Abdülkadir Ömür olmaz olamaz olmadı olamayacak! Satmadık pişman olacağız. Parmak, hüseyin ve o. Yetenekli olması falan umrumda değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Türkiyede yetenek sizi bi yere kadar getirir. Ama yurtdışında yeteneğin yanında sporcu kimlikte önemli. Bu çocuk yetenekli ama sporcu değil.
Bugüne kadar hiç o ışığı vermedi hiç güçlenemeyecek bu vitaminsiz. Güç yok, dayanıklılık yok, yetenek var, halısahada oynasak ilk onu alırımtrabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
Vizyon önemli. Bu kafayla kendisine ihanet ediyor. Bundan. 3-4 sene önce ,Eksiklikleri üzerinde çok durmalı ve çalışmalı diyorduk şimdi hala öyle diyoruz. Onu çok seviyordum ama yeteneklerine ihanet ediyor. Barış memiş gibi Ali şen Kandil gibi... sonu benzemez inşallahİlk olarak TrabzonVictory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Sezon yılın futbolcusu Abdülkadir Ömür Olacak ve biraz kendini güçlendirmesi lazım, kondisyon olarak iyi seviyede olup ve çok çalışırsa başarılı olacaktır...
Yorum
-
yetenek olarak bir şey diyemeyiz ama u19'da bile tüm topçular abdüşten daha sert şut çekiyor. bu özelliğini geliştirmediği sürece skor katkıcı yapmadıkça level atlayamayacak. geliştirirse bizden avrupaya yapamazsa orta sınıf devam eder.''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
Ben sen olsaydım... Kampa erken katılırdım... Milli takımda oynamadın bile... Kısa tatil yap.. Daha gençsin.. Daha çok tatil yapacaksın ama senin için ölüm kalım sezonu bu... 2 yıldır sakatsin...kötü bir sezon geçirirsin.. İstediğin seviyeye ulasamayacaksin..Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
Abdülkadir belki bir Messi kadar olamaz ama işte futbol eksik özelliklerini çok çalışıp tamamlasa çok çok başarılı olacak ve sadece sakatlanmadan dikkat ederek kondisyonunu düzenli olarak antrenmanlarda yükseltse bunu yapması bile futbol hayatına muhteşem etkisi olacak...İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVizyon önemli. Bu kafayla kendisine ihanet ediyor. Bundan. 3-4 sene önce ,Eksiklikleri üzerinde çok durmalı ve çalışmalı diyorduk şimdi hala öyle diyoruz. Onu çok seviyordum ama yeteneklerine ihanet ediyor. Barış memiş gibi Ali şen Kandil gibi... sonu benzemez inşallah
Yorum
-
şut çekmeyi öğrenirse belkiİlk olarak TrabzonVictory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Sezon yılın futbolcusu Abdülkadir Ömür Olacak ve biraz kendini güçlendirmesi lazım, kondisyon olarak iyi seviyede olup ve çok çalışırsa başarılı olacaktır...
Yorum
-
kafasını verirse yine 20 bandını görür. Sağına soluna kafası çalışan adamlar geliyor bu farkı unutmayın. Biz Abdüşten tek başına yıldız olmasını bekledik öyle olamayacağını belli etti ama iyi bir takım içerisinde de çok iyi parça olabildiği kesitleri görmüştük. Skor beklentisini düşük tutup, oyuna katkı yaptığı dönemki performansına kavuşmasını bekleyeceğiz.
Yorum
-
Tamamen katılıyorum.İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala daha bu adam için 15 falan istiyorsak bizde de akıl yok.
Kardeşim 3-5-10 sat. Bu adam burada en fazla bu.
Ümidin varsa koy %30 sonradan satış payı.#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum