Abdülkadir kardeşim belki buraları okuyorsundur, dün geceki maçta emre ve ardanın yakın ilgisi konusunda seni uyarayım, menajerlik konusunda ahmet buluttan teklif gelebilir yakında aman aman dikkatli ol. Kafana girer, seni fenere pazarlayıp kariyerini başlamadan bitirirler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Yahu bu adam defansın önünde oynayacak neden bunu yapmıyoruz. Çocukta müthiş bir çevre kontrolü ve top koruması varken hala 8 numara aramamız çok anlamsız. Elimizde Modricten iyi biri var sırf süratli diye kanada koyuyoruz. Hayır çocuğa top ulaştırabilsek onada eyvallah ancak zaten ileri çıkma özürlüsü bir takımız.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
"Bordo-mavili takımın antrenmanında ayağına darbe alan Abdülkadir Ömür'ün çalışmayı yarıda bıraktığı ancak genç futbolcunun durumunun ciddi gözükmediği öğrenildi."
Aman aman dikkat. Abdulkadir harcanıyor kanatta ortaya alınması lazım artık. Forvet arkası ve Okay'ın yanında gidip gelmesi lazım hapsedilmesindense biraz serbest oynamasını tercih ederim Okay - Sosa - Abduş döndürürler ortayı bence. Yusuf'a şu sıralar yer yok pek belki Olcay'ın ilk geldiği zamanki gibi sağ tarafta değerlendirebilir.
Yorum
-
Şut özelliğini ve sağ ayağını geliştirene kadar ö libero da oynamalı.Emre belezoğlunun gençliği gibi çok iyi ani presler yapabilir.Adam karşılar kontra yemeyiz kolay kolay.Tabiki geçici olarak söylüyorum yoksa bu yetenek her türlü kullanilabilir.Ama ayaklarının biraz daha güçlenmesi lazım sağ ayak hiç yok.İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bu adam defansın önünde oynayacak neden bunu yapmıyoruz. Çocukta müthiş bir çevre kontrolü ve top koruması varken hala 8 numara aramamız çok anlamsız. Elimizde Modricten iyi biri var sırf süratli diye kanada koyuyoruz. Hayır çocuğa top ulaştırabilsek onada eyvallah ancak zaten ileri çıkma özürlüsü bir takımız.
Yorum
-
Abdülkadir'in 8 olmasından yanaydım ama izledikçe rakip yarı sahada serbest takılması fikri ağır basıyor. 3. bölgede yeteneğini ve oyun zekasını kullanabiliyorsa geriye çekmenin manası yok.
Messi kağıt üstünde sağ kanat başlıyor ama daha bir maçını hatırlamıyorum çizgiye yakın oynadığını. Dolayısıyla sağ kanatta oynayabilir yeterki belli bir alana hapsedilmesin, zaten serbest oynamaya, rakip yarı sahanın tamamını kullanmaya enerjisi fazlasıyla yeter tecrübe de kazandı mı oyununu oyunumuzu başka seviyeye çıkarır.
Yorum
-
yaklasamaz bileİlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir kardeşim belki buraları okuyorsundur, dün geceki maçta emre ve ardanın yakın ilgisi konusunda seni uyarayım, menajerlik konusunda ahmet buluttan teklif gelebilir yakında aman aman dikkatli ol. Kafana girer, seni fenere pazarlayıp kariyerini başlamadan bitirirler.
danismani fatih tekke, abdülkadiri bulanda ve altyapida hocasi salih tekke idi, abisi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Doğru yoldasın aslan devam.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum