Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sisirip sisirip duruyuruz ama daha oynadigini goremedik. Her maca girdiginde %70 hatali pas.

Havalara girmeden once bir oynasami once yoksa?

Yorum

• şu adamın orta sahanın ortasında 8 numara olarak oynaması lazımmmmmmmmmmmmmmmmm
      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
      Louis D. Brandeis

Yorum

• Sosa da gelirse artik sans bulmasi zor mutlaka oynayabilecegi bir takima kiralik gitmeli.

Yorum

• Orta saha gelmeyecek gibi, geçen sezon nasıl benim için en büyük transfer Yazıcıysa bu sezon içinde Abdülkadir olması içten bile değil, oyunda kaldığın her dakika topun ayağına her gelişi beni heyecanlandırmaya yetiyor.

Son yıllarda patlama beklediğimiz ana içimizde patlayan yıldızlara bakıyorum Barış Memiş, Emre Güral, 32, Soner, Beşir vs hiçbirinde bu heyecanı hissetmemiştim belki Barış Memiş'de hissettim ancak bu heyecan Abdülkadir'de çok daha fazla hissediliyor, farklı bir oyuncu. Tekrar söylüyorum Umuyorum ki bu sezon en büyük transferimiz Abdülkadir olacak.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Daha 2 senesi var bu takımda oynaması için
            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha 2 senesi var bu takımda oynaması için
              Abdülkadir mental ve fiziksel olarak 11'de oynayacak seviyeye geldi top Ersun Yanal'da.

Sosa'nın gelmesi ile hücum bölgesinde yapılacak pas trafiğinde Abdülkadir kilit açacak faktör olacaktır.

Abdülkadir'in sağ açıkta olduğu Yusuf ve Sosa'nın merkezde olduğu üçgende hızlı-etkili verkaçlar ve kaleye hızlı inebilen ataklar görebiliriz.

Ha Ersun Yanal vizyon olarak bu yapıya uzak yani defansif bir koç görüntüsü veriyor. Onazi-Okay-Kucka'dan ikisini tercih ediyor. Hatta 3 önlibero oynatıyor.

Bu doğrultuda maalesef Abdülkadir hakettiği değeri bulamıyor. İlerleyen zaman ne gösterecek hep birlikte izleyeceğiz.

Yorum

• Bir gün herkes Abdül'ü konuşacak buna eminim. Yusuf'tan daha yetenekli gözümde ki Yusuf da aynısını söylüyor zaten. Değişilmezimiz olacak. Biraz daha güçlenmesi lazım. O ve Yusuf sahadayken sanki kardeşim sahadaymış gibi heyecanlanıyorum ve bir şeyler başarmalarını istiyorum.

İnatla çalışmaya devam.
                2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Hepimiz 3 yıldır adını saysak da Türkiye kendisiyle bugün tanıştı. Allah nazarlardan korusun...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• helal sana ya..

Yorum

• 100 milyon euro.Başka bir şey demiyorum.

Yorum

• Helal olsun sana. Fiziğin Barış Memiş'e çok benziyor. Sonun onun gibi olmaz inşallah. Aynen devam.

Yorum

• Geri düştüğümüzde veya topu rakip sahada oynayacağımız maçlarda sahada olmalı.
                          Muazzam.
                          Ayrıca o presinde sen faul yapmadın ya harbi topçu olduğunu gösterdin.
                          Eşekler de izlesin o pozisyonu da feyz alsın.
                          En son Murathan tarafından düzenlendi; 10.09.2017, 19:05.

Yorum

• A D A M I M benim işte bu kadar. Son 5 dakikalık topçu değil onun yaşında Messi 11 di

Yorum

• Gururlandım şahsen.

Yorum

• Saf yetenek, doğuştan yani. Geriye gitmesine imkan yok, çok büyük yıldız olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X