Adamlar şu oyunu beğenmiyor, ne yaparsa yapsın zaten beğenmeyecek. Takılma kardeşim yoluna bak. Senin bu insanları kendine sorun etmen Don Kişot'un davasına benziyor. Ne bu adamları bilgisizliğiyle suçlasan çözüm alabilirsin, ne de bu savaşın sana bir faydası olur. İşini yap, odağın hoca olsun.
Geçmişte çok iyi performanslarını gördüğüm için ben beğenmedim, olumlu tek şeyi hayalet gibi gezinmeyi bırakmış en azından mücadele ediyor.
Geçmişte çok iyi performanslarını gördüğüm için ben beğenmedim, olumlu tek şeyi hayalet gibi gezinmeyi bırakmış en azından mücadele ediyor.
Sorun eleştirmek değil zaten sorun bu dil, bu öfke, bu nefret. Hepimiz insanız ve iyi, kötü günlerimiz var. Bu takımın her çalışanına ben iyi olmazsam beni yok ederler beklentisi yaratmak kadar cahil işi bir iş yok. Cahile cehaletini göstermek de aşırı zor bi durum. En okumuş adam bile insan psikolojisini önemsemiyor, cehaletin bir statüsü bile yok kahvehaneden akademiye kadar uzuyor
Bu çocuk bu stresi değil, gelişimini düşünmeliydi. Sadece o değil diğerlerine de bunu yapacak bu ülke. Bartra mesela b.k gibi oynayacak, gbamin hayalet olacak, lahtimi 5 dakika süre alacak kadar uğraşmayacak ama onlar yolcu önemli olansa hancı. Onlara saldırın demiyorum onlara gösterdiği insanlığı kendi altyapı oyuncusundan esirgeyen bir ülke insanıyız, nefret ediyoruz kendimizden. Abdülkadire yine s.git bu takımdan çöp diyecekler, hayalet diyecekler çünkü o insan değil ve olmaya da hakkı yok. Bu çocuğa sağlıkla gelişimine odaklanacağı ortamı versek de beceremiyorsa bak olmadı Abdülkadir, biz performansından memnun değiliz, sözleşme yenilemeyeceğiz de diyebiliriz değil mi? Çünkü normal olan bu da, ondan soruyorum. Ben Abdülkadir'in takımın en değerli 2-3 oyuncusundan biri olduğunu düşünüyorum, sağ kanatta oynayarak belki kariyerini riske soktu bu takım için, minnettarım. Şimdi mevkisinde oynasın, umuyorum ki performası artar. Performansı düşer, hatta çok kötü düşerse de sadece onun adına üzülmek, sağlık olsun demek gerekir. Böylelikle insan öğüten değil insan eğiten bir kurum yaratabiliriz.
Neden bu ülkeden ronaldolar, messiler çıkmıyor sorununun bir ayağı da bu. Bu bir spor mücadelesi ve biz bu çocuklara savaşta cephe sorumluluğu veriyoruz. Bu önyargıyla yapılanları görüp direk yurtdışına kaçmaya çalışıyorlar biz de buna vizyon diyoruz.
Sahada ruh gibi görünen bir oyuncu söyleyeyim biraz bak maç başına 7-8 km koşuyor lionel messi, 10 maçta 1 rakibinin peşine belki takılır. Messiyle kıyaslamıyorum çocuğu sadece bu 11 kişinin kolektif olduğu taktik ağırlıklı bir oyun ve bazen taktik gereği rakibine saldırmaman gerekir. He taktiğe mi uymuyor kenarda da manav oturmuyor türkiyenin en iyi hocası duruyor, kararı vermesi gereken odur. Profesyonel insanların, meslektaşı olmayıp böyle boş tabirlerle eleştirmek bana doktor döven sosyopatlığı anımsatıyor....
En son bilginsem tarafından düzenlendi; 27.12.2022, 23:15.
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Bugün iyiydi bence ama sonuç vermiyor sana. Skor yolunda bir faydası yok ki. Takımın en hareketlisi çok verimli pres gücü istekli ama skor yok. Asist yok gol yok. Bakasetas bu yüzden geriye kalıyor. Bu yüzde yüz hoca hatasıdır. Sen ihtiyacına göre abdüş ya da bakasetas oynatacaksın.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
şu adama dünkü maçta iyi oynadı diyen futbol izlemesin..bunun neresi iyiydi bi söyleyin...ne yaptı da iyi oynadı...ne şutu var ne koşusu adam 3 mt arkadan gelip yakalıyor...bırakın şunu güzellemeyi artık yusufla birlikte kovulması gerekenlerin başını çekiyor
Hücumu, top kontrolu pas alisverisi süper ligde olmayi haketmiyor. Bildigin Ptt akiyor.. Arda Gülere öğretmişler top kontrolünü al veri. Arkadasimiz sürekli ayagina dolastiriyor.
Dolastirdigi topu durtuyor ediyor, kendi icinde kaos yasatiyor.
4 5 yildir takimda tacta havadan topu hareketli geri iade edemiyor ki zor toplar ancak tactan top al ver yani temel.
Inanilmaz temel eksikleri var. Koordinasyonu zaten facia.
Ama cok hizli. Basmasi süper. Kucuk adimli. Kafa olarak belli teknigi var. Bu kötu hucumla ancak 6 numaraya koyarsin. Defans önunde Agirlardan iyidir topu oradan cabuk cikarir. Baska artisi yok.
Yorum