yaw sakin olun, Ömür tesise gitcek, ya beni satin yoksa oynamam, sonra stada mi gelicek ? Adam evinde kalirdi. Inanmayin herseye. Biseyler var evet ama bence Zekinin dedigi tamda gercek degil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Ömürün gitmek istediği bilinmeyen bir şey değildi ki. Millet niye yaygara koparıyor. Adamı yine satmamak için diretiyorlarsa o da yolunu bu şekilde yapıyor anlaşılan. Bonservisini istemesi diye bir şey de düşünülemez zaten. Benzer süreci Uğurcan'da da yaşayacağız. Söz veriyorsan da göndermiyorsan bunlar yaşanacak. Benzeri Dorukhan'da da olabilir. Avrupa'dan teklif gelince ona da kolaylık sözü verilmişti. Beklenen teklif olmayınca da işler bu hale geliyor. Ortada sözler var ama teklif yetersiz
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Zekinin dedigi hic gercek degil.İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw sakin olun, Ömür tesise gitcek, ya beni satin yoksa oynamam, sonra stada mi gelicek ? Adam evinde kalirdi. Inanmayin herseye. Biseyler var evet ama bence Zekinin dedigi tamda gercek degil.
Bence olay söyle, Ömüre teklifler geliyor. Ömürün gönlünde bir takim var ama yönetim maddi acidan daha iyi teklifi yapan baska bir takima göndermek istiyor.
Yani cözülemeyecek bir durum degil.
Yorum
-
Bonservisini istemek ne alaka. Satın gideceğim demiştir. Alacağı yok ki bonservisine sayalım. Öyle bir teklifle gelecek kadar gerzek değildir. Ayık kafayla konuşulacak söz değil [emoji16]İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdulkadir Omur dun macta oynamak istemedigini ve bonservisini istedi.
Bunun uzerine kadro disi kaldi.
Gercegi bu olayin
Yorum
-
pekiİlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBonservisini istemek ne alaka. Satın gideceğim demiştir. Alacağı yok ki bonservisine sayalım. Öyle bir teklifle gelecek kadar gerzek değildir. Ayık kafayla konuşulacak söz değil [emoji16]
Yorum
-
sittart? yok daha neler…
gerci ömür‘e de güvenemiyorum.En son Kadir Aydın tarafından düzenlendi; 29.08.2022, 15:38.
Yorum
-
YES te doğruladı olayı, zaten mental olarak o kadar tırt seviyedeki ilk duyduğumda doğrudur demiştim. Büyük yetenek ama sıfır mental güç. Elli kere yazmışızdır mentor tutması için.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Ömür şunun bile hesabını yapamıyor ; Yusuf Yazıcı gündemde ve muhtemelen gelişi ile hem kendi futbolu hem takım içindeki sinerjisi yükselecek ve inişteki kariyeri (ekstra bir sakatlık kaza bela olmazsa) bu sezonu Yazıcı ile birlikte iyi geçirmesi ile yeniden parlamaya başlayacak. Yazık.En son oskayb tarafından düzenlendi; 29.08.2022, 15:54.TERKETMEDI SEVDAN BENI
Yorum
-
-
Bu iddialar yalanlansa bu adamlara bir şey mi olacak sanki ? Yüzleri mi var ? Fotomaç genel yayın yönetmeni herif. Doğru bir şey söyleme ihtimali yüzde kaç bu adamın gazeteyle birlikte düşününceİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaş tamam da bu iddialar öyle kolay bir şey değil ki. hani ömür gitmek istiyor derse anlarım da adam diyor ki tesislere gitmiş oynamak istemediğini falan söylemiş
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum