Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yav bide doğruysa Burak Yılmazın takımına gitmek istemek nasıl bir vizyondur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ulaş Özdemir’e göre City’nin teklifinin reddedildiği andan beri gitmek istiyormuş, hatta o sezon bayramlaşmaya dahi inmemiş.

MR’ının temiz çıkmasına rağmen ağrıları olduğunu söyleyip oynamaması filân… Bilemiyorum, yolu açık olsun.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ulaş Özdemir’e göre City’nin teklifinin reddedildiği andan beri gitmek istiyormuş, hatta o sezon bayramlaşmaya dahi inmemiş.

MR’ının temiz çıkmasına rağmen ağrıları olduğunu söyleyip oynamaması filân… Bilemiyorum, yolu açık olsun.
        Bu öz evlatların biraz sıyrılması sonucu kaçmak istemesi sinir bozucu.Yazıcı da daha fazla para kazandırabilecekkin menajeri yüzünden daha ucuza gitmişti.Sanki çok iyi top oynuyormuş gibi havalara girmeleri vs
        En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 29.08.2022, 02:11.

Yorum

• Gitmek istiyorduysa adam akıllı bir menajer bulsaydı kendisine ve daha iyi performans gösterseydi de taliplisi olsaydı. Doğru dürüst teklif gelmeden illa gidecem diyorsa da kadro dışı bırakılmalı.

Yorum

• Bide hikayeyi ondan dinleyelim bakalım.

Yorum

• Ya bu ZU denen adamın hayatı üfürmekle geçiyor. 5 dk dinleyince ne mal olduğunu anlıyorsun zaten.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Daha geçen ay şunları söyleyen çocuk mu bonservisimi verin gideceğim dedi? Zaten adam konuşurken tonla yalan söylüyor havası seziyordum, bu saatten sonra hiçbir dediğine inanmam.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Bu haberlere inanmak istemiyorum. Eğer doğruysa bu kaçıncı seviye yüzsüzlüktür?
                  Sen öz evlat kontenjanından oynadığın 10 maçından 8inde takımı eksik oynat, performans sergileyip pazar değeri oluşturma, yıllardır bir özelliğini bile geliştirme ve sonra git sakatım diyip kritik bir maça çıkma. İnanmak istemiyorum. İnşallah doğru değildir. Açıklama bekliyorum.

Yorum

• Bilerek oynamadisa yaziklar olsun derim. Bu habef doyruysa onun icin burak Trabzonspordan daha üstün
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Adam ağrım var sakatım diyorsa sakattır. Buna oynayacan adam yok başka demişlerdir. Buda tekrar sakatlanmaktan korkmuştur. Sinirlenincede ben zaten gidecektim vs falan iş karışmıştır. Zeki Uzundragona güveneceğimize Ömüre güvenmeyi tercih ederim.

Yorum

• Tribünde hiç öyle berbat hareketlerde bulunmuş bir hali yoktu

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ah be kardeşim rıdvan dilmene telefon açıp gitmek istiyorum araya gir diye yalvaran adamdan ne bekliyorsunuz..yalansa çıksın açıklasın.bunu ben çok önce dile getirdim ama buradaki arkadaşlar bunada inanmadı ne diyim..herkeste bir ömür sevicilik var.adamı bukadar şımartıesan seni böyle yarı yolda satar..
                          Yok artık... direkt Tayyip'i arasaydı
                          İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ulaş Özdemir’e göre City’nin teklifinin reddedildiği andan beri gitmek istiyormuş, hatta o sezon bayramlaşmaya dahi inmemiş.

Bayramlaşmaya inmemiş, ilginç... bence bir şey bildiği yok ama bilemedim
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yalniz cok büyük iddia bunlar. Kulüp aciklama yapmali.

Şampiyon kulübün iletişim şekli, şahsi hesaptan atılan bordo mavi kalp.

Yine öyle bir mesaj atılır, transfer manyağına dönmüş taraftar kitlesi afyonlanmış şekilde havalara uçar.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Uzundragon ve Fortuna Sittard, gerçeklik payını çok düşürüyor. Güvenilir bi gazeteci ve bi orta sıra takımı olsa inanırdım. Abdüş'ü sevmem ama başkanın kariyerini mahvettiği de bir gerçek o yüzden olay doğruysa da niye böyle yapıyor acabalık filan demem. Max tavan teklif geldi (23m).50m len diye cevap verdiler. Oyuncu da artık bi şekilde çıkmam lazım yoksa azalarak biteceğim stresine girmiş olabilir. Ki azalarak bittiği de doğrudur eleman 19 yaşında yapabildiği şeyleri şuan yapamıyor.
                              Konu para da değildir çünkü Fortuna Sittard'ın eti ne budu ne yani. Neyse, bence Uzundragon sıkıyor ama böyle bi haberi de kafasına göre yapabileceğini de sanmıyorum. Bi garip olay.

Yorum

• Bence Uzundurukanın haberine güvenmeyin. Sallıyor ama Abdulkadir ve Uğurcanında maaşı yükseltilsin
                                Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X