Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• güzel durdu

ahmet hakanda serbestken 9 numarasini kapsin bari
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 10 numara daha güzel dururdu..

61'de artik hiçbir futbolcuya verilmemesi lazim, taraftar numarasi olarak kalmali..

Yorum

• Geleceğe güvenle bakmak demeksin aslında abdüş,umarım her şey senin ve bizim adımıza çok güzel olur.Hayırlı olsun 61.

Yorum

• 61 M. €
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bence 10 numara Abdül, 11 numara Yusuf olmalı, bu ikisi zaten açık ara takımın en iyi oyuncuları ve formayı seçme hakları olmalı, abilik sahada takımı kurtarmakla olur, goygoyla değil

Altyapıya da iyi mesaj olur, takımın gerçekten iyi olana nasıl değer verdiğini görürler
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Seni kardeşim kadar seviyorum.
              Hamiş

Yorum

• Şu ligin başlamasını bitek seni izlemek için istiyorum

Yorum

• 61'i taşıyabilecek en iyi oyuncu aldı. hem Trabzon'lu hemde ülkenin uzak ara en yetenekli oyuncusu.

bu sezon gelişmeye devam eder inşallah
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• serbest kalma maddesi, numarasinda gizli olan adam gibi adam
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Rıza hoca sezon sonunu işaret edip kontrolden geçmesi gerektiğini söylüyordu. Umarım bu konunun üzerine eğiliniliyordur
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Seni kardeşim kadar seviyorum.
                        Hakikaten böyle birşey var. Kardeşim oynasa bukadar severdim.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rıza hoca sezon sonunu işaret edip kontrolden geçmesi gerektiğini söylüyordu. Umarım bu konunun üzerine eğiliniliyordur
                          Aynı ihtiyacın Rıza içinde gerekli olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Gidişatı iyi değil.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gidişatı iyi değil.
                              Neden
                              Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neden
                                Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: DhrU99VXUAElp5m.jpg large.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 106.4 KB 
Kimlik: 11212639
                                İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gider birgün geri gelir ben böyle düşündüm, bizde kalırsada bizim efsanemiz olarak kalır o da güzel olur
                                sorun orada değil zaten.
                                En son Murathan tarafından düzenlendi; 09.07.2018, 20:20.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim