Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• U19 ümit milli u21 kaçtane var böyle. A hariç oynamamalı bence
    Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnşallah göbekte oynar bu yıl. Kanatta körelecek yoksa
      Bence bir merkez orta alan oyuncusunun , kanada yakın ya da kanattan içeri forveti destekleyen oyuncu olarak oynayabilmesi çok büyük bir ayrıcalık. Körelmek şöyle dursun, futbolunu , o çok benzetilen arjantinliye olabildiğince yaklaştırabilir.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence bir merkez orta alan oyuncusunun , kanada yakın ya da kanattan içeri forveti destekleyen oyuncu olarak oynayabilmesi çok büyük bir ayrıcalık. Körelmek şöyle dursun, futbolunu , o çok benzetilen arjantinliye olabildiğince yaklaştırabilir.
        Bir açıdan doğru ama henüz merkez orta saha olarak gerekli profesyonel tecrübeyi kazanamadı. Benim korkum 21-22 yaşında gerçek mevkisinde tecrübesi olmayan bir oyuncu olması.

Bir de Abdülkadir bence kanatta biraz sıradanlaşıyor, göbekte durdurulamaz bir oyuncuya dönüşecek gibi hissediyorum.

Yorum

• bu videoyu izlememiştim ama aklımdaydı..merak ediyordum..
          böyle iğrenç adamlar hemen birde savunmaya geçer bende trabzonluyum falan..

bu videoda..
          kulüp başkanını aşağılama var..
          kulüp oyuncusunu aşağılama var..
          kulübü aşağılama var..

önemli olan bişey daha var bilgiyi yerel halktan almış..yani bu adiye içerden bilgi veriliyor..
          adam dalga geçiyor Yazıcı ve Abdüş 20 etmez diyor edersede diğer futbolcuların parasını ödemeye yetmez diyor..

sıradan bi cevap verildi kulüpten..
          Sayın Başkan Ağaoğlu bu adam bırak arkadaşın olmayı babanın oğlu olsa daha sert cevap verilmeliydi..

........................

ve satıcı tayfa bu çocuğun kulüpte kalıp şampiyonluk yaşamasını hayal edin , isteyin..
          utanç verici bir şekilde kendinizi ve kulübü küçük görüyorsunuz..
          korkuyorsunuz..
          istanbul takımlarından korkuyorsunuz..
          aşağıda konuşan ş..refsizin yaptığı gibi ayak oyunlarına hizmet ediyorsunuz..
          güce hizmet ediyorsunuz..
          gücün karşısında büklüm oluyorsunuz..
          nerde kulübün isyankar yapısı..
          nerde dik duruş..
          nerde asilik..

En son alperrr tarafından düzenlendi; 20.06.2018, 23:15.
          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• şerdan şakiri nin fiziğine bakıp örnek almalı.şakirininde boyu 1.69 cm. kas torbasına dönüşmüş milli maçta.
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şerdan şakiri nin fiziğine bakıp örnek almalı.şakirininde boyu 1.69 cm. kas torbasına dönüşmüş milli maçta.
              Kas torbasına dönüşmek her zaman doğru sonucu vermeyebilir. Futbolcunun anatomisiyle ilgili.
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kas torbasına dönüşmek her zaman doğru sonucu vermeyebilir. Futbolcunun anatomisiyle ilgili.
                muhammet demirde gördügümüz gibi

ömür kendini shaqiri gibi yaparsa ayni shaqiri gibi seriligini kaybeder ve seri calimlar daha yapamaz

iniesta ve messinin ince cevik yapisi ömürün oyun yapisina daha uygun bence
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• aman sakin mümkünse hiç kasli masli olmasin... Shaqiri yine o kadar kasla iyi oynuyor, ama herkeste o sonucu vermeyebilir bu kas olayi....
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Futbolcu olarak Shaqirinin o fizikle şov yapmaya kalkması utanç verici. Üst gruba gereksiz yüklenmiş ayrıca vücut yağ oranı çok yüksek. Golden sonra verdiği pozda kendisini sıkmasına rağmen karın ve bel bölgesindeki aşırı yağlanma gözden kaçmıyor.

Yorum

• Vücudun üstünden çok kalça baldır kısmını gelistirirse dahabrahat eder, top saklar.

O boya yakın hazard, emre b. , İniesta gibi adamlar örnek.

Ama ben hep Abdülkadir den bir modriç hayal ettim. Yapabilir.

Yorum

• Güç ve denge çalışmalı.Futbolda yetenek kadar fiziksel özelliklerde önemlidir.

Yorum

• Abdülkadirin hangi ikili mücadelede yıkıldığını gördünüz. Kas falan yapmasına gerek yok.

Yorum

• Güç denirken kastan çok direnç makbüldür, ağır yük az tekrardansa az yük çok tekrarla fiziksel egzersizle bu sağlanabilir, o kastedilmiş olabilir, bu dengesine de olumlu etki eder
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Abdülkadir'e kas yapmak demek cinayete girer. Her oyuncu kendi vücut tipine ve oyun şekline göre çalışmalar yapmalı. Buna bağlı olarak da kendine uygun bir takım ve futbol iklimi seçmeli. Kariyer planlaması bu oluyor. İspanyollar kendi stillerini geliştirerek futbolda hakimiyet kurdu. Hiç öyle kaslı, güçlü futbolcular görmüyoruz. Top hakimiyeti üzerine kurulmuş bir yapı var.

Türkiye'deki sorun bu. Bir futbol kimliği oluşmaması, ne popüler oluyorsa onun peşinden gidip hüsrana uğruyoruz. Aslında futbol kimliği oluşturmak bize düşer, çünkü kendine özgü yaşayan üretim yapabilen bir kültürümüz var ama futbolda karşılığı olmamış.

Yorum

• kas torbasından kastım güçlü olmasıdır.elbette esnekliğini kaybetmemeli kas torbası olacağım diye.

oyuncuların artık kişsel fitness antrenörleri oluyor.fizik ve güç önemli en az teknik kadar.şutun hızınıda belirler.dripling yaparkenki hızıda.

güçlü olmazsan omuz omuza mücadelelerde ezerler aga.güçsüz selçuk inan sürekli kendini yere bırakıyor.avrupada bu tarz faullerin çoğu çalınmaz.

1.72 cm boyu olan hagi topu nasıl saklıyordu vücudunu kullanarak.

bu arada milli maçta şakiri

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: ab402aada7fad665c4f31b262699abb9.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 23.3 KB 
Kimlik: 11212572
                                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 27.06.2018, 13:19.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim