Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sürdüğün toplara daha çok dokun deli oğlan, Messi de öyle yapıyor. Boşta olduğunu gördüğün adama pas atmadan evvel de bi eveleyip gevele topu ki rakibin yerleşme şansı olsun. Şutuna da güç yetiremediğini fark etmiş olacaksın ki pis burun işine girmişsin; ona girme, o olmuyor.
    Pas, Abdülkadir için, topu atacağı adama kadar koşmak, sonra topu ona bırakmak anlamına gelir.
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• harbiden vitaminsiz ya kısa boylu ve sol ayaklı olup bu kadar kötü şut çeken oyuncu görmedim.

emre mor ve yunus akgün'e bakıyorum bide bizim ömüre bakıyorum yok arkadaş.

ayakları çok zayıf vuramıyor topa.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ne derseniz deyin, takım oyununa büyük katkı verdi bu sene.

Top rakipteyken de bizdeyken de...

Elbette beklentiler daha büyük kendisinden, 2018-19 sezonu performansına ulaşamadı hala; ama bu şampiyonluğa katkı veren öz evladı bu kadar karalamak da hak değil.

Allah sakatlıklardan saklasın Abdüş, iyi ki varsın ! Seneye bizde ya da Avrupa'da inşallah daya iyiye gider işler senin için.
        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Soru işareti. Üç tane. Art arda. En büyüğünden.

Yorum

• Eskiden topu alınca 2 adama adam demezdi ipe dizer giderdi şimdi karşısında adam görünce hemen geri pas veriyor. Dün ne oynadığını anlamadım.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• tarihin en erken sampiyonu olacaktin?
              Bu laflarin arkasini dolduracaktin.
              Yapamadin.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Pis burunu bırakınca kaleyi tutturabildi bu sefer ama öyle de kaleci çalıştırma hızında gidiyor top.. Ne yapsak :/
                Naber?

Yorum

• onceden 5 falan diyorudm, 2-3 milyon euroluk oyuncu bence.

Yorum

• Visca'nın yanında çok dur antremanda duvar pası organizasyonları yapın ve Visca'ya ne kadar yakın oynarsan o kadar başarılı olursun.Abdülkadir herşey gol atmak değil bazen asistlerde senin kariyerinde yükselmene neden olur.Örneğin Barcelona'da İniesta'nın attığı golleri hatırlayan var mı, hep Messi'ye yaptığı asistlerden hatırlıyoruz.İniesta'nın bir marka olmasının en önemli nedenlerinden biri kariyeri boyunca yaptığı harika gol asistleri idi.Seni transfer etmek isteyen takım ilk önce ne kadar asist yapmış ve sonra ne kadar isabetli pas vermiş sonra pres yapıp ne kadar top kapmış, kaç maçta ilk 11 oynamış ilk önce bu istatistiklere bakar.Çünkü Abdülkadir sen orta saha futbolcususun seni transfer etmek isteyen takımlar orta saha futbolcusu transfer etmek için geliyor, forvet futbolcusu transfer etmek için gelmiyor.Bu yüzden yapacağın asistler çok çok önemli haydi Abdülkadir daha çok çalışarak hedefine ulaşacaksın...

Yorum

• 6-7 ne verirlerse yollarım ben.
                      yunus akgüne bakıyorum bir de buna bakıyorum abi bi adam kariyerini her sene nasıl kötüye götürür örnek.

Yorum

• Şut yok, çalım yok, kilit açma yok.

Yorum

• yabancı sınırına dua et.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Yaşım 30. Kendimi bildim bileli maç izliyorum. Hayatımda bu kadar cılız şut çeken başka bir isim hatırlamıyorum. Gencecik kulübe giden çocuklarla da top oynadım. Vurdukları toplar biyerimize gelmesin diye dua ederdik. Ama bu ne abi ya. 22 yaşında kaç senedir Türkiye'nin 1. Ligi'nde oynayan adam topa vuramıyor. İnanılmaz taktım şu olaya. Bari alt köşe üst köşe falan oralara plase yap. O da yok. Nasıl olur ?

Yorum

• O şutlar neden hala güçlenmiyor.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yaşım 30. Kendimi bildim bileli maç izliyorum. Hayatımda bu kadar cılız şut çeken başka bir isim hatırlamıyorum. Gencecik kulübe giden çocuklarla da top oynadım. Vurdukları toplar biyerimize gelmesin diye dua ederdik. Ama bu ne abi ya. 22 yaşında kaç senedir Türkiye'nin 1. Ligi'nde oynayan adam topa vuramıyor. İnanılmaz taktım şu olaya. Bari alt köşe üst köşe falan oralara plase yap. O da yok. Nasıl olur ?
                                Benimde aynı durum, aynı yaştayız maç izlemeyi çok seviyorum, Ömürden kötü şut atan topçu görmedim. Şöyle şut atsam futbolcu olsam utançtan sabah akşam üstüne düşer düzeltmeye çalışırım. Sıfır utanma çocukta, hayattan hiçbir beklentisi yok muhtemelen Ömürün
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X