Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımın X faktörü

Olmayınca orta saha yol geçen hanı
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ilk yarıdaki pas hataları çıldırttı.hele bir tanesi var.edine verebilse pozisyona sokacak herifi ama kaptırdı topu.

(UEFA)

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Kendine kulüp bul ve git artık

Zerre ileri gitmiyorsun
          Hatta geri gidiyorsun

Yorum

• Malesef Yusuf ve Uğurcan ile aynı moddasın, bu sene o sene olmazsa buradan emekli olursun gibi. Şampiyonluk sezonunda dahi lig 5-6-7-8 takımlarının oyuncularına teklif gelirken sana tık yok . Yok benim Trabzonspordan aldığım para bana yeterli diyorsan, sende haklısın
            Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Satın şunu artık

RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Göstere göstere sut çekiyor dan diye vuracaksın kaleci topu hile göremeyecek bir oyuncu hiç mi şutunu gelistirmez deli olacağım
                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• 6 sezon trabzonspor https://arsiv.mackolik.com/Futbolcu/...bdulkadir-Omur
                  6 sezon alanyaspor https://arsiv.mackolik.com/Futbolcu/28424/Efecan-Karaca

kurusa bakma ömür ama alanyasporda forma giyemezsin. sen bu takımın en boş kadrosusun. o kadar maç beni oynatsınlar o bölgede elbet bana da çarptırıp atarlar. elbet benim de önüme düşer atarım.
                  daha da öteye gidiyorum bu fizik gücünle 1461 de bile yedek kalırsın ezerler çiğnerler seni. sen halısaha topçucusun seni getiren burda bırakmamalıydı 2 sene olmadı mı dpğru ptt 1 e demeliydi

behlül aydın kerem baykuş senden kat kat yetenekli güçlü çocuklar. üzerinde bu çocukların ahı var. onlar cefayı çekerken sen sefanı sür koçum yemeye devam

Bu klüpteki statüko yılılırsa, boka bok denecek düzeye gelirse kalıcı başarı gelir ancak
                  En son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 23.10.2023, 23:53.
                  trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İyiydi kardeşim ama bir gol atabilirdi bu şansı yakalamıştı topu da iyi getirdi ama ayak içi yerine ayak üstü tavana vurabilirdi. Kabul etmek lazım şut konusunda iyi değil ve sanırım bunun üzerine de çalışmıyor oluruna bırakmış artık.

Zaten çalışkan olsa bu yeteneğiyle daha farklı bir seviyede olurdu.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Maç esnasında da yazmıştım. Tehlikeli bölgede üç veya dört pozisyonda pas verilecek yerde şut denedi, şut imkanı varken pas verdi. Karar anındaki tercihleri hatalı.

Her yaz kampında umut dolu sözler duyuyoruz. Sezon başlıyor, saman alevi gibi... Burada ne uzayacak ne kısalacak. Yeni bir hikâye yazması lazım. Hâlinden memnunsa, konuşmaya gerek yok tabii...
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.10.2023, 10:00.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• O kadar çok koşuyor basıyor ki o tempoyla son tercihlerde hep hatalı kararlar veriyor. Biraz enerjisini ekonomik kullanmalı

Yorum

• İlk ciktigi zamanlar neydi, şimdi ne oldu. Milli takımın geniş havuzu için bile ismi geçmiyor. Hala mevkisi net değil, verimli oyun desen yok. Orta sahada Modric olabilecek yetenek var ama vasat, mevkisiz modda takılıyor.

Takımda 8 yokken bari şu rolü üstlen maestro ol, 10 numara değilsin sen. Antrenör katkısı da gelmiyor, sıradan oyuncu gibi takılıyor.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 8'e evrilmeli
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Enerjisinden faydalanmak için 8 olmalı. 10 numara için ne kreatif ne şutör. Çok iyi bir iki yönlü orta saha olabilir ama mental olarak da sıkıntılı. Çok fazla koşunca bitiş noktasında saçmalıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Trabzonspor - Alanyaspor maçında en fazla ikili mücadele kazanan oyuncu olan Abdülkadir Ömür (10),

Süper Lig'de Ekim 2020'den (10 vs Kasımpaşa) bu yana ilk kez çift haneli sayılara ulaştı.
                                Topla buluşma: 63
                                Pas %: 92
                                Şut: 4
                                İkili mücadele: 10/17
                                Sahipsiz top: 7
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.