Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yazsınlar sözleşmeye 200 milyon euro serbest kalma maddesi

Yorum

• tebrikler genç arkadaşım umarım hiç bozmassın
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• Söylemeden edemeyeceğim, bıyıkları ve sakalı kesmesi gerçekten çok iyi olmuş.

Yorum

• Supersin kocum, super!

Yorum

• Helal be
            .

Francesco
            Totti

Yorum

• Bu hamleyle ersun maç kazandı

Yorum

• eee ersun hoca boş adam değil kadro olsun neler yapar yalnız defans kötü kızamam gol yersek göbekte iki kazma var ah başkan ah almadı adam gibi defans
                İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu hamleyle ersun maç kazandı
                "Annuit cœptis"

Yorum

• Geçen maç sinyalleri vermişti zaten. Tebrik ediyorum. Nazar değmesin
                  ( ゚д゚)

Yorum

• sahada sosa ile birlikte ne yaptığını bilen oyunculardan biriydi.
                    mükemmel bir oyun olgunluğu var, kucka bile yanında sırıtır o derece. (tecrübe açısından, yoksa abdülkadirdeki teknik kuckada yok)
                    girilecek en iyi zamanda oyuna girip, insan üstü bir katkı verdi.
                    yalnız ersun hocanın ısrarla kadroda tutup oynatmamasının ve doğru zamanı beklemesi gerçekten takdire şayan.
                    fiziği ile ilgili yorum yapan bir kaç kişiden biri olarak -boy değil- bugün lafı bize yutturduğu için minnetarım

Yorum

• Geçen sene yusuf un asistlerine gollerden daha çok seviniyorduk. Onunkilere alıştık şimdi seninkilere golden daha çok seviniyoruz. Helal olsun olacaksa senin givi yusuf yazıcı abin gibi özevlat olsun. Allah yolunu açık etsin

Yorum

• Külüp sözleşemesini en az 5 yıl imzalatmalı.. Aynı şekilde Yusufta
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Ersun Yanal: Abdülkadir'i oyuna almak risk değil. Çok büyük bir oyuncu olacak. Daha 18 yaşında, çok çalışacak, karakter ortaya koyacak
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İşte bize böyle öz evlatlar lazım..helal olsun sana..!

Yorum

• Bir ara merkeze gelerek tecrübeli oyuncu gibi pas yaptirdi takima, topu kaybetmeden uzun süre pas yaptik rakip oyundan düştü, sonrasinda gol geldi yanliş hatirlamiyorsam.

30 yaşinda kucka, pereira, sosa hiç çekinmeden pas attilar, hatta ilk abdülkadir'i aradilar topu alinca. Çok gurur verici bir durum. Emre mor bile bu etkiyi yapamiyor o hizina rağmen. Toplari ezince pas alamiyor. Oyunu bilmek önemli.

Sol kanadi hiç kullanmadik, oyun sürekli sağ kanattan oynanmasina rağmen önlem alamadilar abdülkadir'e.

İlk yari sosa'nin nereye geldim ben hali vardi, yoruldu. İkinci yari akti oyun, hiç zorlanmadan yönetti takimi. Bir tane gerçekten yetenekli, akilli, doğru düzende oynayan oyuncunun maça etkisini gördük. Bu seviyede oyuncuyu malesef parayla alamiyorsun. Bulup çikartman lazim. O yüzden çok önemli.

Yorum

• Driblingini Messi'ye benzetiyorum, topla çok iyi hızlanıyor ve topu ayağından açsa da çok süratli olduğu için sanki ayağına yapışık gibi oynuyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X