Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi gönderin şu adamı sövmemek için zor tutuyorum üstüne para verin gönderin
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      statta canlı izledim dün izlemez olaydım...maçı bırakıp eve gidesim geldi...bartta bir taraftan bağrıyor dorukan bir taraftan bağırıyor çık ileri diye ama nafile...top dorukana geliyor atak yapacağız ömür denen vasıfız yeteneksiz tip koşarak dorukhanın üstüne gidiyor pas almak için...ulan sığır olsa o sağ kanatta ileri koşar önü bom boş...ben karar verdim artık bu tipin oynadığı maçları izlemeyeceğim...nefret haline getirdi..
      aynen oyle millet niye bu kadar takildin bu herife diyor, cunku futboldan anlamiyor. full onu izlesen kanser olursun valla,

Yorum

• Topla giden rakibi 50 metre koşup yakalayamaması bazı şeyleri gösteriyor. Bu süratle kanatta oynaması çok zor.

Yorum

• Önce dünya yıldızı potansiyeli vardı, sakatlık sonrası Türk yıldız olma potansiyeli vardı. Son iki yıldır Konya seviyesinde oynuyor. Bu vizyonsuzluk devam ederse Ümraniye ayarına hızla düşecek

Yorum

• Abdüş konusunda her iki taraf da birbirini kaybedeli çok uzun zaman oldu. Karşılıklı fedakarlıklarla kazanılmış gibi görünse de her şey pamuk ipliğine bağlı şekilde ilerledi. Bu işin çözümü makul şekilde ayrılmaktır ama en az devre arasına kadar takımda kalacak gibi. Hayırlısı.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Topu alıp harika bir şeyler yapacakmış gibi 2 kere dürtüyor sonra geri pas atıyor

Yorum

• Çünkü özgüveni, fiziki gücü ve mentali zayıf

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Topla giden rakibi 50 metre koşup yakalayamaması bazı şeyleri gösteriyor. Bu süratle kanatta oynaması çok zor.
                  o pozisyonda baktım abdülkadire dedim senin alacağın paranında sana para vereninde seni topcu yapanın yaptıranın ve yer sofrasında yediğin yemeğinde ... derken baktım yerdeki karıncaya bile söver hale gelmişim.

abdülkadir günaha giriyoruz senin yüzünden bas git la takımdan. git ptt 1. lige düşmemeye oynayan takımlara.

Yorum

• Yine ne güzel küfür ettim sana. Terapi gibi sana küfretmek.

Yorum

• İlk olarak kadirkaradag061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o pozisyonda baktım abdülkadire dedim senin alacağın paranında sana para vereninde seni topcu yapanın yaptıranın ve yer sofrasında yediğin yemeğinde ... derken baktım yerdeki karıncaya bile söver hale gelmişim.

abdülkadir günaha giriyoruz senin yüzünden bas git la takımdan. git ptt 1. lige düşmemeye oynayan takımlara.
                      Kızıyoruz ediyoruz ama küfre gerek yok. Zaten geniş alanda hızlı değildi ama sakatlıklar çok şey götürdü ondan. Kafa olarak bunu kaldırmak kolay değil. Kanattan içeri kıvrılarak girmeye korkuyor çünkü eskisi gibi yapamıyor.

Yorum

• Bunu her sene başı bir şamarlayacaksın ancak öyle kendine geliyor, neden bu kadar mental anlamda zayıflar anlamıyorum, Allah vergisi yeteneğin var ama kafa yok, göndermeli hikayeler, sakat bahanesiyle maça çıkmamalar vs çok komik. Haketmiyor bu yeteneği.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bunda yetenek falan yok ya, Allah aşkına bana anlatır mısınız hangi yeteneği olduğunu? Ben şahsen hiçbir yeteneği olduğunu düşünmüyorum. Dümdüz bir oyuncu. Ne dribbling yapar, ne adam geçer, ne pas atabilir, ne de şut çekebilir. Bunları yapamayan adam yetenekli mi Allah aşkına?

Yorum

• İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunda yetenek falan yok ya, Allah aşkına bana anlatır mısınız hangi yeteneği olduğunu? Ben şahsen hiçbir yeteneği olduğunu düşünmüyorum. Dümdüz bir oyuncu. Ne dribbling yapar, ne adam geçer, ne pas atabilir, ne de şut çekebilir. Bunları yapamayan adam yetenekli mi Allah aşkına?
                            İlk çıktığı anı hatırlıyorum, Messi gibiydi, çok süratli, driplinge kalkınca kimse yaklaşamıyordu. Fenerli Arda çıktığında ne hissetiriyorsa Abdülkadirde onu hissettiriyordu. İlk sayfaları okuyabilirsin kesinlikle yetenekli ama gidişat çok kötü işte.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bugün nasılsınız abdüşcük ömürcük? Yetenek sıfır,çalışma yok, akıl desen hiç yok. City 23 milyon Euro teklif etti öyle mi?

Yorum

• Ömür bundan sonra yedekten oyuna girip tabela yaptırılıp sene sonuda olabildiğince iyi bonservis almamız gereken bir adam. O gözle bakmak ve sene sonu adamı salmak lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim