Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayakta duramıyor, ivemelenemiyor falan bunlar açıkça ortada ama abdülkadir öyle 5 kişinin arasına giren bir oyuncu değildi, sürekli pas kanalları arayarak dar alanlardan topu çıkartan, takımı hücumda tutan bir oyuncuydu.

Dün birçok oyuncu iki kişilik pres altında kaldı maçın ilk yarısında, baskıdan çıkamadık, yeterince hızlı top çevirmedik.

Peres de kötüydü ileri çıkıp ömür'e pas opsiyonu oluşturmadi. Bakasetas yeterince iyiydi. Cornelius da pas alış verişine katkı verecek düzeyde değil henüz. Kime duvar olacak ne zaman koşu yapacak falan bunlar hep problemliydi.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi
      Bu kadar acimasiz ve sacma yorumlar zaten bizim salak taraftarlardan gelebilirdi ancak.
      Yeniden parlama ihtimali az, ama parlarsa da ilk bu salaklar cikar ortaya ve övünür cocugun performansiyla.
      Suanda yonetim ve hocanin yapacagi en onemli is a.omure iyi bir mentor bulmasi olacaktir.
      Sonra fizik kalitesini arttirmaya yonelik daha fazla calismasi saglanmalidir, tabi once bunu kendisi isteyecek.
      Sonra hazir hissedince yavas yavas takima monte olmaya baslamali.
      Bizim A.omure ,a.omurun bize ihtiyaci var.
      Adam 2 senedir sakatliklarla bogustu, bubkadar kolay harcanmamali.
      A.avci da a.omuru artik yavas yavas sahaya surmeli.
      O bolge zaten gervinhonun.suan 2.isim yusuf sari. 3.isim a.omur.
      Ama trabzonspor eger sampiyon olmak istiyorsa a.omure ihtiyaci var..A.omurde bu potansiyel fazlasiyla var.
      Baris memisde olanlar alsan kandilde olanlar bu cocuga yapilmasin.(a.omur ikisinden de potansiyelli bir oyuncu)

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Suanda yonetim ve hocanin yapacagi en onemli is a.omure iyi bir mentor bulmasi olacaktir.
        Sonra fizik kalitesini arttirmaya yonelik daha fazla calismasi saglanmalidir, tabi once bunu kendisi isteyecek.
        Sonra hazir hissedince yavas yavas takima monte olmaya baslamali.
        Bizim A.omure ,a.omurun bize ihtiyaci var.
        Adam 2 senedir sakatliklarla bogustu, bubkadar kolay harcanmamali.
        A.avci da a.omuru artik yavas yavas sahaya surmeli.
        O bolge zaten gervinhonun.suan 2.isim yusuf sari. 3.isim a.omur.
        Ama trabzonspor eger sampiyon olmak istiyorsa a.omure ihtiyaci var..A.omurde bu potansiyel fazlasiyla var.
        Baris memisde olanlar alsan kandilde olanlar bu cocuga yapilmasin.(a.omur ikisinden de potansiyelli bir oyuncu)
        reis mantık olarak doğru olanları ve olması gerekenleri yazmışsın ama senin yazdıkalrın abdülkadir ömür için örtüşmüyor bu adam 17 yaşında felan forma giymeye başladı ama o günden beri üzerine gram artı koyamadı arkadaşlarından ve çevresinden duyduğumuz abdülkadir efendi çalışmayı sevmiyormuş sen mesleğine saygı duymayan futboldan kazandığı para ile geçinen bir adama ne yaparsan yap olmaz. 36 yaşına girmiş dünyalara mal olmuş ronaldo bile antremandan sonra 2 saat çalışıyorsa sen abdülkadir olarak 4 saat çalışacaksın ama malesef ömür efendide o karakter yok.

Yorum

• Trabzonspor altyapısının günümüz modern futbolundan bihaber kereste hocaların elinde olduğunun kanıtı bu çocuk. Belli ki ahbap çavuş ilişkileriyle çorba edilmiş. O hocalar içinde haftada bir iki tane de olsa premier lig veya bundesliga maçı izleyen var mıdır acaba? Avrupa futbolundaki gelişimi takip ediyorlar mı? Modern futbol nedir ne değildir haberleri var mı? Ben sanmıyorum. Veya kulübü yönetenler, altyapıda doğal yeteneğiyle zaten diğerlerine fark atan ama amatörlükten profesyonel lige çıkınca ne yaptığını/yapacağını bilemeyen Abdulkadir gibi oyunculara bakıp -bu altyapı hocaları bu çocuklara ne kazandırmış? diye kendilerini sorgulamıyorlar mı? Hiç sanmıyorum.

Yani Abdüş'ü gömmek kolay evet, ardından gelen Serkan'ı gömmek de kolay, Hüseyin'i yerin dibine sokmak da kolay ama nereye kadar at gözlüğüyle bakacağız bu olaya? Abdülkadir bir cevherdi ama malesef altyapıda işlenmemiş. Çünkü yarış atı mantığıyla sadece kazanmaya odaklı bir altyapının gazabına uğramış. İmkan var ama o imkanları vasıfsız hocalarla iç ediyorsun. Tesis yaptık, para verdik, güzel odalarda konaklıyorlar daha ne yapacağız yahu mantığı var sanırım. Bu ülkenin eğitim sistemi de battıkça batıyor. Ama bunu kabul ettiremiyorsun mesela. Çünkü savunma hep aynı. Bol bol yeni okul yaptık, her ile üniversite yaptık -neredeyse 10 bin nüfüslü ilçelere dahi yüksek okullar yaptık, daha ne yapalım yahu? Evet tabi yavs.. Müteahhite para verip beton binaları dikince eğitimin seviyesi artıyor. O binaları yapmak kolay ama o binanın içinde verdiğin eğitimin kalitesi ne? Gelişmiş ülkelerin eğitim sisteminden bir şeyler alabildin mi? Bunları sorgulamadan istediğin kadar para harca, hepsi boşa giden para olacaktır. Trabzonspor altyapısına da günümüz futbolunu yemiş yutmuş hocaları getirmedikçe Abdüş gibi yeteneklerin A takıma çıkınca nasıl afalladıklarına daha çok şahit olacağız.
          En son erolizmts tarafından düzenlendi; 13.09.2021, 16:46.
          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            reis mantık olarak doğru olanları ve olması gerekenleri yazmışsın ama senin yazdıkalrın abdülkadir ömür için örtüşmüyor bu adam 17 yaşında felan forma giymeye başladı ama o günden beri üzerine gram artı koyamadı arkadaşlarından ve çevresinden duyduğumuz abdülkadir efendi çalışmayı sevmiyormuş sen mesleğine saygı duymayan futboldan kazandığı para ile geçinen bir adama ne yaparsan yap olmaz. 36 yaşına girmiş dünyalara mal olmuş ronaldo bile antremandan sonra 2 saat çalışıyorsa sen abdülkadir olarak 4 saat çalışacaksın ama malesef ömür efendide o karakter yok.
            Yakin cevresi ve arkadaslari calsimayi sevmiyor, meslegina saygi duyumuyor diyormus demek?
            Yalanin da bu kadari olmaz .
            Böyle yakin cevren varsa, zaten düsmana ihtiyacin yokmus

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Sonraki maç katkı verir, abartıp gömmeye gerek yok Kasımpaşa maçına hazirlansin. Biraz form tutsa yıldızlaşsa devre arası da 10 milyonluk teklifler getirir, satıp yeni yatirimlar yapariz.

Millet gömmeye meraklı, ekonomiyi düşünen yok.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• öncelikle kısa bir abdülkadir ömür özeti

17/18 sezonu ligde 29 maç 3gol / 6asist
                18/19 sezonu ligde 29 maç 5gol / 9asist

19/20 sezonu ligde 14 maç 3gol / 2asist

sezona avrupa ve ligde çok iyi başladı. ağustosun sonunda yanlış teşhisten sakat sakat oynatıp menisküsünü yırttık. 6 ay sahalardan uzak kaldı. martta döndü. 2-3 maç oynadı tam çok iyi döndü derken pandemi sebebiyle 3 ay futbola ara verildi. yeniden yükleme falan derken takımın bir çok parçası gibi dalgalı bir performansla sezonu tamamladı.

20/21 sezonu ligde 23 maç 2gol / 3asist
                lige takım olarak felaket başladığımız, önceki sezonun ana parçalarının dağıldığı newtonlu geçen 7 haftada hiç kimsenin vasatı aşamadığı takımda iyi bir performans sergilemedi.

avcının gelişiyle takımla beraber kendisi de toparladı. sonra koronavirüs sebebiyle 3 maç kaçırdı. tekrar döndü 3 maç oynadı, ancak bu sefer de ocak sonu konya maçında ömer ali ayağını kırdı. nisan ortalarında beklenenden çok erken muhtemelen avrupa şampiyonasında forma giymek için pek de hazır olmadan sahaya atıldı. 45dk ve üzeri ise ligin anca son 3 maçında süre alabildi. 15 mayısta lig bitti.
                korona, sakatlık vs derken 42 haftalık uzun bir lig maratonu sonrası lig bittiği gibi mili takıma katıldı. forma giymediği şampiyonada haziranın sonuyla beraber milli mesai bitti. 3 haftalık bir izin verildi.

21/22 sezonu
                temmuz 18'de kampa katıldı. 26 temmuzdaki kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçında sakatlandı. ilk önce bir şeyi yok dendi antrenmanlara çıktı sonra 3 ağustosta kulüp bir açıklama ile sakatlığını duyurdu. 19 ağustos roma maçında (son 15dk) oyuna girerek sezonu açtı. sivas(son 30dk) ve roma(ikinci yarı) deplasmanlarında yine oyuna sonradan dahil oldu. roma deplasmanındaki oyun umut da verdi. ilk 11'deki sezonun ilk maçı ise giresun deplasmanı(60dk) oldu. galibiyete rağmen takım olarak sezonun en kötü futbolunu oynayıp, roma deplasmanı yorgunluğu ve kötü zemin sebebiyle çok da üstünde durmadan geçirdiğimiz bir maç oldu.
                ve dünkü malum maç.
                ---

dün maçı izleyememiştim, biraz önce skoru bilerek skor stresinden uzak ve özellikle de abdülkadir mevzusunun da farkında olarak izleyince gerçekten büyük umutsuzluğa kapıldım. özetini yaptığım olaylar sanki hiç yaşanmamış gibi bir maçta -üstelik hamsik dışında da neredeyse her parçasının döküldüğü bir maçta- ''iki'' pozisyonda saçmaladı diye taraftar sahaya girip oyuncusunun yakasına yapışabiliyorsa bu futbol ikliminden daha bir şey beklememek gerek. hasbelkader bir başarı yakalanırsa ne ala. bu sistemden bilinçli, sürdürülebilir bir başarı hikayesinin çıkmasının mümkünatı yok. her şeyi bilen bir taraftar topluluğu, alt yapının oyunculara hiçbir şey katmadığı sadece yetenekleriyle bir yerlere gelinebilen bir akademi, sakatlığı teşhis edemeyen sağlık ekibi, genç yaşında iki uzun süreli sakatlık atlatmış oyuncusuna psikolojik mental olarak destek veremeyip kulübede ağlatan bir kulüp. ben yoruldum artık. iyi forumlar.

Yorum

• Sen nasıl Trabzonsporlusun? Gözünün önünde penaltı oluyor. İzliyor devam ediyorsun, yahu hakeme gitsene, itiraz etsene. Bu kabullenmişlik nerden geliyor. Bu karakterin başarılı olması imkansız.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Artik bazi konularda soylentilerden oteye gitmek lazim.
                    Dedikodularla bu isler olmaz. Belki biraz calisiyordur ama bunu bilemiyoruz, mesela ben a takimda ona hocalik yapan herhangi bir isimden a.omur az calisiyor cumlesi duymadim.
                    A.omur karakterli ve efendi bir cocuk, bir cok futbcuda bulunmayan ozel bir karakter.
                    Ben ugurcani da serkani da o karakterde goruyorum. Serkan daha az yetenekli ama cok azimli.
                    A.omur yeterki 1 yil boyunca sakatlanmasin (bunu yapabilmesi icin fizigini gelirstirebilmeli ve kendini korumayi basarabilmeli), eski seviyesini hatta daha ustune cikacaktir.
                    Bazi yerlerde emre mor ile kiyaslandigini goruyorum saka gibi.
                    A.omur asla simarmayacak tipte bir oyuncu.
                    Bu cocuk bir yerlere gelebilmeli. Yeterki ozguveni kirilmasin.

Yorum

• En buyuk kotulugu aslinda senol gunes yapti bu cocuga, umarim a.avci devam ettirmez.
                      Avrupa sampiyonasina cagrilmamaliydi. O sureci cok iyi bir kamp yiyerek gecirmeliydi.
                      Suanda kendisine net bir yukleme yapilmali.ayrica psikolojik destek gormesi sart. Yavas yavas oynatilmali.
                      Ornegin hep neden trondsen oynamiyor diyorduk.1 kez sakatlik yasamasina ragmen once roma maci, sonra gs maci 45 dakika dayanamadi. A.omur 2 yil ustuste buyuk sakatlik gecirdi.olaya bir de bu acidan bakmak lazim.
                      Yine dorukhan bir buyuk sakatlik yasadi hala daha net olarak donemedi.
                      A.omurun uzerine gitmekten vazgrcipmeli ancak hocalari da bu adami direk 11 oynatmaktan vazgecmeli. Bos yere baskiya gerek yok.
                      En son emre6117 tarafından düzenlendi; 13.09.2021, 19:04.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Artik bazi konularda soylentilerden oteye gitmek lazim.
                        Dedikodularla bu isler olmaz. Belki biraz calisiyordur ama bunu bilemiyoruz, mesela ben a takimda ona hocalik yapan herhangi bir isimden a.omur az calisiyor cumlesi duymadim.
                        A.omur karakterli ve efendi bir cocuk, bir cok futbcuda bulunmayan ozel bir karakter.
                        Ben ugurcani da serkani da o karakterde goruyorum. Serkan daha az yetenekli ama cok azimli.
                        A.omur yeterki 1 yil boyunca sakatlanmasin (bunu yapabilmesi icin fizigini gelirstirebilmeli ve kendini korumayi basarabilmeli), eski seviyesini hatta daha ustune cikacaktir.
                        Bazi yerlerde emre mor ile kiyaslandigini goruyorum saka gibi.
                        A.omur asla simarmayacak tipte bir oyuncu.
                        Bu cocuk bir yerlere gelebilmeli. Yeterki ozguveni kirilmasin.
                        Efendi adamı napayım. Damat almıyoruz. Tanıyor musun da karakterli diyorsun.

Benim için karakterli adam da orda penaltıyı gözünün önünde görünce Trabzonspor’un hakkını savunacak hakame baskı yapacak gerekirse sarı kart görecek ama o Var’a gönderecek hakemi.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• sadi tekelioğlu demişti sanırım.. a.ömür çalışsa yusuftan daha iyi paraya gider ama çalışmıyor diye..

sanırım en iyi tanıyan hocalardan biridir..

devre arasında kayseri, kasımpaşa gibi forma giyebileceği orta seviye takımlara kiralanması lehine olur..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Efendi adamı napayım. Damat almıyoruz. Tanıyor musun da karakterli diyorsun.

Benim için karakterli adam da orda penaltıyı gözünün önünde görünce Trabzonspor’un hakkını savunacak hakame baskı yapacak gerekirse sarı kart görecek ama o Var’a gönderecek hakemi.
                            Sen bir karaktersizligini mi gordun ki elestiriyorsun yorumumu. O pozisyonda itiraz etmeliydi bu hatasi ama corneliusda ne hikmetse itiraz etmedi kendi vurdugu topa.

Yorum

• Abdulkadir Kardeşim al sana en babasından yol ayrımı

Sen patlayıcı oyuncu olarak çıktın ortaya hepimiz seni sevdik Yusuf Yazıcı ile beraber sahada olman bizim gözlerimizi yaşarttı. Uzun uzun sana olan sevgimizi yazarız da, sen şimdi ne ara topla ileriye katedememeyi alışkanlık haline getirdin özgüvenine ne oldu? onu de bakalım bize.
                              uzatmayalım. yol ayrımındasın yeteneklisin çok çalışıp iki özellik daha mı katacaksın yoksa Barış Memiş gibi mi olacaksın?

Önce sen isteyeceksin, acı çekeceksin çalışırken, yapacaksın, gözyaşların gerçek ise eğer.

Yorum

• Ailenin ne kadar onemli bir sey oldugunu anlayin. Egitim egitim egitim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X