İlk olarak artvints tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
bu saatten sonra ben de oynatmam, onda da garip birşey yok.seneye gidecek.kalacak olan demir oynuyor. abdülkadir'i kadroya almalı belki ama as takımla antremanlara çıkıyor zaten. yusuf yazıcı da bir sene boyunca as takımla antremana çıkarak gelişti. oynamasa da dert değil. daha bitmedi lig, belki oynatır bir maç. çok birşey farkemez bu saatten sonra. beşir'i oynatmıyor mesela ama haklı olduğunu düşünüyorum. kendini geliştirmiyor.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo'ya da gıcık. Bay ego.
Yorum
-
Bu saatten bahsetmiyoruz ki. Olmuş kaç saat.
Neyse. Demek istediğim o ki sahada sürünen onca sürüngen varken en azından bu çocukları oynat dene birkaç dakika da olsa. Beşir veya Yazıcı ile niye kıyas yapmıyorum ben.
+
Kadroya genç yazarken ilk bu adamı yazacaksın, olmadı ikinciye yazacaksın. Neyse. Bekleyelim bakalım.En son Sibel tarafından düzenlendi; 09.05.2016, 23:39.
Yorum
-
Seni, zaten bok gibi gecen bu sezonda bir kere olsun bile bir lig macinda oynatmayan tüm antrenörlerimizin beyinlerine tüküreyim...
Yorum
-
bi o kadarda ben.
Cok yirtindim ama bu kulüpte tek Torpilli olmayan sensin galiba Abdülkadir.
Emre belez serefsiz gibileri 16 yasinda sans verirler bizimkiler 6, 7 yedikleri gazoz maclarinda sand vermiyorlar. Ulan herkezi oynattiniz. Ben bu Cocugu sadece 3 kere Youtube tan gördüm ve bir kerede bizim macta bir kac dakika. Hayret ya. Hersey Torpil olmusEn son B61 tarafından düzenlendi; 03.08.2016, 11:30.
Yorum
-
Aynen oynamadığı iyi oldu. Bu kazmalarla kötü görünecekti çocuk.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi ki oynamamış böyle ciddiyetsiz kötü kurulan kadroda oynatılıp üstüne çamur sıçratılmasın. sanki bu mu messi diyecek adam çıkmayacak ve sinirimizi bozmayacak.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Çok haklısın. Hatta çok fazla haklısın.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi ki oynamamış böyle ciddiyetsiz kötü kurulan kadroda oynatılıp üstüne çamur sıçratılmasın. sanki bu mu messi diyecek adam çıkmayacak ve sinirimizi bozmayacak.
Yorum
-
Yunus Emre Sel [MENTION=34487]yunusemre[/MENTION]sel
Abdülkadir Ömür: "İniesta'nın maçlarını sürekli izliyorum. Oyun hakimiyeti ve zekası müthiş. Onun gibi olmak en büyük hedefim"
Hedefi Messi, Ronaldo değil de Iniesta olan adam kötü olamaz.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Aferin ona insallah Iniesta kadar büyük futbolcu olurİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel @yunusemre sel
Abdülkadir Ömür: "İniesta'nın maçlarını sürekli izliyorum. Oyun hakimiyeti ve zekası müthiş. Onun gibi olmak en büyük hedefim"
Hedefi Messi, Ronaldo değil de Iniesta olan adam kötü olamaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum