İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Ne derseniz deyin, takım oyununa büyük katkı verdi bu sene.
Top rakipteyken de bizdeyken de...
Elbette beklentiler daha büyük kendisinden, 2018-19 sezonu performansına ulaşamadı hala; ama bu şampiyonluğa katkı veren öz evladı bu kadar karalamak da hak değil.
Allah sakatlıklardan saklasın Abdüş, iyi ki varsın ! Seneye bizde ya da Avrupa'da inşallah daya iyiye gider işler senin için.Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek
Yorum
-
tarihin en erken sampiyonu olacaktin?
Bu laflarin arkasini dolduracaktin.
Yapamadin.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Visca'nın yanında çok dur antremanda duvar pası organizasyonları yapın ve Visca'ya ne kadar yakın oynarsan o kadar başarılı olursun.Abdülkadir herşey gol atmak değil bazen asistlerde senin kariyerinde yükselmene neden olur.Örneğin Barcelona'da İniesta'nın attığı golleri hatırlayan var mı, hep Messi'ye yaptığı asistlerden hatırlıyoruz.İniesta'nın bir marka olmasının en önemli nedenlerinden biri kariyeri boyunca yaptığı harika gol asistleri idi.Seni transfer etmek isteyen takım ilk önce ne kadar asist yapmış ve sonra ne kadar isabetli pas vermiş sonra pres yapıp ne kadar top kapmış, kaç maçta ilk 11 oynamış ilk önce bu istatistiklere bakar.Çünkü Abdülkadir sen orta saha futbolcususun seni transfer etmek isteyen takımlar orta saha futbolcusu transfer etmek için geliyor, forvet futbolcusu transfer etmek için gelmiyor.Bu yüzden yapacağın asistler çok çok önemli haydi Abdülkadir daha çok çalışarak hedefine ulaşacaksın...
Yorum
-
Yaşım 30. Kendimi bildim bileli maç izliyorum. Hayatımda bu kadar cılız şut çeken başka bir isim hatırlamıyorum. Gencecik kulübe giden çocuklarla da top oynadım. Vurdukları toplar biyerimize gelmesin diye dua ederdik. Ama bu ne abi ya. 22 yaşında kaç senedir Türkiye'nin 1. Ligi'nde oynayan adam topa vuramıyor. İnanılmaz taktım şu olaya. Bari alt köşe üst köşe falan oralara plase yap. O da yok. Nasıl olur ?
Yorum
-
O şutlar neden hala güçlenmiyor.
Yorum
-
İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşım 30. Kendimi bildim bileli maç izliyorum. Hayatımda bu kadar cılız şut çeken başka bir isim hatırlamıyorum. Gencecik kulübe giden çocuklarla da top oynadım. Vurdukları toplar biyerimize gelmesin diye dua ederdik. Ama bu ne abi ya. 22 yaşında kaç senedir Türkiye'nin 1. Ligi'nde oynayan adam topa vuramıyor. İnanılmaz taktım şu olaya. Bari alt köşe üst köşe falan oralara plase yap. O da yok. Nasıl olur ?Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum