Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her şey bir kenara, Kerem ve Yunus'un gerisinde kalmasını sindiremiyorum.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benimde aynı durum, aynı yaştayız maç izlemeyi çok seviyorum, Ömürden kötü şut atan topçu görmedim. Şöyle şut atsam futbolcu olsam utançtan sabah akşam üstüne düşer düzeltmeye çalışırım. Sıfır utanma çocukta, hayattan hiçbir beklentisi yok muhtemelen Ömürün
      Renktaş çalışmıyor herhalde. Alanzinhoda ufak tefekti ama nasıl vururdu. Ben anlamadım ömürü. Bilimsel bir açıklaması varsa bilmem. Kas yapısı bilmem nesi engel oluyorsa tamam da başka türlü izahı yok

Yorum

• Kapalı savunmalara karşı kanatta sırtını çizgiye verip top saklayabiliyordu. Merkezde onu yapamıyor. Merkezde yapabildiği şey açık alanda kısa vurup geçmek. Yaptığı zaman iyi geçiş sağlıyor. Bazı maçlarda ekstra gol katkısı oldu ama yine de beklenenden düşük bir profil var karşımızda.

Yorum

• Cok ezbere oynuyor ya, oyuna farklilik katamiyor. Kisa paslar, teknik falan iyi, ama mac alacak hareketler yapmasi lazim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Her kendini yere bırakan gördüğünde topu bırakacaksan hiç oynama!

Bu kadar naiflik futbol oyununa uygun değil
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu arkadas 8 numarada olmaz olmuyor da ya on numara forvwt arkasi gibi birsey yada ilk zamanlarindaki gibi sag acikta oynatican baska sekilde is yapmaz gibi gozukuyor.

Yorum

• İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renktaş çalışmıyor herhalde. Alanzinhoda ufak tefekti ama nasıl vururdu. Ben anlamadım ömürü. Bilimsel bir açıklaması varsa bilmem. Kas yapısı bilmem nesi engel oluyorsa tamam da başka türlü izahı yok
                Biz yapamadık bakalım avrupada napacaklar. Abdülkadir dışarıdan aşırı tembel, hayat ile ilgili bir hedefi olmayan biri gibi duruyor. Bence ana sorun bu.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bence kotu degildi bir kac pozisyonda topu ayagindan gec cikardi wisca,ya yakin oynarsa daha fazla etkili olur

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her şey bir kenara, Kerem ve Yunus'un gerisinde kalmasını sindiremiyorum.
                    Aslında gerisinde değil bu kalite seviyesine çıkamadı o takımlarda Abdülkadir de yıldız olur.. İyi bir teklif gelir gider umarım..

Yorum

• Ceza sahası mayın tarlası mı? Neden girmiyorsun oraya kardeşim? Visca kanattan yerden orta yapmayı seviyor, cezaz yayı civarına gelsen ayağına kaymak gibi paslar atacak adam. Fenerdeki Zajc mıdır nedir hiç mi görmüyorsun ondan?
                      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• dün beğendim. Takımı ileriye taşıyan tek adamdı.
                        takım ona ayak uyduramadı bence.
                        Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Şut tehdidi olmadığı için rakip de pek adam yerine koymuyor Abdüş'ü

Yorum

• En fazla 2 3 milyon eder...Avrupa da 5 milyona bunun 2 katı iyi adam bulursun

Yorum

• Rezilleri oynuyor hala. Şut çekemeyen 10-8 numara mı olur.

ara pası yok
                              Şut yok
                              asist yok
                              uzun pas yok
                              geriye gelip savunma yapma yok
                              top çalma yok

ne var Türk pasaportu

Yorum

• Şutlar

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar