Dün bir kez daha gördük ki, form tutmamış hali bile sınıf atlatıyor takıma
Bu çocuğun ilk çıktığı gündeki saf yetenekleri bunlar.
Şanssız sakatlıklar yaşadı, ihmalkarlıklar vs oldu ama sakatlık süreçlerinde yönetim elinden geleni yaptı.
Ama sağlam olduğu dönemlerde gelişimi için ekstra birşey yapıldı mı (kendi veya kulüp tarafından) bilmiyorum ama buna Barış Memiş falan diyenler var, bu adam 10 sene daha trde kalsın Trabzonspor altı bi takıma asla düşmez. En kötü senaryoda Gökdeniz gibi 26-27 yaşında yurtdışı yapar ama yine de eşiği atladığı anda herkes değerini anlayacaktır.
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
İlk goldeki koşusu ve pası muazzamdı, golünü de attı.
Bu çocuk ne olursa olsun maç alıyor sana, sakatlanmadan önce de hemen ilk hatırladığım erzurum ve a.gücü maçlarıydı.
Bir asist ve pozisyon takibi ile aldığı faul ve devamında gol. Bir de sivas maçı asisti var. O dönem avcı ile birlikte iyi bir form yakalamıştı ama önce covid sonra da covid’den daha beter bir virüs olan ömer ali’ye yakalanmıştı.
Yine kendini bulmaya başladı ve avcı ile seviyesini çok daha yukarı çekeceği belli oluyor.
Şenol Güneş Abdulkadir'i izlemek için Antalya maçına geldiğini söyledi. Bu tempoyla oynamasının zor olduğunu ancak turnuvaya daha 1 aylık bir süre olduğundan geniş kadroya çağırılabileceğini söyledi. Milli takım lig biter bitmez Pazartesi günü toplanıyor. 26 kişilik kesin kadrolar da 2 haftalık kampın ardından bildirilecek...
Ya iyide futboldan ve yetenekten anlamayan bizim taraftar gibimi Şenol güneşte..
Abdülkadir özel bir yetenek ve onun özelliğinde Milli takımda bir oyuncu yok..
temposu yoksada alırsın 45 dakika oynatmazsın..30 dakika oynatırsın..olmadı 15 dakika oynatırsın..
Abdüşü çağırmamak gibi bir durum olamaz yanii.
bitiğin bitiği Oğuzhanı çağıran Hoca Abdüş için 1 dakika bile düşünemez..düşünmemeli..
eğer düşünüyorsa istanbullulardan korkan eziktir..
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
2 sene onceki yapamadıklarını hala yapamıyor. geri pas yan pas 15 dereceyi gecen pas ?
sakatlıktan cıktıgı ıcın 20 mac kredi yazıyorum. ancak rakip 1 metre yanına geldiginde topu titreterek sürüyor top hakımıyetını kaybedıyor.. ama bu top 3 yıldır ayagında su topu hakim olarak süremiyor.
oyun da pasifize oluyor. saklanmaya baslıyor.. .. bunlar kanatta oluyor genelde top tasıması gerektıgı ıcın. üstüne rakibin üstüne gitmiyor hic kanatın ozelligi bunlar olmalı..
En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 11.05.2021, 17:49.
Abdulkadir'i diğer oyunculardan farklı kılan dikine giderek kolay adam eksiltebilen bir oyuncu olmasıydı. Sakatlıklardan dolayı bu özelliğini kaybedince ister istemez ortalama bir oyuncuya dönüştü...
Sadece dikine doğru gitmesi sorun değil, artık ileri doğru pas denemiyor bile. Her top geriye. Şutta atamıyor, çalım atamıyor. Şu hali ile milli takıma gitmesi haksızlık olur.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Sadece dikine doğru gitmesi sorun değil, artık ileri doğru pas denemiyor bile. Her top geriye. Şutta atamıyor, çalım atamıyor. Şu hali ile milli takıma gitmesi haksızlık olur.
Yorum