Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
-
tam ihtiyacımız olan oyuncu, takımın merkezine koyacaksın çatır çatır oynayacak da ne zaman olacak allah bilir. kupadaki grup maçlarıyla birlikte fırtına başlar diyorum.Abdülkadir'in Karabük maçında attığı gol, kesinlikle izleyin..
https://www.instagram.com/p/BMCQAKkAH_G/Yorum
-
Ersun hoca kupadaki grup maçlarında, zayıf rakiplere karşı bile ''gruptan çıkmayı garantilemediğimiz müddetçe'' fazla forma şansı vermeyebilir. Hele ki Çorum maçından sonra... Facianın eşiğinden döndük, az kalsın uçuruma yuvarlanıyorduk... ilginçtir, 2 maçtır şans yanımızda, pek alışık olmadığımız şeyler...
Aytaç ı tribüne yollayıp Abdüş ü kulübeye çekme vakti geldi de çoktan geçiyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Yorum
-
Şu çocuğu izliyorum dripling,adam geçme ,düzgün ayak ,beyin hepsi var Emre Mor ayarında topçu bu çocuk.
Bu çocuğun abisine dayısına amcasına biri ulaşsın Allah aşkına, Almanyada herhangi bir 3.lig takımına göndersin zayi ziyan olucak bu çocuk.
Zeki'nin Mustafa'nın Aytaç'ın oynadığı takımda oynayamıyorsa bu yeteneksizliğinden değil adamı olmadığı için oynayamıyordur.Yorum
-
Koy takıma oynasın. Maç başına 5 gol yedirse yine ses etmez kimse. En azından Abduş yeni sezona hazırlanıyor, tecrübe kazanıyor deriz...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
stadyumdaki seyirci sana katilacagi garantisi veriyorsan katiliyorum
ha 7. ha 15. olmussun bir farki yok
bunun olmayacagina eminim
o stadyumda bitirilen mertcan su an sanliurfanin en iyi oyuncusu
2 yanlis out yüzünden 2 yili cöpe gitti"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Yusuf'a sabreden taraftar Abduş'a her türlü sabreder. Ayrıca Yusuf'tan kötü olma ihtimali de yok...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
-
yusuf ciktiginda yas olarak daha olgundu ve inanilmaz formdaydi
1461 den kredisi vardi
keske bir leipzig gibi 22 yas ortalamasinlan oynayacak tribün profiline sahip olsak
degiliz malesef
yaziciylan bunun harcanmasindan cok korkuyorum sahsen"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
-
Ben ikisinin de en azından kulübede hamle oyuncusu olarak durmasına taraftarım. Dün akşam Bero yerine Yazıcı, Okay yerine Aytaç girse mücadele gücünü ve topa hakimiyeti artırıp maçı tutar mıydık? Bence %100 evet.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
-
maci seyredemedim
sadece videolari ve özeti gördüm
ondan cevap veremiyecem"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
-
o girsin bu çıksın muhabbetini gördükçe buralardan gidesim geliyor. dünkü maç 2-2 sanki cenaze var, sanki kadromuz herhangi bir süper lig takımından çok daha iyi. 4 forvetimiz var: shaydeav, ndoye, muhammet, suk toplasan bir kweoke etmez, takasa 4'ünü versek kweokeyi alabilir miyiz, veya hangimiz hayır vermeyelim der. zeki, akbaş, yumlu, yusuf için taraftar 7/24 lanet okuyor. şimdi bunlara onazi de eklendi. hatta ekici, aytaç ve diğerlerinin tamamı için yoğun eleştiriler var. Yeni yönetim geçen sene ara transferi yaptı: güray, muhammet bir iki kişi daha, bu sezon hiçte azımsanmayacak harcamalar sonucu elde avuçta bir şey görünmüyor. Şimdi o gitsin bu gitsin demenin anlamı yok artık, hoca da yönetimde sonuna kadar kalacak, taraftar artık bu sezon ligde tutunup daha iyisini yapabilirsek buna destek verecek. iyi sonuçlar iyi kadrolarla olur ve istikrarla olur.Yorum
-
bu konuda bir sorum olacak
hoca akli sira yedekleri cezalandiricagim derken gec gelen gollen maci vermis olabilirmi
normalde erken degisen bir hoca ersun yanal
sanki corum icin ceza verirken cezalandirildi gibi geldi bana
maci bakamadigimdan böyle tezler üretiyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum