Orta saha gelmeyecek gibi, geçen sezon nasıl benim için en büyük transfer Yazıcıysa bu sezon içinde Abdülkadir olması içten bile değil, oyunda kaldığın her dakika topun ayağına her gelişi beni heyecanlandırmaya yetiyor.
Son yıllarda patlama beklediğimiz ana içimizde patlayan yıldızlara bakıyorum Barış Memiş, Emre Güral, 32, Soner, Beşir vs hiçbirinde bu heyecanı hissetmemiştim belki Barış Memiş'de hissettim ancak bu heyecan Abdülkadir'de çok daha fazla hissediliyor, farklı bir oyuncu. Tekrar söylüyorum Umuyorum ki bu sezon en büyük transferimiz Abdülkadir olacak.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Abdülkadir mental ve fiziksel olarak 11'de oynayacak seviyeye geldi top Ersun Yanal'da.
Sosa'nın gelmesi ile hücum bölgesinde yapılacak pas trafiğinde Abdülkadir kilit açacak faktör olacaktır.
Abdülkadir'in sağ açıkta olduğu Yusuf ve Sosa'nın merkezde olduğu üçgende hızlı-etkili verkaçlar ve kaleye hızlı inebilen ataklar görebiliriz.
Ha Ersun Yanal vizyon olarak bu yapıya uzak yani defansif bir koç görüntüsü veriyor. Onazi-Okay-Kucka'dan ikisini tercih ediyor. Hatta 3 önlibero oynatıyor.
Bu doğrultuda maalesef Abdülkadir hakettiği değeri bulamıyor. İlerleyen zaman ne gösterecek hep birlikte izleyeceğiz.
Bir gün herkes Abdül'ü konuşacak buna eminim. Yusuf'tan daha yetenekli gözümde ki Yusuf da aynısını söylüyor zaten. Değişilmezimiz olacak. Biraz daha güçlenmesi lazım. O ve Yusuf sahadayken sanki kardeşim sahadaymış gibi heyecanlanıyorum ve bir şeyler başarmalarını istiyorum.
Geri düştüğümüzde veya topu rakip sahada oynayacağımız maçlarda sahada olmalı.
Muazzam.
Ayrıca o presinde sen faul yapmadın ya harbi topçu olduğunu gösterdin.
Eşekler de izlesin o pozisyonu da feyz alsın.
En son Murathan tarafından düzenlendi; 10.09.2017, 19:05.
Yorum