Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayatımda midemi bulandıran 3-4 fotoğrafın birindede sen varsın

+ şikebahçe başkanıylada fotoğraf çektirdiğin zaman.... neyse
    En son Mustafa YILMAZ tarafından düzenlendi; 08.09.2018, 13:41.
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• "Burak'ı alacak parayı darphaneler basmadı"
      "Sosa'ya verecek paramız yok"

Burak geçen sezon Trabzonspor'dan 4 milyon euro kazandı.
      Kadroda bile olmadığı Gs maçında 200 bin prim kazandı.
      Darphanelerin basamadığı parayı Trabzonspor basıyor.
      Allah akıl fikir versin.

Yorum

• S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Hala Muharrem Usta’yı destekleyenler var gülüyorum üzülüyorum. Affınıza sığınarak söylüyorum Pollyanna’ya tecavüz etmişler iyi ki cebimdeki şekerleri almadılar demiş. İHO ve Usta bu kulübe texavüz etmiştir. Pezevenklerin (Özkan&Metin AŞ.) eline itmiştir. Trabzonspor’a ettikleri kötülük 5-10 senede ancak çıkarılır. Usta’yı da İHO’dan ayırmak çomarlığın bayrak tutanı olmak demektir.

Transferde hata arayan ilk Usta transferine = M. Demir (2.5 m€ ve sakat)
          Teknik Direktörde hata arayan ilk Usta teknik direktörüne = Ersun Yalan (milli maç yorumculuğu 1 ay boyunca takımdan uzak, geçmiş tecrübeleri göz ardı ederek)
          Transfer dönemi bilançoları = 20m€+
          Elde Edilen başarı = max 5.
          Ek sığırlıklar = Tazminatlar, Kaybedilen davalar, Bir arpa boyu yol alınamayan şike süreci, Yalanlar, Yönetimini dahi yönetememe, Çiftliğe dönen kulüp, TS ismi üzerinden yaptığı p&r ile konduğu fırsatlar... vs

Pahalı transfer yaptığı için başarıyı istediği şeklinde yorum yapmak bu kulübün uğradığı tecavüze arka çıkmaktır gözümde haysiyetsizlik onursuzluktur. Hiçkimse iyiliğini düşündüğü bir şeyi böyle hoyratça savurmaz.
          En son mmert tarafından düzenlendi; 08.09.2018, 17:02.
          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Usta'ya sportif anlamda beceriksiz diyorsun, adam Trabzonspor tarihinin en kötü kadrosunu aldı, bunların hepsini gönderdi, tamamen sıfırdan çok daha düşük bir maliyete kadro kurdu ve bu kadro 2 sezon içinde 10-11 sezonu hariç son 10 yılın en yüksek puanını topladı.

Bugüne bugün şu hiç değişmez. Sosaları alan takımlar ilk 4tedir, Nwankuları alan takımlar son 14te. Bunun istisnası olmaz. Büyük takımsan büyük oynayacaksın. Usta da bunu yaptı, takım aldığından bugüne ciddi de bir yükseliş kaydetti. Geçen sezon bile şampiyon olacak bir Trabzonspor vardı. Fakat bu haysiyet düşmanları yerel ve sosyal medya üzerinden öyle bir kampanya yürüttüler ki herkes ciddi ciddi düşman kesilmiş vaziyette adama. Trabzonspor taraftarı Muharrem Usta konusunda gerçeklikten kopmuş vaziyette. En basitinden sen mali anlamda eleştirilmemesi gerektiğini söylüyorsun fakat şu anki yönetim başta olmak üzere, birçok yerel gazete ve taraftarın çoğu Usta'nın bu takımı batırdığına inanıyor. Tartışmaya açık bir konu olmadığı halde bir şekilde bu algıyı yaratmayı başardılar. Usta neyle eleştirildiyse Ağaoğlu da yapıyor. Teknik direktör, transfer yaşları, siyasete bulaşma, yönetim içinde uyumsuzluk, yalan söyleme; hepsi bol bol var. Daha geleli de 5 ay oldu.
            Sevgili kardeşim.
            Usta kulübü devraldığında öyle kötü bir kadro yoktu, lig başında tff tarafından yediği ayarla şampiyonluk yarışından el çektirilen gayette iyi bir kadro vardı. Cardozo, Mbia, Cavanda, Marin, Erkan, M.Ekici, Okay, Bosingwa bunların hangisi kötü adam? Sen ömründe kötü kadro görmemişsin Usta'yı savunacam ayağına saçmalıyorsun.
            Usta görevde kaldığı 3 sezonda geçen sezon en fazla 55 puanı toplamış. 2011-2012 sezonunda 56 puan, 2014-15 sezonunda 57 puan toplandı. Takım her sezon ite kalkada olsa bişekilde kendini avrupa kupalarına atarken Usta'nın yönettiği 3 sezonda avrupa kupalarını unuttuk bu rezillik değilde nedir.
            Büyük iş yaptı dediğin Usta bugünün kuruyla 3 tane foseptiğe toplamda 350 milyon TL bağladı. Bu foseptikler olsa ne olmasa nolur anasını satayım hiç bir bok verdikleride yok. Ağaoğlu 5 tane eli ayağı düzgün oyuncuya bir Bero uyuşuğu kadar bile para ödemedi sen ne anlatıyorsun birader? Kulüp Usta'dan kurtulduda nefes almaya çalışıyor, senin gibi arkadaşlar kulübü iki dakika rahat bıraksın ki bırakmasanız ne yazar bu kulüp bir kaç yıl içinde ayağada kalkar şampiyonluğada oynar.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sevgili kardeşim.
              Usta kulübü devraldığında öyle kötü bir kadro yoktu, lig başında tff tarafından yediği ayarla şampiyonluk yarışından el çektirilen gayette iyi bir kadro vardı. Cardozo, Mbia, Cavanda, Marin, Erkan, M.Ekici, Okay, Bosingwa bunların hangisi kötü adam? Sen ömründe kötü kadro görmemişsin Usta'yı savunacam ayağına saçmalıyorsun.
              Usta görevde kaldığı 3 sezonda geçen sezon en fazla 55 puanı toplamış. 2011-2012 sezonunda 56 puan, 2014-15 sezonunda 57 puan toplandı. Takım her sezon ite kalkada olsa bişekilde kendini avrupa kupalarına atarken Usta'nın yönettiği 3 sezonda avrupa kupalarını unuttuk bu rezillik değilde nedir.
              Büyük iş yaptı dediğin Usta bugünün kuruyla 3 tane foseptiğe toplamda 350 milyon TL bağladı. Bu foseptikler olsa ne olmasa nolur anasını satayım hiç bir bok verdikleride yok. Ağaoğlu 5 tane eli ayağı düzgün oyuncuya bir Bero uyuşuğu kadar bile para ödemedi sen ne anlatıyorsun birader? Kulüp Usta'dan kurtulduda nefes almaya çalışıyor, senin gibi arkadaşlar kulübü iki dakika rahat bıraksın ki bırakmasanız ne yazar bu kulüp bir kaç yıl içinde ayağada kalkar şampiyonluğada oynar.
              Cardozo: Fifa'ya başvurdu kulüpten ayrılmak istedi.

M'bia: Bir kere daha tartıştık bu adamı. Tekrar girmiyorum. Yalnızca kendi "Trabzonsporda paramı almadığım için oynayamadım" sözünü hatırlatıyorum.

Cavanda: Bu ciddi değil heralde.

Marin: Şu an 29 yaşında, İbanez'in yıldız olduğu Sırp takımında top koşturuyor.

Erkan: Bizden PTT'ye gitti, şimdi 2. lig kırmızı grubunda Karagümrük'te oynuyor.

Ekici: Ya Fener ya oynamam dedi. Kronik sakat.

Bosingwa: Muharrem Usta gelmeden kulübe tazminat davası açıp serbest kaldı.

Okay: Yıllardır överim, lafım yok. Bir bu işte.

Bunlar iyi diye saydığın isimler. Okay dışında Trabzonspor'a Muharrem Usta geldikten sonra fayda sağlayan bir tane adam yok aralarında. Miras yalnızca Okay. Kalan hepsi külfet, tazminat yığını. Keşke diğerlerini diğerlerini de saysan.

Aykut Demir, Özer Hurmacı, Bourceanu, Malouda, Batuhan Karadeniz, Constant, Sefa Yılmaz, Yatabare, İshak Doğan, Aytaç Kara, Deniz Yılmaz, Serdar Gürler, Gökhan Karadeniz, Musa Nizam, Hakan Arıkan, Fatih Atik, Salih Dursun, Papadapuolos, N'Doye, Douglas, Güray Vural, Esteban.

Ayrıca bunlar dışında da transferlere bakarken ismini ilk defa duyduğum 8-10 futbolcuyu daha bonservisle transfer ettiğini gördüm. Bak gitmiş para vermiş, adamların ismini ilk defa duyuyorum.

Sana bir soru, şu anda ben GS, FB, BJK'ye gittim. Dedim ki, size 4 seçenek veriyorum, hangisini tercih edeceğinizi sıralayın.

1. Foseptik Sosa
              2. Foseptik Burak Yılmaz
              3. Foseptik Kucka
              4. Yukarıda saydığım futbolcuların hepsi+senin iyi diye saydıklarından Cavanda+Erkan Zengin+Marko Marin+Cardozo+Bosingwa, 0 maaşla. Futbolu bırakanlar olabilir, önemli değil zaten maaş vermiyorlar.

Sosa, Burak Yılmaz ve Kucka foseptik, Cavanda, Marin, Erkan Zengin iyi futbolcu he mi Fatih? Daha ben ne diyim. Komik.

Ağaoğlu'nun yaptığı transferleri zamanla göreceğiz. GS maçında Sosa TSL tarihinin en iyi orta saha performanslarından birini çıkarmasa şu an o adamlar hakkında söyleyecek olumlu hiçbir şeyin olmazdı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Düşük maaliyetlere alınan futbolcularda başarı oranı azalır. Yani her iyi bir tanesi için 3-4 tane boş çıkar, yine Kucka'nın maaşına gelir. Kimsenin akıllısı Ağaoğlu değil. Arada 1-2 tane iyi transfer denk getirirsin. Yoksa bunların tespit edilebildiği bir dünya olsa zaten onlar sana kalmaz, senden önce başka yerlere giderler. Anadolu takımlarıyla aynı muhabbet. Yok Antalyaspor çok iyiymiş nijeryadan 30 bin liraya transfer ettikleri xbombo'yu nasıl bulmuşlar biz niye bulamıyor muşuz. Çünkü adam 20 tane transfer yapmış bir tek o tutmuş.

Sen TL'ye çevirmeyi çok seviyorsun ben sana çevireyim:

Bero geldiğinde euro 3.3'tü, 2.5 milyon euroya alındı. Bero giderken euro 7.5, 1.6 milyon euroya satıldı. 450 bin euro da yıllık maaşı.

Huseyni'nin yıllık maaşı 550 bin euro. bonservisi de 465 bin euro. Euro 7.5

Kaç transfer yaptı dedin bir Bero parasıyla? 5 mi? Güzel hesap.
              En son Karmam tarafından düzenlendi; 08.09.2018, 18:26.

Yorum

• yönetime destek olmalıyız kur artısıyla borc 2 milyar olmustur isimiz cok cok zor.

Yorum

• 700 milyon TL banka riskimiz var.Piyasa borçları, futbolcu alacakları, icralar derken kuş kadar bütçeli takımın katrilyon borcu olmuş. Kulübü bu hale getiren başta iho ve kibar versiyonu olan vizyonsuzu tarih affetmeyecek. Ve onların destekçilerini de...

Yorum

Cardozo: Fifa'ya başvurdu kulüpten ayrılmak istedi.

M'bia: Bir kere daha tartıştık bu adamı. Tekrar girmiyorum. Yalnızca kendi "Trabzonsporda paramı almadığım için oynayamadım" sözünü hatırlatıyorum.

Cavanda: Bu ciddi değil heralde.

Marin: Şu an 29 yaşında, İbanez'in yıldız olduğu Sırp takımında top koşturuyor.

Erkan: Bizden PTT'ye gitti, şimdi 2. lig kırmızı grubunda Karagümrük'te oynuyor.

Ekici: Ya Fener ya oynamam dedi. Kronik sakat.

Bosingwa: Muharrem Usta gelmeden kulübe tazminat davası açıp serbest kaldı.

Okay: Yıllardır överim, lafım yok. Bir bu işte.

Bunlar iyi diye saydığın isimler. Okay dışında Trabzonspor'a Muharrem Usta geldikten sonra fayda sağlayan bir tane adam yok aralarında. Miras yalnızca Okay. Kalan hepsi külfet, tazminat yığını. Keşke diğerlerini diğerlerini de saysan.

Aykut Demir, Özer Hurmacı, Bourceanu, Malouda, Batuhan Karadeniz, Constant, Sefa Yılmaz, Yatabare, İshak Doğan, Aytaç Kara, Deniz Yılmaz, Serdar Gürler, Gökhan Karadeniz, Musa Nizam, Hakan Arıkan, Fatih Atik, Salih Dursun, Papadapuolos, N'Doye, Douglas, Güray Vural, Esteban.

Ayrıca bunlar dışında da transferlere bakarken ismini ilk defa duyduğum 8-10 futbolcuyu daha bonservisle transfer ettiğini gördüm. Bak gitmiş para vermiş, adamların ismini ilk defa duyuyorum.

Sana bir soru, şu anda ben GS, FB, BJK'ye gittim. Dedim ki, size 4 seçenek veriyorum, hangisini tercih edeceğinizi sıralayın.

1. Foseptik Sosa
                    2. Foseptik Burak Yılmaz
                    3. Foseptik Kucka
                    4. Yukarıda saydığım futbolcuların hepsi+senin iyi diye saydıklarından Cavanda+Erkan Zengin+Marko Marin+Cardozo+Bosingwa, 0 maaşla. Futbolu bırakanlar olabilir, önemli değil zaten maaş vermiyorlar.

Sosa, Burak Yılmaz ve Kucka foseptik, Cavanda, Marin, Erkan Zengin iyi futbolcu he mi Fatih? Daha ben ne diyim. Komik.

Ağaoğlu'nun yaptığı transferleri zamanla göreceğiz. GS maçında Sosa TSL tarihinin en iyi orta saha performanslarından birini çıkarmasa şu an o adamlar hakkında söyleyecek olumlu hiçbir şeyin olmazdı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Düşük maaliyetlere alınan futbolcularda başarı oranı azalır. Yani her iyi bir tanesi için 3-4 tane boş çıkar, yine Kucka'nın maaşına gelir. Kimsenin akıllısı Ağaoğlu değil. Arada 1-2 tane iyi transfer denk getirirsin. Yoksa bunların tespit edilebildiği bir dünya olsa zaten onlar sana kalmaz, senden önce başka yerlere giderler. Anadolu takımlarıyla aynı muhabbet. Yok Antalyaspor çok iyiymiş nijeryadan 30 bin liraya transfer ettikleri xbombo'yu nasıl bulmuşlar biz niye bulamıyor muşuz. Çünkü adam 20 tane transfer yapmış bir tek o tutmuş.

Sen TL'ye çevirmeyi çok seviyorsun ben sana çevireyim:

Bero geldiğinde euro 3.3'tü, 2.5 milyon euroya alındı. Bero giderken euro 7.5, 1.6 milyon euroya satıldı. 450 bin euro da yıllık maaşı.

Huseyni'nin yıllık maaşı 550 bin euro. bonservisi de 465 bin euro. Euro 7.5

Kaç transfer yaptı dedin bir Bero parasıyla? 5 mi? Güzel hesap.
                    Aradan geçmiş 3 yıl futbolcuların neredeyse futbol hayatı bitmiş şuanki konumlarını sorguluyorsun. O devirde hepsi formda ve marka oyunculardı, transfer edilirkende çoğu iyi durumdaydı.
                    Usta'nın transfer ederken sorgusuz sualsiz 30 üzeri oyunculara üstelik performans durumları muammayken ve kulübün mali durumuda gayet açıkken 5'er 5'er dağıtıp maaşlarınıda kulüp tarihinin zirvesine çıkarırken ses yok dimi.
                    O üç herife verilen bonservis ve maaşlar kulüp borcunun 3/1'ini oluşturuyor, neymiş Sosa gs maçında çok iyi performans göstermiş bak bak bak argümana bak.
                    Benim bu 3 oyuncu için daha sözleşme imzalanmamışken tavrım netti. Bu transferler tutsada tutmasada kulübü batıracağını öngörmüştüm, nihayetindede üçüde fiyatlarının 10/1'ini bile veremedi kulübe. Ağaoğlu'nu eleştirecek argümanlar henüz olgunlaşmadı. Hele oyuncu transferlerinden hiç oluşmadı. Daha fazla savunmaya geçmenin alemi yok. Yeri geldi Hacıosmanoğlunu görevinin son senesi hariç
                    icraatlarının bir bölümünü savunan biriydim ben ama bir yere kadardı. Usta sadece Trabzonspor başkanlığı yaptığı için itibar görebilir diğer anlamda kulüp tarihinin en başarısız başkanı olarak kayıtlara geçmiştir. Önceki onlarca başarısız transfer yaptıda sonraki yapmadı dimi. En basiti Muhammet Demir kazığı başlı başına 10 transfere bedel. Dedik ya üstüne aşina olduğumuz avrupayı bile unuttuk sayelerinde. Aman kardeşim aman bize uzak MP hastanelerine yakın olsun.
                    En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 08.09.2018, 19:44.

Yorum

• tesiste su alacak para yok, tüm gelirler kulüp kasasını teğet geçip temliğe gidiyor, bankalar artık kredi vermiyor peki böyle bir ortamda biz bu kadar oyuncunun yıllık maaşlarını nasıl ödeyeceğiz?
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH]16201[/ATTACH]
                        Hesapları kapatmamış mıydı ....Hersey Burak satılıp satılamayana kadarmış.....

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hesapları kapatmamış mıydı ....Hersey Burak satılıp satılamayana kadarmış.....
                          Zeki tepkisi dinince açmıştır
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• onu bunu bilmem bir an evve burak denilen dangalak hainden kurtulmalıyız.Takımın ahengini bozacak çakma kral.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aradan geçmiş 3 yıl futbolcuların neredeyse futbol hayatı bitmiş şuanki konumlarını sorguluyorsun. O devirde hepsi formda ve marka oyunculardı, transfer edilirkende çoğu iyi durumdaydı.
                              Usta'nın transfer ederken sorgusuz sualsiz 30 üzeri oyunculara üstelik performans durumları muammayken ve kulübün mali durumuda gayet açıkken 5'er 5'er dağıtıp maaşlarınıda kulüp tarihinin zirvesine çıkarırken ses yok dimi.
                              O üç herife verilen bonservis ve maaşlar kulüp borcunun 3/1'ini oluşturuyor, neymiş Sosa gs maçında çok iyi performans göstermiş bak bak bak argümana bak.
                              Benim bu 3 oyuncu için daha sözleşme imzalanmamışken tavrım netti. Bu transferler tutsada tutmasada kulübü batıracağını öngörmüştüm, nihayetindede üçüde fiyatlarının 10/1'ini bile veremedi kulübe. Ağaoğlu'nu eleştirecek argümanlar henüz olgunlaşmadı. Hele oyuncu transferlerinden hiç oluşmadı. Daha fazla savunmaya geçmenin alemi yok. Yeri geldi Hacıosmanoğlunu görevinin son senesi hariç
                              icraatlarının bir bölümünü savunan biriydim ben ama bir yere kadardı. Usta sadece Trabzonspor başkanlığı yaptığı için itibar görebilir diğer anlamda kulüp tarihinin en başarısız başkanı olarak kayıtlara geçmiştir. Önceki onlarca başarısız transfer yaptıda sonraki yapmadı dimi. En basiti Muhammet Demir kazığı başlı başına 10 transfere bedel. Dedik ya üstüne aşina olduğumuz avrupayı bile unuttuk sayelerinde. Aman kardeşim aman bize uzak MP hastanelerine yakın olsun.
                              Çok basit gerçekleri yıllardır esgeçtiğin için şu girdiğin düşünce çıkmazından bir türlü çıkamıyorsun.

Sadri Şener'in devrettiği Trabzonspor'la İHO'nun devrettiği Trabzonspor bir değildi. Başkanların hiçbiri aynı koşullar altında çalışmıyor.

Şu anki kadroya bak, neredeyse tamamı Muharrem Usta'nın oyuncusu.

Muharrem Usta'nın ilk yaz sezonu sonrasında çıkarttığı kadroya bak, İHO'dan kalan oyuncu neredeyse yok.

Şu ana kadar Muharrem Usta döneminde alınıp, takıma katkı sağlayamadığı için yönetimin fesih noktasına geldiği bir tane oyuncu var mı? Kadro dışı bırakılan bir tane Muharrem Usta oyuncusu var mı? Yok, sıfır. Şu anda en kötü transfer görünen isim Kucka. Aldığı maaş bir Negredo'nun, Selçuk İnan'ın yarısı kadar.

Bir de Muharrem Usta'nın İHO oyuncularıyla yaşadığı maceralara bak. Yahu hala Aykut Demir'le uğraşıyoruz. Hala.

Zamanında kaliteli oyunculardı diye İHO transferlerini savunuyorsun, eş değeri bir tane transfer yaptı Muhammed Demir, onu da cımbızla çıkarıp eleştiriyorsun. Bu ciddi bir tutarsızlık. Evet, 3 yıl geçti. Yaş ortalaması kaç o saydığım futbolcuların? Sosa 33 yaşında. Hepsinin toplamının maaşsız halinden daha değerli. Burak da öyle, Kucka da.

Şunu ben defalarca söyledim, yine söylüyorum. Futbolcu transferlerinde, sırf tutar fazla dursun diye bonservis ve kontratın bütün yıllarındaki alacaklarını toplayıp, TL'ye çeviriyorsunuz. Böyle bir hesap anlayışı hiçbir muhasebe standardında yok. Muharrem Usta 13 milyon euro üzerine verip, bu senin anlayışınla "350 milyon lira"lık yükü elinden almayı teklif etti mi etmedi mi? Yahu senin yönetimin bunu reddetti. Yani düşünsene senin elinde 350 milyon liralık bir yük var, biri bu yükü devralmaya 100 milyon lira para teklif ediyor sana. E yönetim bunu reddediyorsa sen daha hangi hakla Usta'yı bu konuda eleştiriyorsun?

Yorum

Çok basit gerçekleri yıllardır esgeçtiğin için şu girdiğin düşünce çıkmazından bir türlü çıkamıyorsun.

Sadri Şener'in devrettiği Trabzonspor'la İHO'nun devrettiği Trabzonspor bir değildi. Başkanların hiçbiri aynı koşullar altında çalışmıyor.

Şu anki kadroya bak, neredeyse tamamı Muharrem Usta'nın oyuncusu.

Muharrem Usta'nın ilk yaz sezonu sonrasında çıkarttığı kadroya bak, İHO'dan kalan oyuncu neredeyse yok.

Şu ana kadar Muharrem Usta döneminde alınıp, takıma katkı sağlayamadığı için yönetimin fesih noktasına geldiği bir tane oyuncu var mı? Kadro dışı bırakılan bir tane Muharrem Usta oyuncusu var mı? Yok, sıfır. Şu anda en kötü transfer görünen isim Kucka. Aldığı maaş bir Negredo'nun, Selçuk İnan'ın yarısı kadar.

Bir de Muharrem Usta'nın İHO oyuncularıyla yaşadığı maceralara bak. Yahu hala Aykut Demir'le uğraşıyoruz. Hala.

Zamanında kaliteli oyunculardı diye İHO transferlerini savunuyorsun, eş değeri bir tane transfer yaptı Muhammed Demir, onu da cımbızla çıkarıp eleştiriyorsun. Bu ciddi bir tutarsızlık. Evet, 3 yıl geçti. Yaş ortalaması kaç o saydığım futbolcuların? Sosa 33 yaşında. Hepsinin toplamının maaşsız halinden daha değerli. Burak da öyle, Kucka da.

Şunu ben defalarca söyledim, yine söylüyorum. Futbolcu transferlerinde, sırf tutar fazla dursun diye bonservis ve kontratın bütün yıllarındaki alacaklarını toplayıp, TL'ye çeviriyorsunuz. Böyle bir hesap anlayışı hiçbir muhasebe standardında yok. Muharrem Usta 13 milyon euro üzerine verip, bu senin anlayışınla "350 milyon lira"lık yükü elinden almayı teklif etti mi etmedi mi? Yahu senin yönetimin bunu reddetti. Yani düşünsene senin elinde 350 milyon liralık bir yük var, biri bu yükü devralmaya 100 milyon lira para teklif ediyor sana. E yönetim bunu reddediyorsa sen daha hangi hakla Usta'yı bu konuda eleştiriyorsun?
                                Aykut Demir'le uğraşıyorsan Usta yüzünden uğraşıyorsun, herifi yıldırmak için sabahın beşinde antreman koyuyorsun sonra niye tazminat istiyor falan. Kimse Hacıosmanoğlu dönemi iyidir falan demiyor. O dönem kötüdür lakin Usta dönemi felaket ötesi kötüdür. Hacıosmanoğlu'ndan kalanları para etti sattın, şimdiki takozları ederinin yarısına satta göreyim. Şener dönemi sonunda kulübün tüm gelirleri bu seneye kadar temlikliydi kredilere saldırdılar borç yükseldi. Usta geldiğinde cillop gibi stad geldi, burdan gelen gelirleri eski yönetim gibi har vurup harman savurdu borç 2 katına çıktı. Yahu çok iyi niyetliydide Milan'dan alınanların bonservis ücretlerini 1 kuruş ödemeden gidermi iyi niyetli adam? Cımbızla çektiğim 1 taneydi bi başlasak sabaha kavuşmaz onlarca işsize savurduğu milyonlar ne anlatıyorsun. Usta ticari aklıyla aldığı oyuncuları kendi satacak kulübe verdiği borcu geri alacak kulüpte bok gibi ortada kalacak bunu 8 yaşındaki sebiye bile yediremezsin yorma kendini. Usta'nın eleştiriyi hakeden tek bir yanı bile yok, Hacıosmanoğlu borçlu kulüp bıraktıysa Usta'da içinden çıkılmaz enkaz bıraktı tüm gelirler 5 yıl temlikli. Burak ne çikim adamki 4.5 milyon euro yıllık veriyorsun, kafamı buluyorsun kardeş bitti gitti işte kurtardık, sende sıyır artık kendine kötülük etme kimse takmıyor artık geçen seneleri.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X