Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İstanbulspor maçını tekrar izliyorum. Sırf ne yaptı veya yapamadı diye görebilmek için. Özellikle ikinci yarıda Bakasetas ve sonrasında Uğurcan’dan gelen topları bomboş Trezeguet’ye atamaması tam bir skandal. Atsa kaleciyle karşı karşıya kalacak.

Sadece bu maç özelinde değil, her maç böyle. Bu adam takımın el freni ve başarımızdaki en önemli engel. Yıllarca bu arkadaşa sabretmek bu taraftara yapılan en büyük zulüm oldu.
    o pozisyon var ya, pas veremedigi ama faul aldigi,, adim gibi emînim orada çok iyi bir sey basardigini sandigini faul aldi diye,, rezil yaa rezprezill
    İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    torpilin nerden geldiği belli oldu..
    aktrollerimiz kabul etmez bunu simdi kjhjkkh
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Çok kızıyorum.Ama nedense sahip çıkılması gerekliliğine inanıyorum.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bizim taraftarın derdi ne anlayan var mı?Bu adamın üzerine bu kadar yüklenmenin kime ne faydası var.Onunla aynı yaşta baba parasıyla kızlara hava atan tipler adamı yerden yere vuruyor,insan çok değişik bir varlık,bu öfkenin anlamı ne?
        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim taraftarın derdi ne anlayan var mı?Bu adamın üzerine bu kadar yüklenmenin kime ne faydası var.Onunla aynı yaşta baba parasıyla kızlara hava atan tipler adamı yerden yere vuruyor,insan çok değişik bir varlık,bu öfkenin anlamı ne?
          Her geçen gün performansı düşüyor, yaşı geçiyor artık. Yani benim çocuğum bu diye çocuğun durumunu kabul mu edeceğiz yoksa potansiyelini ortaya çıkarması için gerekli olanı mı yapacağız. Barış Memiş gibi yok olup gidecek bu şekilde devam ederse, kendine çeki düzen vermesi için zamanı çok az kaldı. Gerekirse durmadan çalışmalı bu çocuğun seveni yok mu arkadaş çevresinde yok olup gidiyor resmen.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Kiralık ya da bonservisle kendisini toparlayacağı bir takıma gitmeli. Futbolun başka tarz bir oyun olduğuna uyanacağı/uyandırılacağı bir yere. Yani bir hava değişikliğine ihtiyaç var hem kendisi hem Trabzonspor için.

2018-19 sezonunda karşısındaki takımın, savunmacıların kim olduğuna bakmadan evire çevire topu dilediği gibi kullanan küçük uşağı özledik. Sen bu değilsin, gerçekten çok üzülüyorum.
            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Böyle de bir istatistik var yalnız.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dripling yok, yaratıcı pas yok, çalım yok, şut yok,... bu hale nasıl geldin kendine sor
                Sizce neden ?

bu saydıklarınızı yapmamasının iki ağır sakatlık ile ilgisi olabilir mi ?

Yani anlamak mümkün değil, Takım kötü 1-2 ekstra hata yapsan zaten göze batmayacak. Çalım dene,
                şut çek, kendini gösterecek egoistlik yap ....
                ama yok, neden ????
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hala bu adamı güzelleyen yağlayan taraftarlar görüyorum. Hayırlı işler diliyorum. Oynadığı mevki itibariyle Süper lig ve Trendyol 1. Lig klasmanındaki en kötü topçudur kendisi
                  Bu adam topçu futbolcu değil şarlatan sirk soytarısı. Topu verin sektirsin sizde alkışlamaktan elinizi patlatın.
                  trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sizce neden ?

bu saydıklarınızı yapmamasının iki ağır sakatlık ile ilgisi olabilir mi ?

Yani anlamak mümkün değil, Takım kötü 1-2 ekstra hata yapsan zaten göze batmayacak. Çalım dene,
                    şut çek, kendini gösterecek egoistlik yap ....
                    ama yok, neden ????
                    korkudan ve kendine olan güveni yerlerde olduğundan olabilir, nedenleri değil sonuçları benim için önemli, ben tv başından sorunlarını çözemem maalesef
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Fatih Tekke menüsküsden ayak kırılmasına kadar bir çok sakatlık geçirmesine rağmen tekmeye kafa uzatmaktan hiç kaçmadı , ömürün bu verimsizliğini sakatlığa bağlayamayız. Ancak bu gerçeği zaten artık kabullenmeliyiz hiç bir zaman 10 numara ne giyecek ne oynayacak kapasitesitede olmadı ve olmayacakta
                      Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her geçen gün performansı düşüyor, yaşı geçiyor artık. Yani benim çocuğum bu diye çocuğun durumunu kabul mu edeceğiz yoksa potansiyelini ortaya çıkarması için gerekli olanı mı yapacağız. Barış Memiş gibi yok olup gidecek bu şekilde devam ederse, kendine çeki düzen vermesi için zamanı çok az kaldı. Gerekirse durmadan çalışmalı bu çocuğun seveni yok mu arkadaş çevresinde yok olup gidiyor resmen.
                        Performansı düşüyor dediğiniz adam ligde asist konusunda ikinci sırada,ki bunu bizim zır cahil taraftar kitlesine rağmen yapıyor,belki insani bir ortamda oynasa ikiye katlar performansını,ne istiyor bizim taraftar,iki sezon önce 38 yıllık şampiyonluk hasretine son veren bir takımın parçası,24 yaşındaki alt yapı ve Trabzonlu çocuktan ne istiyor çözemiyor insan.
                        Bir de artık genetik mi,sosyal mi bilemiyorum ama Türk futbolcusu biraz geç olgunlaşıyor,Tugay Kerimeoğlu gibi Fatih Tekke gibi 25 ve sonrsı kendini bulan çok futbolcu var,bugün Aytaç Kara bile farklı bir noktaya geldi,bu çocuğu yuhlayarak ne elde ediyor taraftar,faydası ne?
                        • Memento mori

Yorum

Performansı düşüyor dediğiniz adam ligde asist konusunda ikinci sırada,ki bunu bizim zır cahil taraftar kitlesine rağmen yapıyor,belki insani bir ortamda oynasa ikiye katlar performansını,ne istiyor bizim taraftar,iki sezon önce 38 yıllık şampiyonluk hasretine son veren bir takımın parçası,24 yaşındaki alt yapı ve Trabzonlu çocuktan ne istiyor çözemiyor insan.
                          Bir de artık genetik mi,sosyal mi bilemiyorum ama Türk futbolcusu biraz geç olgunlaşıyor,Tugay Kerimeoğlu gibi Fatih Tekke gibi 25 ve sonrsı kendini bulan çok futbolcu var,bugün Aytaç Kara bile farklı bir noktaya geldi,bu çocuğu yuhlayarak ne elde ediyor taraftar,faydası ne?
                          Yapma hocam ya asistlerin çoğu tırt, uzaktan şutları hatırlıyorum sadece 2 pası verdi. Şöyle ara pasla bir asisti yok. Abdülkadirin 19 yaşındaki halini hatırlamıyor mu kimse fırtına gibiydi, tamam sakatlık yaşadı ama şu hali ile sıradan topçu olmaktan öteye gitmeyecek.

1.asist, ilk hafta antalya korner kafa gol denswill
                          2.asist, enis bardri kasımpaşa uzaktan şutun pası
                          3.asist, korner kafa gol benkovic
                          4.asist, pepe gol fener (tek bir şeye benzeyen asisti ancak ondada Viscanın zekası etkiliydi)
                          5.asist, berat uzaktan gol fener
                          6.asist, bakasetas uzaktan gol antep

Riske girip yapabildiği hiç bir şey yok. Rezil bir performans sergiliyor gerçekleri saklayarak iyilik etmiyoruz Abdülkadir'e.
                          En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 04.01.2024, 11:02.
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Abdülkadir Ömür, Başakşehir maçında ıslıklar eşliğinde oyundan çıktıktan sonra yapılan antrenmanların hiçbirinde yer almadı.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yapma hocam ya asistlerin çoğu tırt, uzaktan şutları hatırlıyorum sadece 2 pası verdi. Şöyle ara pasla bir asisti yok. Abdülkadirin 19 yaşındaki halini hatırlamıyor mu kimse fırtına gibiydi, tamam sakatlık yaşadı ama şu hali ile sıradan topçu olmaktan öteye gitmeyecek.

1.asist, ilk hafta antalya korner kafa gol denswill
                              2.asist, enis bardri kasımpaşa uzaktan şutun pası
                              3.asist, korner kafa gol benkovic
                              4.asist, pepe gol fener (tek bir şeye benzeyen asisti ancak ondada Viscanın zekası etkiliydi)
                              5.asist, berat uzaktan gol fener
                              6.asist, bakasetas uzaktan gol antep

Riske girip yapabildiği hiç bir şey yok. Rezil bir performans sergiliyor gerçekleri saklayarak iyilik etmiyoruz Abdülkadir'e.
                              Tamam hocam da en beğenmediğimiz sezonda 6 asist yazıyor,var mı daha fazlasını yapan başka oyuncumuz,yok.Burada senin yaptığın gibi her asistine bir bahane bulursak o zaman hiç bir şeyin anlamı kalmıyor ki ama o topun gol olması için golü atan oyuncuya ulaşması gerekiyor.

Bir de istatistiklerde çok önemi olmasa da bizim bir çok atağın başlangıcından Abdülkadir'in yaptığı presin etkisi var,attığımız çoğu golün başlangıcından onun kaptığı toplar var.

İşin özü olaya nerden bakıyorsun,yanlış anlaşılma olmasın Abdülkadir harika performans gösteriyor iddiasında değilim zaten ama bu çocuğun üzerine bu kadar gidilmesini gerektirecek ne var,faydası var mı?Altyapıdan gelen her futbolcunun canına okuyoruz,sadece zaman meselesi.
                              Yanlış yapıyor taraftar,bu şekilde bir şey elde etmeyeceğimiz gibi olayın insani olarak da kabul edilebilir tarafı yok.
                              • Memento mori

Yorum

Rencide edilerek takımdan kovulması lazım sen kalkmış neler diyorsun...Bu adamın futboldan para kazanması futbol tarihinin bir ayıbıdır..Milli takım diye tutturalara montella harika cevap verdi 30,dakikada oyundan alarak.....Artık şu adamı savunmayın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim