Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yolun açık olsun kardeşim, elinde olan olmayan bir dünya neden var bu düşüşün ve gidişin. Ne olursa olsun hep başarılı olmanı istiyorum. Allaha emanet.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Niye bu cocuga kiziliyor anlamiyorum. Kac sene kulupte top oynadi sampiyonluk senesinde 7 gol 4 asist yapti. Hee sene dusuk maasla oynadi. Ee sonunda gitmek istedi ne var bunda. Zorla tutulackati takimda. Bu sezon yeterince katki vermemesini avciya sorun. Kendisi gecen sene de naci unuvar gibi wonderkid kanat oyuncusunu az daha olduriyordu da ajax daha bize vermedi cocugu. Sezon bitmedencgeri cagirdilar sakatlil falan bahane. Abdulkadir de bu sene almanya karsisinda hazirlik macinda montella dogeu sekilde kullandi cok iyi isler yapti. Cocuga kizacaniz yerde biraz da kulube ve hocaya suc bulun. Ayrica adam avci ile gelismiyor degeri artmiyor. Cocuk da ttabzonda durdugu surece kendisine buyuk kuluplerden teklif gelmeyecegini biliyor.

Hull city bize 4 milyon sterlin odeyecek. O da 4,68 milyon euro yapiyor. Bu sene hull city 8. sirada. Ligi 6. bitirip play offlardan super lige cikma ihtimalleri var. Abdulkadir hem kulubune iyi kotu para kazandirdi hem de kariyeri acisindan su anki mevcut durumunda cok kotu bir tercih de yapmadi.
      Acun, Allahyar için Fener'e 4 mü 5 mi, o civarda vermişti. Antalya'ya Doğukan için 4 verdi.

Benim oyuncuma 6-7'lik teklif geldiği başkan tarafından açıklanıyor. Ama oyuncu istedi diye 4,5'a Acun'a vereceğim.

Tersten düşünelim.

Biz X oyuncusu için 4,5 teklif ediyoruz. Oyuncu bize gelmek istiyor. Fakat 7 teklif eden var kulübüne. O kulüp bize ne der?

"Kardeş, teklifi yükselt."

İki ay bekleriz. Zuravskiler, Petkovicler... Mal gibi de kalırız.

Rasyonel piyasa kuralıdır. Ha, arka planda başka bokluk varsa (Bunlardan her şey beklenir) bilemem.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        topçuluğuna hiçbir zaman kızmadım ki bunu söylemek bile abes, ts altyapısı bir tane daha senden çıkartamaz. kullanmasını bilen sağ önde gol attırmasını bile öğretmişti sana.
        kaldırmadığın tek kupa kalmadı. hepsine emeğin de yeteneğin de dokundu.
        yolun, bahtın açık olsun güzel kardeşim benim.
        Benim de düşüncem bu yönde. Allah yolunu açık etsin, Abdüş öfkeyi bedduayı haketmedi...
        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Acun, Allahyar için Fener'e 4 mü 5 mi, o civarda vermişti. Antalya'ya Doğukan için 4 verdi.

Benim oyuncuma 6-7'lik teklif geldiği başkan tarafından açıklanıyor. Ama oyuncu istedi diye 4,5'a Acun'a vereceğim.

Tersten düşünelim.

Biz X oyuncusu için 4,5 teklif ediyoruz. Oyuncu bize gelmek istiyor. Fakat 7 teklif eden var kulübüne. O kulüp bize ne der?

"Kardeş, teklifi yükselt."

İki ay bekleriz. Zuravskiler, Petkovicler... Mal gibi de kalırız.

Rasyonel piyasa kuralıdır. Ha, arka planda başka bokluk varsa (Bunlardan her şey beklenir) bilemem.
          allahyar icin o kadar vermedi rakam oyle gosterildi. Ne verdiyse %90 ini cesitli yollarla geri almistir. Dogukan icin de benzeri bir durum vardir. Ayrica dogukan o donem milli takimda oynayan wonderkid olarak gosteriliyordu. Sonra andulkadire kim 7 veriyordu galatasaray mi yoksa pendik mi hollandalilar bile dogru durust lara vermiyordu acun yine mevcut tekliflere gore iyi rakam verdi. Acun olmasa su an abdulkadire o parayi kimse de vermez.
          En son jpositve tarafından düzenlendi; 29.01.2024, 16:22.

Yorum

• Uzatma gideceksen git
            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
            HAMİ AYAZ

Yorum

• Ben de gitmesi taraftarıyım. Ancak sattı, gitti gibi durumlara katılmıyorum. Kendisine iyi bir teklif geldi göndermediler gitmedi, ilk yıllar maaşı çoj düşüktü. Nerdeyse asgari ücrete oyunuyordu. Önce maaşı 500 bin, sonra 2,5 milyon, sonra 25 milyon tl ye çıkarıldı. Bu arada onun yarısı kadar katkısı olmayan adamlar hem miyon eurolar aldı hem de giderken tazminat aldılar. 3 sakatlık geçirdi, defalarca kez yuhalandı. Avcı ondan memnundu çünkü kendi oyununu değil Avcı'nın istediğini yapıyordu. Risk alma pas ver top rakipteyken yalancı press yap. Şimdi bu durumda gittiği için bu adama kızılır mı? Gitmeyenler hep zararlı çıktı. Hamiyi GS istedi gitmedi, Yattara gitmedi, Onur gitmedi, Szymkowiak gitmedi hepsi zararlı çıktı. Selçuk, Umut, Burak, Abdullah, Ogün, Hüseyin hepsi gitti karlı çıktı. Gitmeyenleri hep ezdiler.

Yorum

• azun olaya el atmış

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  allahyar icin o kadar vermedi rakam oyle gosterildi. Ne verdiyse %90 ini cesitli yollarla geri almistir. Dogukan icin de benzeri bir durum vardir. Ayrica dogukan o donem milli takimda oynayan wonderkid olarak gosteriliyordu. Sonra andulkadire kim 7 veriyordu galatasaray mi yoksa pendik mi hollandalilar bile dogru durust lara vermiyordu acun yine mevcut tekliflere gore iyi rakam verdi. Acun olmasa su an abdulkadire o parayi kimse de vermez.
                  Hocam, para transferini benim üzerimden yapmıyorlar. Para girdi mi, çıktı mı bilemem. Kontrol ettim şimdi, bedel yazdığım kadarmış. 6-7'yi insiderlar yazdı, başkan da "Gelen teklifleri Ömür kabul etmedi" dedi a Spor'a.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sahada vaat ettiğinin ve kulüpte geçirdiği sürenin hakkı bu olmamalıydı.

Umarım yurt dışında mental anlamda kendini geliştirir ama pek umudum yok.

Yolun açık olsun Abdüş, emeklerin için teşekkürler.

Yorum

• Aferim kaç kurtul,bu camiadan bir halt olmaz.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• kendisini gram geliştirmedi. mental olarak yaylada top oynayacak kapasitede.
                          gerilemesinde ve gelişmemesinde vasıfsız yöneticilerin TD lerin payı da çok.
                          iyi ki gitmiş, fazla gereksiz anlamlar yüklendi kendisi de yeteneği de bunu kaldıramadı.
                          ***GeNÇ***

Yorum

• defolup gittiğin için teşekkürler!
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• Bu kafayla Avrupa'da başarılı olması imkansız. Özel yaşamına göre uygun bir meslek seçmedi iki arada bir derede gider derede boğulur..

Yorum

• Mental olarak bitmişti keşke böylesine bitmeden daha önce güzel paralara yollasaydık ama bunu yapacak yönetim lazım, tüm camianın günahını da bu çocuğa kesemeyiz yolun açık olsun umarım başarılı olursun.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X