Ersun Hoca, Yusuf Yazıcı'da nasıl beklediyse, Abdülkadir için de fiziksel olarak yeterli duruma gelmesini beklediğini düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Hoca, Yusuf Yazıcı'da nasıl beklediyse, Abdülkadir için de fiziksel olarak yeterli duruma gelmesini beklediğini düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazicinin oyun görüşü yok ki ondan kötü olma ihtimali coooook düşük
Şu cümleyi görene kadar bütün yorumlarına dayandım ama artık pes.
Şunu diyebilmek için cidden bir kasıt falan taşıyor olman gerekiyor bu çocuğa artık. İstersen sana attığı tüm gollerden bir derleme yaparak "oyun görüşü" var mı veya yok mu videolu kanıt sunabilirim. Videonun içinde de detaylı açıklamalar yaparak tabii.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Yalan olan ne?İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Ersun hodjam'ınİlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalan olan ne?
Yusuf'u pişmesi için
ilk zamanlar oynatmadı söylemi
Yusuf as oyuncu olmadan 1 ay önce
yedek kulübesinde orta sahamız yokken
18'e dahi alınmıyordu
1 ayda Yusuf mutasyon geçiremeyeceğine göre
bunun savunması yukarıda yazdığım,
senin vurgulamaya çalıştığın
söylem olamazEn son castillo61 tarafından düzenlendi; 23.03.2017, 15:21.
Yorum
-
-
youtube da yayinlayacagiz diyen kanallar var suan, bakalim dogrumuİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYayın var mı acep?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Umarım doğrudur...İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyoutube da yayinlayacagiz diyen kanallar var suan, bakalim dogrumuForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Maci buradan canli izleyebiliriz sanirimİlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]12570[/ATTACH]
Saat 17.00 da baslayacak macta Ömür ilk onbirde baslayacak
Yorum
-
-
Bende aradim ama bulamadim...İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirisi veren kanal bulabildi mi?
aldatmaca gibi
UEFA Resmi sitesinde Live-Ticker var detayli sekilde tpm olanlari yaziyorlar
Yorum
-
Yayinlayan yok galiba :/İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlamadı yayın
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum