Her şey bir kenara, Kerem ve Yunus'un gerisinde kalmasını sindiremiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenimde aynı durum, aynı yaştayız maç izlemeyi çok seviyorum, Ömürden kötü şut atan topçu görmedim. Şöyle şut atsam futbolcu olsam utançtan sabah akşam üstüne düşer düzeltmeye çalışırım. Sıfır utanma çocukta, hayattan hiçbir beklentisi yok muhtemelen Ömürün
Yorum
-
Kapalı savunmalara karşı kanatta sırtını çizgiye verip top saklayabiliyordu. Merkezde onu yapamıyor. Merkezde yapabildiği şey açık alanda kısa vurup geçmek. Yaptığı zaman iyi geçiş sağlıyor. Bazı maçlarda ekstra gol katkısı oldu ama yine de beklenenden düşük bir profil var karşımızda.
Yorum
-
Cok ezbere oynuyor ya, oyuna farklilik katamiyor. Kisa paslar, teknik falan iyi, ama mac alacak hareketler yapmasi lazim.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş çalışmıyor herhalde. Alanzinhoda ufak tefekti ama nasıl vururdu. Ben anlamadım ömürü. Bilimsel bir açıklaması varsa bilmem. Kas yapısı bilmem nesi engel oluyorsa tamam da başka türlü izahı yokElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey bir kenara, Kerem ve Yunus'un gerisinde kalmasını sindiremiyorum.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum