olması...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                PFDK'ya yapılan sevkten sonra Ağaoğlu sezonu kapattı gözüküyor. İşin trajikomik kısmı ise maskesini çıkardığı için de ayrıca ceza talep edilmiş olması...
                Çok kötü oldu

Adamın bu noktaya gelmek için 2 yıllık emeği var. 1 aydır takımla yatıp kalkıyor, orada herşey bitmiş gibi (bence bitti gibi ama) o şekilde bir sinir harbi yaşaması ve takımı yanlız bırakması gerçekten çok kötü oldu.
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Başkan Divan Kurulu Toplantısında açıklama yapıyor...

A Spor Canlı yayında şu an...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• başkan kısacası şampiyonluğumuzu yedirmeyeceğiz diyor...
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başkan kısacası şampiyonluğumuzu yedirmeyeceğiz diyor...
                      2 Kupayı da söke söke alacağız kimsenin şüphesi olmasın diyor...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        başkan kısacası şampiyonluğumuzu yedirmeyeceğiz diyor...
                        Peki ya göz göre yine yerlerse ne yapacağız.baskan başından beri cok emin.ancak gidişat hic öyle gözükmüyor.her hafta seni hakemler ve sistem yemeye devam ediyor.son alanya maçı bile omurun pozisyon en azından vardan izlenmeliydi.hem tehlikeli hareket hemde son adam açısından.ama faul bile verilmedi.
                        Yine yenebilirmiydik evet ama biz her hafta neden hakemi de yenmeye çalışıyoruz.
                        Ve o var hakemi bu hafta maçına veriliyor.artik çüş demek istiyorum.
                        En son emre6117 tarafından düzenlendi; 26.06.2020, 15:06.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan Divan Kurulu Toplantısında açıklama yapıyor...

A Spor Canlı yayında şu an...
                          Başkan,Trabzonspor için faydalı bir şey yapmak istiyorsa sussun,daha fazla batırmasın,o kadar cahilce hareket etti ki tüm kamuoyu zaten bizim aleyhimizdeyken onları bir de Başakşehir sempatizanı yaptı.

Başkan gerçekten bir iş yapmak istiyorsa eğer Trabzonspor kupalarına haciz getirten ve Trabzonspor'a şike suçlamasında bulunan Divan Başkanını disipline versin.Trabzonspor'u bu rezillikten kurtarsın.
                          En son sasone tarafından düzenlendi; 26.06.2020, 16:39.
                          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @ilker yazıcıoğlu

burada asla ve asla siyaset yapmadım/yapmam!

Siyasi iktidar hakkında ağzı alınmayacak sözler sarf edenleri bile çoğu zaman zaman görmezden gelirim.

Aslolanın Trabzonspor olduğunu ve Trabzonspor üzerinden birlik,beraberlik olması gerektiğini her zaman belirtiyorum.

Her canı sıkılanın hükümete küfrettiği,hakaret ettiği yorumların olduğu bir yer olmamalı burası.

Elbette hepimizin siyasi görüşü var ama bu görüşlerden arındırarak Trabzonspor'a odaklanmalıyız.

Bordomavi.net olarak biz iktidara muhalifiz ve Trabzonspor'dan önce siyasi görüşlerimiz gelir diyorsanız orası ayrı
                            Trabzonspora haksızlığı sadece bir siyasi parti kesim değil, tüm siyasi parti ve kesimler hep birlikte el birliği ile yapmıştır. İktidarından muhalefetine bütün partilerin hiçbir sorun yaşamadan uzlaştığı tek konu Fenerbahçe'nin haklarını savunmak olmuştur. Sadece bir tarafa suç atmak adil bir yaklaşım değil.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkan,Trabzonspor için faydalı bir şey yapmak istiyorsa sussun,daha fazla batırmasın,o kadar cahilce hareket etti ki tüm kamuoyu zaten bizim aleyhimizdeyken onları bir de Başakşehir sempatizanı yaptı.

Başkan gerçekten bir iş yapmak istiyorsa eğer Trabzonspor kupalarına haciz getirten ve Trabzonspor'a şike suçlamasında bulunan Divan Başkanını disipline versin.Trabzonspor'u bu rezillikten kurtarsın.
                              Sayın Usta, iki hesapla burayı takip ediyorsunuz onca iş arasında helal olsun diyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir düzeltme daha yapmak istiyorum burada taraftarın en çok düştüğü hata sanırım Muharrem Usta kulübü bırakmış,kaçmış gibi bir bilgi var.

Muharrem Usta bu konuda söylediği şu bize düşman olanlar ve kulübü bizden daha iyi yönetteceğini söyleyenlere fırsat vermek için kongre kararı aldık.

Eğer aday çıkmasaydı ya kongre kararını iptal edecektik ya da yeni bir yönetim kurulu oluşturup,tek liste ile seçime girecektik.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, bordo mavili kulüpte gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı.

https://www.sabah.com.tr/spor/futbol...ak-mi-acikladi
                                İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir düzeltme daha yapmak istiyorum burada taraftarın en çok düştüğü hata sanırım Muharrem Usta kulübü bırakmış,kaçmış gibi bir bilgi var.

Muharrem Usta bu konuda söylediği şu bize düşman olanlar ve kulübü bizden daha iyi yönetteceğini söyleyenlere fırsat vermek için kongre kararı aldık.

Eğer aday çıkmasaydı ya kongre kararını iptal edecektik ya da yeni bir yönetim kurulu oluşturup,tek liste ile seçime girecektik.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, bordo mavili kulüpte gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı.

https://www.sabah.com.tr/spor/futbol...ak-mi-acikladi
                                Muharrem Usta ya yapılan itibar suikasti doğru değildi. Sonunda kulübe yaptığı bağışlarından dolayı resmi siteden teşekkür etme (etmek zorunda kalma) noktasına gelindi. Umarım benzer olaylar bundan sonra yaşanmaz. Ben kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum ama öyle ya da böyle çok başarısız oldu. Bunun türlü sebepleri olabilir. Futbol alemi hakkında tecrübesizliği olabilir, kendi işlerinden dolayı yeterince ilgilenememesi olabilir, kendi ekibiyle sorunlar yaşamış olabilir, başarısı istenmemiş de olabilir. Hepsi mümkün. Ancak öyle ya da böyle başarısız oldu. Ersun Yanalın getirilmesi çok büyük hataydı. Çok büyük hata olduğu en başından da belliydi. Ama getirdi ve ısrarla ona güvendi arkasında durdu. Adamları ile sorunlar yaşadı, belki arkasından vuruldu ama onlarla yola çıkan da kendisiydi.

Burak, Sosa, Kucka vb. gibi maliyetli transferler de bence hatalıydı. (Bunları niye aldın diye küfredenler neden yalancısın diye pankart da açmışlardı o da ayrı. Hatta şimdi Sosaya kurban olanlar da var. Elbette en kıymetli oyuncularımızdan biri ancak ilerleyen yaşı nedeniyle aldığı paraya oranla verdiği katkılara bakarsan bir de Uğurcanın, Shorlotun, Nwakamenin, Novak ın katkısını vermiyor.)

Onur ve Burakın külubü çiftliğe çevirmesine seyirci kaldı. Aksiyon almadı. Mehmet Ekici fark yediğimiz maçta bizim kaptanlık bandını takmam diye artislik yapınca aksiyon almadı. İyilikle güzellikle yola geleceklerini düşündü belki ama olmadı. Sonuç olarak sportif ve idari anlamda başarısız olsa da, son olarak "MECBUR OLMADIĞI HALDE" ve "KENDİSİNE YAPILAN ONCA İTİBAR SUİKASTİNE RAĞMEN" kin gütmeyip yaptığı bağış takdiri hak ediyor, ve iyi bir başkan olamasa hem Trabzonsporlu hem de karakterli bir insan olduğunu ortaya koyuyor.

Ağaoğlu başkanımıza gelirsek, belki mecbur kalarak da olsa kendisinden öncekilerin cesaret edip yapamadıkların yaparak, kulübü Onur ve Buraktan kurtarması bile tek başına takdiri hak ettiriyor. Trabzonspor ancak ondan sonra yükselişe geçti. Aynı şekilde Ünal Karamanı arkasındaki onca desteğe rağmen gönderme cesaretini göstermesi de yine takdiri hak ediyor. Şimdi de şampiyonluğa oynuyoruz. Ağaoğlunun yanlışları, hataları yok mu? Shorloth, Nwakame, Ekuban gibi çok doğru transferler olduğu gibi Sturridge, Mikel, Amiri, Advijaj gibi yanlışlar da var. Her fırsatta mikrofonlara çıkmayı çok sevmesine rağmen net konuşması gereken bazı yerlerde yarım ağız konuşmaları ve yeterli ağırlığı etkiyi sağlayamaması vs vs. Ama takım şampiyonluğa yürüyor ve şampiyon olamasak bile atıyorum 2. olsak bile başarılı sayılır. Yeter ki Beşiktaşın Fikret Ormanı gibi Pepelere şunlara bunlara paraları dağıtıp tekrar eski durumumuza düşürmesin takımı..
                                En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 26.06.2020, 17:51.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X