İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTutmasın demedim, tutsun ama yedek kulübesinde tutsun. Ben orucuna saygısızlık etmiyorum. Sallah dün oruçluyken gayet iyi koşuyordu ama Abdulkadir iki maçtır sahada yok. Demekki oruçluyken verimli değil. O zaman neden oynatalım? Bu fark bu kadar değilde 3 puan olsaydı sizleri de görürdük. Sahada dolaşan adamın oyunuyla alakalı yorum yapılırmıydı yapılmaz mıydı.
Linklerle örnek vermenize gerek yoktu kimin ne olduğunu biliyoruz.
Ayrıca ben fetva vermiyorum. Zorunluluk hallerinde oruç tutulmayabilir, yolcuyken vs gibi. Namaz içinde bazı mücbir sebepler vardır. Onları da saymaya şimdi gerek yok. Linkli örnek vereyim.
https://www.haber61.net/gundem/is-se...i-h268259.html
Yorum
-
Oruçlu olmasına saygı duyuyorum Allah kabul etsin, ancak Ömürün seneye transfer olmasını çok istiyorum. Şimdi birileri şu golü attı bir kaç asist yaptı falan diyecek ancak kendisine verilen bu kadar şansa ve sabra rağmen beklentileri karşılayamadığı gerçek. Herkes kadar bu sezonun başarısında emeği var. Ama seneye özellikle şampiyonlar ligi kadrosu için yetersiz kalacak takımdaki 7-8 adamdan biriRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetas'i bu adam icin 8 numaraya ittigimizden beri ne Bakasetas top oynayabiliyor ne de biz rahat mac kazanabiliyoruz.
birileri yok Abdüs 8 olmaz Baka daha iyi der, saygi bile duymayacaksin öyle fuzuli yorumlara... önde baski desen Abdüs 90dkda bunu 10dk ya yapiyor ya yapmiyor, o süre boyunca kalsin 10 olarak hadi tamam da niye çogu maçta Baka hamallik yapiyor Abdüs salahana gibi dolasip topu bekliyor ?
Avci hoca bâzi konularda valla sinir ediyor adami öyle böyle degilTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetas'i bu adam icin 8 numaraya ittigimizden beri ne Bakasetas top oynayabiliyor ne de biz rahat mac kazanabiliyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehalbuki Baka'yi 10 oynatip geri gelme diyeceksin, Abdüs 8 oynayip ileri geri oynayacak... resmen adam kayirma var bom bos bir sekilde hem de...
birileri yok Abdüs 8 olmaz Baka daha iyi der, saygi bile duymayacaksin öyle fuzuli yorumlara... önde baski desen Abdüs 90dkda bunu 10dk ya yapiyor ya yapmiyor, o süre boyunca kalsin 10 olarak hadi tamam da niye çogu maçta Baka hamallik yapiyor Abdüs salahana gibi dolasip topu bekliyor ?
Avci hoca bâzi konularda valla sinir ediyor adami öyle böyle degil
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 5-6 haftadır bu konuda öyle bir takıntı yaptıki bir ara delirdim artık.Yahu kardeşim hem geriden oyun kuramıyorsun hem ileride şut atamıyorsun.Niye aynı şeyi defalarca deniyorsun.Sonra diyorlar Onur neden küfür ediyorsun.Kardeşim biz niye senin fantezilerin yüzünden strese giriyoruz.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç kesinlikle oynamasın. Orucunu tutup ibadetini ifa etsin ama yedek kulübesinde. İşimizde ibadetimizdir bunu unutmamalıyız.. Bu günlerde tutulmayan oruçlar kaza edilebilir çünkü dinimiz bu kolaylıkları insana sağlıyor. Bu işten para kazanıyorsun sahaya çıkıyorsun 90 dk koşuyorsun. Bütün gün aç durup da maçtan önce yemek yersen koşamazsın. Sonra izleyenleri fıtık edersin.
Dini konular hassas konular.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalniz meslek ne olursa olsun, orucun kazaya birakilmasi ile ilgili fetva yok. Tabi ki tutmayabilir ama bunun fetvasi yok.
Dini konular hassas konular.
Yorum
-
İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç kesinlikle oynamasın. Orucunu tutup ibadetini ifa etsin ama yedek kulübesinde. İşimizde ibadetimizdir bunu unutmamalıyız.. Bu günlerde tutulmayan oruçlar kaza edilebilir çünkü dinimiz bu kolaylıkları insana sağlıyor. Bu işten para kazanıyorsun sahaya çıkıyorsun 90 dk koşuyorsun. Bütün gün aç durup da maçtan önce yemek yersen koşamazsın. Sonra izleyenleri fıtık edersin.
Yorum
-
Sürdüğün toplara daha çok dokun deli oğlan, Messi de öyle yapıyor. Boşta olduğunu gördüğün adama pas atmadan evvel de bi eveleyip gevele topu ki rakibin yerleşme şansı olsun. Şutuna da güç yetiremediğini fark etmiş olacaksın ki pis burun işine girmişsin; ona girme, o olmuyor.Naber?
Yorum
-
Abdülkadir şuanda çok önemli gelişim sağladın bu durumda senin Avrupa Kariyerinin anahtarı olabilir.Futbol biraz sabit oyun basit düşün uzaktan şut çekeceğine belki oradan yapacağın bi ara pası senin daha çok dikkat çekmene neden olacak belki o yaptığın asist maçın kaderine etki edecek ve herkes diyecek ki vay be helal olsun Abdülkadir öyle bir asist yaptı ki hem maçın galibiyetinde en önemli rolü oynadı diyecekler...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum